Hirdetés
Aktív témák
-
őstag
válasz sbazsi #34769 üzenetére
Hali!
Csak most tudok válaszolni. Nekem most 7.2 RC1 van fent, eddig stabil és gyors is (direct link). Erre telepítsd fel a Gapps legfrissebbet (direct link).
Ahogy én szoktam:
-akksit fullra feltölteni
-cm7.2-t és gapps-t sd-re felmásolni
-recoveryben wipe data(factory reset), wipe cache, wipe dalvik
-recoveryben felteleíted cm7.2-t. Ha kész, wipe cache, wipe dalvik. Ezután feltelepíted a gapps-ot.
-reboot és kész.Üdv!
-
kanyazsombor
tag
válasz sbazsi #34719 üzenetére
Mióta előjött a hívásos hiba, volt gyári 2.2 telepítve Szabof1 leírása alapján? Ha nem, csináltál data wipeot install előtt? Hogy tetted vissza az apookat? Próbáltad rom telepítés után közvetlenül a hívást? Hátha egy app okozza.
Hokins:
nem merem ígérni[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
kanyazsombor
tag
válasz sbazsi #34701 üzenetére
Nem értem, hogy ez miért fontos. 1.3at telepítetted gondolom. Telepítésnél melyik módot választottad? Ics, Miui, custom? Ha custom, akkor melyik marketet? Ha az újat, akkor net kapcsolattal majd frissül playre. Nekem anno így volt. Ha a régi markettel tetted föl, akkor nem frissül.
-
kanyazsombor
tag
válasz sbazsi #34592 üzenetére
Ha a minus linkről (ami Bruti blogjában, meg az előbb általam irt hszban van) akarod telón letölteni, lehet, hogy át kell váltani a minus oldal alján standard view-ra. Akkor már nem fogja unaviable-nek mutatni a felet.
Bruti:
Bocs, működik a te linked is, csak a fenti váltást nem csináltam meg, így elérhetetlennek mutatta telóról.P3tr!ck:
Végy egy defyt. Dobd a lábasba, mellé a módosítani kívánt romot, izles szerint fűszerezd appokkal. Sűrűn kevergetve rotyogtasd. Tálald saját szerkesztésű build.proppal[ Szerkesztve ]
-
kanyazsombor
tag
válasz sbazsi #34583 üzenetére
Brutinál én nem tudom elérni.
Itt egy működő link. Illetve kb 10 perc múlva fog működni WhiteRabbit1.3
Nem kell hozzá más file. Recoveryben install zip. A többi menni fog meglásd
Bővebb infó az aláírásomban. Illetve ott megtalálod az újabb 1.41et, de azzal van akinek akadt gondja. Az 1.3 at nyugodtan ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz sbazsi #34505 üzenetére
ehh, ugyanezt produkálja.
hívás után másik hívás, és nem történik semmi.Teljesség kedvéért:
wipe data-factory reset
wipe cache
wipe dalvik,
wipe battery stats.majd egymás után sorrenben az alábbi két file telepítése.
cm72-120102.0338-NIGHTLY-Defy.zip
gapps-gb-20111111-signed.zipegyszer a google backupból visszaállítottam mindent, akkor sem ment a hívás.
másodszor nem állítottam vissza semmit, csak a google play-ből szedtem le a progikat.hivásprobléma mindkét esetben, aphupper (ami korábban tökéletesen működött) FC-zik, valamint DSP is fczik.
Hol rontottam el? Egy barátomnak ugyanez a párosítás van fent, (én tettem fel neki ezeket a fileokat) és nem panaszkodik, sőt, dicsérte.
Vagy lehet valami utólag feltett progi nem kompatibilis? -
slecht
aktív tag
-
Shyciii
veterán
válasz sbazsi #34505 üzenetére
sbazsi
Olyan programmal tudod legyalulni, ami system apk-kat is tud törölni. Ilyen a Titanium Backup, Systemapp Remover stb.
Amúgy ilyen hiba esetén én wipe data/cache-t nyomnék, és csak a contacts-ot állítanám vissza, majd rögtön egy tesztet nyomnék, hogy így jó-e.somi52
Honosítás Mestere
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz sbazsi #34502 üzenetére
Az aphupper a prohardver apróhirdetéskezelője emlékeim szerint. Ezekszerint nem működik valami fényesen, ha ennyiszer fc-zik.
DSP-t nyugodtan legyalulhatod. Én sem használom. Elvben a hangképet lehet vele állítani, de jópár lejátszóban amúgyis van ilyen funkció.Egyébként én pont ezért (is) szeretem a miui-kat. Annak van saját backupja, amiben kiválaszthatom hogy mit mentsen el, és töltsön vissza. Többek között visszatölthető vele a wifi settings is...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
Thief
aktív tag
válasz sbazsi #22301 üzenetére
Gondolom gyári romod van, így szedj le egy super one click-et, amivel rootolod a telód, ha nem lenne. Ezt megtalálod a legelső hozzászólásban. Aztán felraksz fájl managerből egy 2ndinit-et, ezt is megtalálod az első hozzászólásban. Megnyitod, feltelepíted az 1.0.7-es recoveryt. Ha ez megvan, akkor felmásolod a memkártyádra a stable-t (biztos, ami biztos, de mondom, hogy nekem ment nélküle is) innen. Recoveryt elindítod (kék lednél lefelé gombot nyomsz) wipe data and cache, wipe cache. Install zip from sdcard és betallózod a stable zipet. Felrakja, te újraindítod. Nem kell megijedni, ha nem indul el a telefon, nekem még egyszer sem indult, kiveszed 1-2 perc után az akksit, majd vissza és kész. Ha pedig frissíteni akarod, leszeded a linkről amit adtam a legújabb nightlyt is, megint wipe-olsz és felrakod a nightlyt. A gapps-ot már linkelték előttem pár hsz-al.
-
MODERÁTOR
válasz sbazsi #22289 üzenetére
Esetleg annyi, hogy ezt tedd fel inkább a gappsbból, mert ez frissebb. Na meg persze mielőtt a nightlyt felteszed, fel kell nyomni a stabilt is, aztán arra mehet rá.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest