Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
chab7
addikt
Full sbf-et feltéve nem downgrade-elhető!!!!
Én találtam viszont nem is egy romot ami használható. Vagy mit értesz használható rom alatt? Egy olyat amire egyetlen egy negatív jelző sem érkezik a felhasználóktól? Megsúgom ilyen nem létezik.... max ha csinálsz egyet ,nem hozod nyilvánosságra, csak magad használod megelégedéssel.(#8647) Shyciii: Nem haragszom, bár azok a képek a touch to focus működését demonstrálják, ezért is van hogy az a terület éles amire rá lett tapizva. Érzékeltetés képpen az előtér nagyon közel a háttér távolabb volt. Tény hogy nem szabad egy telefon kamerától sokat várni, de azért botrányosnak nem botrányos amit a Defy kamerája tud. Max azt mondanám alap. De nem is kell bele több. Meg nem is nagyon fér bele komolyabb a mérete miatt. Én azon a véleményen vagyok hogy ne is legyen azért nagyobb a teló hogy jobb kamera legyen benne. Ez épp elég ami van. Tudására is.
(#8653) honeker: Te az vagy?
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen program, ami...?
- Opel topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest