- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
aranymedve
csendes tag
válasz
szabof1 #44395 üzenetére
Kösz a gyors választ, én is hasonlót sejtettem. Amúgy a CM7 valóban tökéletes rajta, csak gondoltam, megkérdezem. Defy+-ként a wifivel voltak gondjaim, ledobott gyakran, azért nem maradt rajta.
Ha lehetne még egy, ha már így elkezdtem:
GPS-szel is vannak problémáim, van, hogy 8 műholdat is lát a "GPS Test" vagy a "GPS Status & Toolbox" program szerint, mégsincs fix, illetve ha néha van, akkor is kb. 15-20 perc után, de teljesen esetleges. Végigolvastam már mindent az XDA-n erről, kipróbáltam sokféle ROM alatt, bármilyen patch-et raktam fel, akkor sem javult. Úgy rémlik, hogy Froyo CEE korában még viszonylag fájdalommentesen tudtam GPS-ezni, most bármit csinálok, akkor se megbízható. Létezik, hogy hardverhiba?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Ryzen 7 CPU-k
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest