- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, adott egy Razr 40 ami elméletileg teszt készülék volt. Fejlesztői android 13 van rajta, lehet erre gyári androidot telepíteni és ha igen hogyan? Régen volt motóm
Jah és boccs az offért, remélem valaki segít
Még annyi hogy nyitott a bootloadere ha ez valamennyire segít
-
icezozo
addikt
közel 1 évesen naponta min 20szor de volt olyan hogy 50-60-szor is .
én azt gondolom, hogy kb 1000szer biztosan egy év alatt.
zsanér kifogástalan, kijelző gyűrődése nem változott! a gyári fólia is rajta van.
nekem bevált az biztos.
14 megvan de nem szedtem le( kikapcsoltam az automata letöltést ) mivel az a tervem majd akkor ha lesz időm újra húzom és akkor . friss ropogósan vissza telepíteni.
nem érzem, hogy csökkent volna. hét közben minden nap töltőm hétvégén elég egyszer .de mivel nem pörög a fórum sok elégedett ügyfél lehet ....
-
icezozo
addikt
Váltott valaki 40 Ultráról 50 Ultrára ?
-
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok! Sikerült be szereznem egy ilyen csodát. Fura mód a felső hangszóró jobban szól mint az alsó. Mint ha mély nem lenne benne. Nálatok is így van?
-
rankesz
veterán
Akit esetleg eddig az ár tartott vissza a megvételétől, az most 210-ért bezsákolhatja [link]
Ez a megjelenéskori ajánlott ár 40%-a -
Isti2
aktív tag
Köszönöm az infót.
A frissítés elég karcsú akkor, de legalább a hibát javították.
Akkor tényleg kell a nagyobb külső kijelzős modell ha a kicsi annyira korlátozottan használható.
Belső kijelző is bírja akkor a gyűrődést még.
Nem tudom mennyi év élettartamra lehet számítani a régebbi modellek fóruma tök üres, azok is ki tudja milyenek 2-4 év után… -
icezozo
addikt
az biztos , hogy extravagáns !
- az első frissítés után megszűnt!
- biztonsági update kb 3-6 havontade semmi hír a Droid 14-ről...
- nekem 1 nap , ebbe kb 25-50 telefonhívás átlag 2 perc. némi face , waze.. de pillanatok alatt feltölt a turbó móddal
- a simába a másik kártyám van. az kevesebbet kap az élettől . de nem érzem gyengébbnek pedig abba más proci van
- minimálisan használható a kis kijelző. viszont nem annyira sérülékeny mint a testvére -
Isti2
aktív tag
Gyönyörű darab.
Ezek szerint a hívás fagyós gondok megszűntek?
Mennyire sűrű a frissítés rájuk illetve meddig ígérik?
Mennyi sot és milyen használattal jön ki?
A sima razor 40-el is elégedett vagy?
Annak a kis kijelzője mennyire használható értesítés kezelésre e-mail olvasásra? Válaszolni is lehet az üzenet appokban? -
icezozo
addikt
-
Isti2
aktív tag
Nem jársz véletlenül Tolna megye Tamási felé üzletkötni? Megnézném a két 40-est
Később ha eladásra kerülne valamelyik még érdekelne is.
Több készüléket is vettem már Tőled, még anno pestiként is, ide Tamásiba is küldtél pl. BB Motion-t, mindegyik hibátlan volt.Szívesen veszek tőled.
-
icezozo
addikt
több mint 7 hónap a Razr 40 ultrával... tökéletes a mechanika , nem vált le a gyári fólia!
Minden elismerésem MotorolaÜzletkötőként naponta nagyon sokszor nyitom / zárom...
-
icezozo
addikt
Egy kis makró az Razr 40 Ultrával.
-
icezozo
addikt
válasz
Telcsicsirim #151 üzenetére
Történt valami ez ügyben?
-
icezozo
addikt
válasz
Telcsicsirim #151 üzenetére
kíváncsi vagyok ! Majd írd meg mi t mondtak a szervizben ! Remélhetőleg garanciás a készüléked!
-
icezozo
addikt
válasz
Telcsicsirim #149 üzenetére
Szia!
Érdekes
Én most szedtem le a frissítést ....
Még ilyennel nem találkoztam, hogy a belső kijelző nem akar működni csak a külső.Rescue & Smart Assistant
[link]hardver ellenőrzése itt kiderül akkor a bibi
-
Telcsicsirim
friss újonc
Sziasztok!
Más is járt így, hogy se kép, se hang? A hard reset se hatotta meg... Nincs valami tanácsotok? ☹️. A külső képernyő életképes, a nagy szállt el.
Köszönöm! -
Gábor-KJ
őstag
Valaki nem tudja véletlenül , hogy ez a tetvedék viber miért nem mutatja az üzenetet magát se a külső se a belső kijelzőn - csak ha megnyitom az alkalmazást a már kinyitott telefonon?
Konkrétan csak annyit mutat mindkét kijelző, hogy ellenőrizzem van e viber üzenet és nyissam meg a telefonon, majd maga az üzenet csak az alkalmazás megnyitását követően bukkan fel.
Ha le törlöm az alkalmazást és újra rakom akkor talán 1-2 napig megjön maga az üzenet, de utána ismét a szokásos zsákutca.
Ha Galaxy Watch-t használok - azon ugyanez megy!
Nagyon bosszantó! Valami ötlet? Vagy ez egy Viber bug akar lenni? Köszi a válaszokat előre is -
kelly416
veterán
Ezt ma írta ki... csak mert téma volt a friss szoftver.
-
kelly416
veterán
Uj. Tényleg. Pardon. Az enyém is megérkezett múlt héten, de annyi minden van mostanában cégnél is, itthon is, haverokkal is, hogy gyakorlatilag feldobtam a telóra, konstatáltam hogy jó meg jól megvastagítja a telót, bedobtam az autóba a magsafe tartó mellé és el is felejtettem.
-
cannibal
senior tag
Mi a helyzet a Razr 40 Ultra fronton?
Van valami frissítés funkcióban vagy valami? Mindenkinél ketyeg még?
-
kelly416
veterán
válasz
cannibal #129 üzenetére
De egyébként veszek mellé melós telót, S23 jön vissza valamilyen formában. Szeretem, nagyon jó kis teló, amennyire értelmezhető a kifejezés ezekre a tepsikre, az még "kicsi" is. Csak utálok két telót tartani, ebben meg állna a pénzem csak.
Viszont ennek a térereje és wifi térereje hiányozni fog, a Samu abban igen alul marad ehhez képest.
-
kelly416
veterán
válasz
cannibal #129 üzenetére
Ez az, hogy melóba e-sim nehéz, azt végig kell verni a cégen és a legtöbbször az ingyenes megoldások a legnehezebbek, holott csak egy aláírás kéne rá. Merthogy gyakorlatilag csak és kizárólag céges számom van céges előfuzuval.
De én is gondolkodom még rajta és a hirdetést is bármikor le lehet venni. Még... -
kelly416
veterán
válasz
cannibal #127 üzenetére
Nem feltétlen. Nem tudom, mikor érdeklődik iránta akárki is, még eddig senki.
Kimentem a hétvégén a garázsba és nem tudtam hová tenni. Mágnes van benne, sérülékeny a belső kijelző, én meg flexeltem, dolgoztam és nem utolsó sorban fetrengtem az autó alatt jobbra-balra, kameráztam, videótelefonáltam Édesapámmal. De ha ezek miatt nem fogom meg a telefont, akkor.is ügyeletben voltam, bármikor hívnak azonnal fel kell venni. Olajos, fémszilánkos kézzel is akár.
Ez így nem túl jó. Az S23-at csap alá tartottam, ennél ez sem játszik.
Nem gondoltam át előre a vásárláskor. -
Gábor-KJ
őstag
Pár napja én is Razr 40-t (nem Ultra!) használok és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Üzemidő nálam 2 nap egy Galaxy Watch 4-el együtt - noha a watch még egy napot elmegy ezen felül…
Gyári gyors töltőt nem használom egyáltalán - csak Qi-t vagy lassabb vezetékes töltőt.
Ebből 4-5 óra kijelző idő, 2 óra telefonálás, Android Autó 2 óra (ha ez számít) - tehát összességében a rész idők is rendben vannak.
A rendszer rajta nagyon átgondolt (legalábbis egyelőre - mert ugye tudjuk, hogy Motoék előszeretettel baszkodják el a rendszert és az sem áll távol tőlük, hogy úgy is hagyják - de bizakodó vagyok), a Moto feature-ök kifejezetten jópofák és hasznosak - a kijelzőn gyárilag fólia és a dobozban hozzá kapott gyári tok is piros pontot érdemel!
Samsung vetélytársak kijelzője már 6 hónap után “oszlásnak” indulhat és vállalhatatlanul néz ki - sajnos - de remélem a miénk szép marad.
Szerintem az Ultra nem best buy, viszont ez határozottan az - így aki vásárlás előtt áll, annak bátran ajánlom!
Akinek van jó tok ajánlása az ne tartsa magában, mert azt mindenképpen szeretnék venni hozzá tarcsiba…
Hello Moto! -
kelly416
veterán
Nekem ilyen bajom nincs. Az egyetlen bosszantó, hogy néha amikor kinyitom a telót és van értesítésem, akkor arra rábökve kéri az ujjlenyomatomat. Eddig semmi gond, csak néha amint rábökök az értesítésre, újra kéri a feloldást vagy ha mondjuk sms volt, kilépek az sms alkalmazásból akkor kéri a feloldást újra. Tehát az app-ból kilépve lezárja a kijelzőt azonnal. De ez legyen a legnagyobb bajom a telóval.
És sokkal jobb a térerő meg a wifi jelerősség is mint az S23-al volt.
-
icezozo
addikt
én tegnaptól parkoló pályára tettem az Ultrát!
4x belefagyott a hívásokbaa sima Razr 40-el nem volt ilyen gondom.
-
cannibal
senior tag
válasz
kelly416 #117 üzenetére
Nem gond, ha neked az tetszik. Valamiért én nagyon bírom ezt a bronz színt, de csak egy bizonyos árnyalatát.
Én használtan fogom venni az én razr-emet. 400-at nem tudok érte kiadni, meg nem is akarok.
Amúgy végigjártam már egy csomó boltot, de sehol nem tudtam megnézni élőben, szóval remélem nem fürdök be vele. Az Oled Switch-et is azért kellett eladnom, mert nem bírta a szemem a flickeringet.
Max, ha itt is gáz lesz akkor eladom ezt is.
-
kelly416
veterán
válasz
cannibal #116 üzenetére
Nekem jobban fájna az a szín, mint a jelenlegi "Viva magenta", sőt. Ez kimondottan tetszik, még ha nem is pasis. De ez egyéni, úgyhogy nem akartalak bántani vele, csak a saját ízlésemet fejtettem ki.
Viszont 400-ért soknak tűnik kissé. Bár a telekomnál olcsó ahhoz képest, de csak a nyomi türkíz van üveg hátlappal. Én flip5 és razr40u között vacilláltam, de a telekomnál nagyon drága a flip a razr-hoz képest. (Először a flip felé húztam sok-sok samsung után.) Aztán körbe néztem más boltokban, ahol több helyen a flip olcsóbb mint a razr, de mindkettő elég drága. Végül ezt itt találtam nagyon jó áron és még egy pillanatát sem bántam meg a váltásnak. Igaz, a kamerákat körbeölelő kijelző első pillanattól tetszett és valami V3-ig (édesapámnak volt, még ha nekem nem is) visszanyúló Moto buzéria van bennem. Volt razr-i meg defy telóm is, azokat is szerettem nagyon. A defy-nek a vízcsobbanást imitáló kirakat-tartója még mindig meg van valahol szerintem.
-
cannibal
senior tag
válasz
kelly416 #113 üzenetére
Nekem volt V3-am, sőt még most is van egy a fiókban.
Amikor megláttam a V3 skint, engem megvett kilóra a telefon.
Már csak egy jó ajánlatot kellene kifognom, meg megnéznem valahol élőben előtte.
Most láttam az alzán egy bronz színűt. Az a szín tetszik a legjobban.
-
kelly416
veterán
Az végső idő általában. Többnyire 2-4 hét, de ha van eu raktárban akkor akár kevesebb is.
Mondjuk nem ide passzol, de amikor az amcsi autóba rendeltem lámpát meg egyebeket tavaly március 14-én (74 dodó plusz 54 dodó posta, végül 12.000huf vám meg áfa, bár azt már itthon utaltam márc 15-én), akkor március 16-án átvettem a futártól miközben ténylegesen NyC-ben adták fel. Szóval ahhoz képest még a magyar királyi posta is lassú, de nem megoldhatatlan a gyors kiszállítás. Ez nem az a kategória lesz.
-
kelly416
veterán
Nem, fehéret vettem. Nem a szín hanem a hátlap textúrája volt az elsődleges ok a jelen készülék mellett. Telekomtól akartam venni, de ott csak a csúszós kivitelt árulják, így esett erre a döntés
Én is kíváncsi vagyok, mert a mágnes tart rendesen. Ha oda nyúlok, a teló jön ki a tokból, vagy a mágnes enged? De hát ez még a jövő zenéje... -
kelly416
veterán
Ali, magsafe. Nekem az a fontos funkciója, hogy autóba bele tudjam tenni a magsafe tartóra. Egyébként a sajátját használtam párszor, de inkább natúr a telefont. Egyébként van egy kissé lilás, karbonmintás tokom feleslegben, bár élőben nem ennyire lilás. Ha kell, ingyen odaadom, úgysem lakunk messze egymástól.
-
icezozo
addikt
ti néztetek tokot hozzá?
ha igen merre felé és milyet? -
kelly416
veterán
A logikáját nem értem, hiszen a simának is fel kell oldani a kijelzőzárat a külső kijelző használatához is, nem? Vagy annak a külső kijelzője szabad préda, nem hinném. Akkor meg már nem mindegy? Az NFC aktív, azt nem kell kikapcsolni állandóan. Ha az aktív, akkor a kijelző zár felodással meg van adva az engedély a fizetésre is. Mindegy az, hogy belső vagy külső kijelző. Szerintem.
-
kelly416
veterán
Nem. Vagy de, talán egy picit. De van olyan nadrágom, amiben az S23 nem fért el, pedig fizikálisan nem egy túl nagy eszköz. Ez mindenhol elfér.
A vastagsága meg alig több, mint egy S23 egy strapább tokban, úgyhogy az nem zavar. Max. a teló magasságához képest vastag összecsukva. -
kelly416
veterán
Nos egy újabb tapasztalat. Nfc bekapcsoltam, becsuktam a telefont, csukott állapotban feloldottam a kijelzőt és engedett fizetni. Nem tudom hogy köze van-e az ERSTE-nek hozzá, vagy most már minden bankkal így működik, de nekem működött.
-
törölt tag
Én már lassan 2 hónapja "nyüstölöm" az ultrát. Ha megy youtube,facebook,X,HBO max/Disney+ meg esetleg egy kis majong, akkor napi kettő töltés kell neki.
Egy átlagos "munkás" napot azért ki bir egy töltéssel(Reggel 4-től délután 5-ig kb.) De ez sokban függ attól, hogy a felsorolt tevékenységekből mennyit végeztetek vele. Ja és ha esetleg meg osztom a netet akkor drasztikusabb a merülés. -
cannibal
senior tag
Köszi szépen neked is, ha írsz majd!
Én magentát szerintem nem választanék, de a Peach, meg a Black az tetszik. Lehet elmegyek a Media Markt-ba és megnyomkodom, mert a kijelző nálam nagyon kritikus, mert nagyon érzékeny sajnos a szemem rá.
Az oled switch-et is ezért kellett eladnom, mert egyszerűen kifolyt tőle a szemem.
Te rollerel vetted amúgy? Jó roller ez egyáltalán?
Én semmit nem tudok róla.
A Motorolának is a TMX a szervize? Normálisak a garis ügyintézés kapcsán? Erről tudtok valamit?
-
cannibal
senior tag
Én biztos vagyok benne, hogy minden hands on tapasztalat nagyon értékes ezen a fórumon, szóval jöhet minden gondolatod a telefon kapcsán!
Az akkuidőt úgy kell érteni, hogy 11 óra alatt 48%-ot merült? Tehát kb max 24 óra lesz nálad két töltés között?
Az ujjlenyomatolvasón mit kell szokni?
Amúgy mennyiért sikerült leakasztani? Én is használtban gondolkodok, de van egy olyan sejtésem, ha nem jön be eladni vszleg nagyon nem lesz egyszerű.
-
icezozo
addikt
Kicsit tesztelgetem őket
-
kelly416
veterán
Na még egy kis egyszemélyes beszélgetés, ha még tűritek.
Ilyen akkuidőm volt első nekifutásra úgy, hogy reggel 7 körül húztam le töltőről és egész nap alig volt térerőm. Igaz, kézből vettem a telót, tehát nem bejáratós az akku. -
-
kelly416
veterán
Sziasztok!
Tegnap léptem be a tulajdonosok csapatába és örömmel látom, hogy nem vagyok egyedül.
Eddig nagyon tetszik a teló, bár azt most látom, hogy az akku nem bírja majd úgy, mint az S23-ban. Kis szerencsével az egy nap itt is meg lesz, többet meg nem igazán vágyhat az ember már manapság az én felhasználási szokásaimmal. -
cannibal
senior tag
Ha van kedved, két bejgli között egy kis tapasztalatot oszthatnál meg a telefonról.
Hogyan használod, mire elég, mire nem, előnyök, hátrányok stb Úgy látom elég réteg cucc még a hajlíthatók között is és jól jönne minden infó.
Nekem a szememet pl zavarja a flickering, azért kellett eladnom az oled switch-et is, te mit tapasztalsz ilyen téren?
Persze mástól is jöhet infó a telefonról, aki használja is napi szinten.
-
törölt tag
Sziasztok. Mai nappal én is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek.
-
icezozo
addikt
-
icezozo
addikt
válasz
Elit3Zotya #62 üzenetére
használod még? vagy már eladtad?
-
icezozo
addikt
van aki hosszabb ideje használja ?
-
LÁZ
addikt
válasz
Elit3Zotya #62 üzenetére
már nézegetem én is, igaz inkább kintről, 1000 ojró alatt, már szállingóznak, úgyhogy vmelyik színesebbre lecsapok majd.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Makszimusz #60 üzenetére
Első körben, egy p50 pocket lesz az ellenfele..
Bőr és egy carbon tok lesz hozzá, de rendelek egy sima átlátszó szilikon tokot is. -
válasz
Elit3Zotya #59 üzenetére
Sűrűn írod két p-vel.
-
Elit3Zotya
addikt
Elhatároztam, hogy kipróbálom a minden napokban a flipp vonalat is, és megvártam a Z flip 5 tesztet, de egyértelműen jobb a motorola szerintem. [link]
Jövőhéten érkezik is ha minden igaz, természetesen a legszebb Viva Magenta színben.. -
zzzaaa
csendes tag
van vagy lesz olyan bolt ahol kézbe is fogható? s nem a fekete verzió
árukereső, árgép oldalakon lévő egyik boltban sincs készleten/kint
-
janeszgol
félisten
válasz
Neurotoxin #41 üzenetére
Az osszes kinyithato telonal ez van. Hogy hogy uj info ez?
-
unthinking
tag
500 000 Ft USB 2.0 kimenet.
UFS 3.1 mellett nagyon csodálatos. -
-
Remek kis teszt, megállapítások.
Akkor ez a mobil egy prototipus? -
Plug Life
senior tag
Nem lehet azt mondani, hogy félmillióért nem adnak rendesen képernyő gyűrődést, nem takarékoskodtak vele! 😂
-
hardver1985
tag
Szép darab ,de az akku 3800 mAh kevés.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
fornettisuti #42 üzenetére
Ez szerintem továbbra sincs rendben. Nem tudom, hogy milyen gyártmányról van szó, de amit leírsz, több, mint nyugtalanító. A legtöbb esetben valahogy jelzik, ha lehúzható fólia van rajta (attól függetlenül, vérmérséklettől függően én már letéptem volna....
), valamilyen színnel jelölni is szokták és ott van mellette a felirat, hogy "peel me off" vagy valami. Nálam az LG C1-en így volt. A hátoldalon is volt, de a "pattogásból" vettem észre, hogy valami nem OK, mikor hűlt le a panel...
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
Fold 3-at használok ,igaz a belső kijelző hiba miatt volt már garanciában teljes felújítása. Remélem a Motorola jobban bírja
-
fornettisuti
veterán
válasz
Neurotoxin #41 üzenetére
Most erre mit mondjak?
A most vásárolt tv-m kijelzőjén polarizácios filmréteg van, amit körömmel alányúlva le lehet szedni, ezzel a tv használhatatlan lenne. Egy szó vagy felhívó piktogram sincs, ami figyelmeztetne, hogy NE! -
Neurotoxin
őstag
Az árat kb ide saccoltam. Viszont ezen felkaptam a fejemet:
" A belső kijelző felett speciális műanyag védőréteg, melyet körömmel továbbra is be lehet nyomni és meg lehet karcolni, erre figyelmeztet is a Motorola az első bekapcsoláskor, a telefon csomagolásán pedig több nyelven mondják el, hogy ne szedjük le a gyári képernyővédőt, mert azzal tönkre is csapjuk a telefont és a garanciát is."
Csak nekem nem oké egy olyan terméket piacra dobni, ahol fel kell hívni rá az user fgyelmét, hogy körömmel ne nyúlj alá ennek a rétegnek? Nekem egy kicsit érdekes. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Elit3Zotya #33 üzenetére
Sztem a 3x kicsit sok az 1x-hez képes. Bár, attól függ, mihez kell. Ez úgy lenne jó, hogy 1x, 2x, 3x. Periszkópos. Sokat fotózom és a telómnál a normál után a 2x pont jó szokott lenni utcán. De úgy lenne az igazi, ahogy feljebb írtam. Nekem az úgy bőven megfelelne.
-
Az akku és az ár miatt sajnos felejtős kategória.
-
kbadam83
senior tag
Tesztben azt írják: “természetesen megvan az NFC is a telefonnal történő fizetéshez,viszont ez nálam valamiért csak akkor akart működni, ha kinyitottam a készüléket.” Simple OTP fizetés összecsukva is működik!
-
mhydas99
senior tag
válasz
SkyLine3000 #32 üzenetére
Azaz, pont arra gondoltam. Azert a Moto V3 menobb volt, az eredeti razr, mindenki olyat akart, de a gombbal kipattinthato megoldasa a nokia ak meg azert volt meno.
-
Az ingyen rollerrel már azért egész jó az ára. Alku pedig élő használat mellett derül ki, az iPhone 14 pro 3200 mah és simán megy e napot a többségnél.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
SkyLine3000 #32 üzenetére
Szerintem jól sikerült, tetszik.!
De a kamerát elkezdhetnék már erősíteni kicsit jobban a hajlítható telefonok közt is.
3x zoom kamerával már mindjárt másabb lenne.. -
Aprósólyom
addikt
Pont egy ilyen, de szabványosított képet (studio setup megfelelő lámpafényerővel) én nagyon propagálnék a telefonok kijelzőjéről, minden egyes tesztben, hogy látható legyen a nyári verőfényes olvashatóság/olvashatatlanság.
Hogy ma mennyire vannak nyáron olvashatatlan telefonok, nem tudom, annyira nem vagyok tájékozott a piac kapcsán, de nálam No.1 prioritás telefon vásárlásakor. -
subset
senior tag
Ha egy akkora gyártó mint a samu sem tudja hosszú évek után tartósra készíteni a kijelzőt és még a jogos szervizigényeket is letagadja...nem mellékesen 3-600 ezrest be kell fizetned, hogy ezeknek a hajlítható tech. demóknak a tesztelője lehess...akkor szvsz érdemes elgondolkodni.
Jelen esetben átlagos a hardver, kameráról felesleges beszélni 500-ért, de cserébe van gyűrődési zónatöréstesztet azért nem próbálnék....jó meg egy eddig még sosem hiányzott "nagy külső" kijelzőt is kap az ember - hajtogatós tulajnak ez biztosan jól jöhet.
-
mhydas99
senior tag
Nyilvan tudtak h necces, de ha belegondolunk h 2 reszbol epul fel a telefon es valoszinusithetoen mind2 darabban van egy fel-fel akksi, procinak valo hutessel es nagy kulso kijelzovel amihez szinten tobb elektronika kell igy gondolom ennyi fert bele. Ez igy is 4000 mAh nevlegesen.
-
prolad
addikt
Na ezt végre sikerült jól megcsinálnia a Motonak. Ha bejönne a Flip vonal akkor most ezt venném. Fold vonalon is mehetne valami konkurencia a Samsungnak.
-
LÁZ
addikt
flip 3am van kb megjelenés óta, ergó párszor már nyitva volt
, a kijelző még mindig tart, csak a fólia kezdi lassan megadni magát, de max leszedem, ha nagyon zavar, de használat közben amúgy sem azt a 3mm-es sávot nézem középen
kb biztos, hogy erre fogok majd váltani, vmi német aprós oldalról 800 eur környékén
-
PirosHello
senior tag
Köszönöm a tesztet. Nem kapott el a "must have" érzés, hogy vegyek egy összecsukható telót 3800mAh-s akksival félmillióért képernyőgödörrel a közepén...
-
Crafter32
őstag
Samsung nyitható telefonok gyári hibásak és kijelző cserések ami apró repedések jeleznek kezdetben. Tele vannak velük a fórmok. Használtan elég nehéz eladni. Szervízek külső behatásra hivatkozva nem cserélik vagy probálnak kibújni a dologból. Biztos nem mernék venni ilyet vagy hasonló telefont. Persze van az a réteg aki megteheti és azonnal vesz másikat ha baj van, csak egy telefon amit úgyis cserélnek gyakran.
-
Predatorr
őstag
Fél millás vagy drágább telefonokban mi a remek?
Remek LENNE 250 000-ért.
-
balint82
senior tag
Emagon most adnak mellé egy erollert ajándékba.
-
joey04
titán
Pofás, de a hajlíthatós cuccok hibáiból semmit nem javít.
-
SkyLine3000
addikt
Nem kívántam meg sem ezt, sem a többi hajlítható biszbaszt.
-
mrThomi
addikt
Maga a kijelző szerintem ugyan az a teknológia mint amikor megjelentek a hajlítható panelek. Ezen sokat már nem tudnak fejleszteni, hajlik és ennyi. Zsanéron tudnak mindig mit fejleszteni. 2 évnél tovább én biztos nem használnám, ha addig kihúzza probléma nélkül akkor már jó. A samu flippek is kezdik megadni magukat, 1 év a fólia használattól függően, másfél - 2 a kijelző, és utánna nagyobb százalékkal jöhetnek a problémák. Nyilván ne így legyen, de benne van a pakliba, mint a beégés az olednél. Használtattól függ ez, de szerintem az 5-7 év amiket mondtak az elején, egy elég erős túlzás. Fizikát és az anyagelhasználódást nem lehet megkerülni. De ez csak az én véleményem
-
thomas92
aktív tag
Szerintem az, hogy elhagyta a régi Razr megidézését nem baj, azzal a vastag állal az új Razr nem volt valami kényelmes használatban, ráadásul egyszerűen nem tűnt egy mai modern megközelítésnek.
Attól, hogy egy kézzel nehéz kinyitni, szerintem még a mindennapokban használható, ugyanúgy, mint a nagy tepsik is használhatók. Szerintem az új flip mobiloknak sem ez a lényege, hogy teljesen egykezesek legyenek.
(Az első táblázatban a Flip4 képernyőjére 6,5 van írva, de az 6,7-es valójában.)
-
kbadam83
senior tag
5 napja használom a kütyüt, az én felhasználói szokásomnak teljesen tökéletes imádom. Viszont eddig nem volt nyitható kütyüm, és eléggé tartok a kijelző meghibásodástól a nyitogatások miatt. Fejlődtek már annyit ilyen téren, hogy a kezdeti Fold Flip meghibásodásokat, a pár év fejlődés minimálisra csökkentette szerintetek?
-
kubista85
csendes tag
ez az 3800mah valamikor 2016 korul volt elterjedt. nem volt egy ember, aki azt mondta, hogy hekas, ezt igy ne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest