- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
cannibal #129 üzenetére
De egyébként veszek mellé melós telót, S23 jön vissza valamilyen formában. Szeretem, nagyon jó kis teló, amennyire értelmezhető a kifejezés ezekre a tepsikre, az még "kicsi" is. Csak utálok két telót tartani, ebben meg állna a pénzem csak.
Viszont ennek a térereje és wifi térereje hiányozni fog, a Samu abban igen alul marad ehhez képest.
-
kelly416
veterán
válasz
cannibal #129 üzenetére
Ez az, hogy melóba e-sim nehéz, azt végig kell verni a cégen és a legtöbbször az ingyenes megoldások a legnehezebbek, holott csak egy aláírás kéne rá. Merthogy gyakorlatilag csak és kizárólag céges számom van céges előfuzuval.
De én is gondolkodom még rajta és a hirdetést is bármikor le lehet venni. Még... -
kelly416
veterán
válasz
cannibal #127 üzenetére
Nem feltétlen. Nem tudom, mikor érdeklődik iránta akárki is, még eddig senki.
Kimentem a hétvégén a garázsba és nem tudtam hová tenni. Mágnes van benne, sérülékeny a belső kijelző, én meg flexeltem, dolgoztam és nem utolsó sorban fetrengtem az autó alatt jobbra-balra, kameráztam, videótelefonáltam Édesapámmal. De ha ezek miatt nem fogom meg a telefont, akkor.is ügyeletben voltam, bármikor hívnak azonnal fel kell venni. Olajos, fémszilánkos kézzel is akár.
Ez így nem túl jó. Az S23-at csap alá tartottam, ennél ez sem játszik.
Nem gondoltam át előre a vásárláskor. -
kelly416
veterán
válasz
cannibal #116 üzenetére
Nekem jobban fájna az a szín, mint a jelenlegi "Viva magenta", sőt. Ez kimondottan tetszik, még ha nem is pasis. De ez egyéni, úgyhogy nem akartalak bántani vele, csak a saját ízlésemet fejtettem ki.
Viszont 400-ért soknak tűnik kissé. Bár a telekomnál olcsó ahhoz képest, de csak a nyomi türkíz van üveg hátlappal. Én flip5 és razr40u között vacilláltam, de a telekomnál nagyon drága a flip a razr-hoz képest. (Először a flip felé húztam sok-sok samsung után.) Aztán körbe néztem más boltokban, ahol több helyen a flip olcsóbb mint a razr, de mindkettő elég drága. Végül ezt itt találtam nagyon jó áron és még egy pillanatát sem bántam meg a váltásnak. Igaz, a kamerákat körbeölelő kijelző első pillanattól tetszett és valami V3-ig (édesapámnak volt, még ha nekem nem is) visszanyúló Moto buzéria van bennem. Volt razr-i meg defy telóm is, azokat is szerettem nagyon. A defy-nek a vízcsobbanást imitáló kirakat-tartója még mindig meg van valahol szerintem.
-
kelly416
veterán
Nem. Vagy de, talán egy picit. De van olyan nadrágom, amiben az S23 nem fért el, pedig fizikálisan nem egy túl nagy eszköz. Ez mindenhol elfér.
A vastagsága meg alig több, mint egy S23 egy strapább tokban, úgyhogy az nem zavar. Max. a teló magasságához képest vastag összecsukva. -
törölt tag
Én már lassan 2 hónapja "nyüstölöm" az ultrát. Ha megy youtube,facebook,X,HBO max/Disney+ meg esetleg egy kis majong, akkor napi kettő töltés kell neki.
Egy átlagos "munkás" napot azért ki bir egy töltéssel(Reggel 4-től délután 5-ig kb.) De ez sokban függ attól, hogy a felsorolt tevékenységekből mennyit végeztetek vele. Ja és ha esetleg meg osztom a netet akkor drasztikusabb a merülés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest