-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
lakospeti
csendes tag
Szia. Nem tudom, hogy mobilod hol van, de en is most tervezek valtani. Nekem a mobilom mar vagy 10 eve telekomos. Most Telekom Magenta1 re kertem ajanlatot.
- a mobil marad
- TV: szuper csaladi HD 130 csatorna + benne van 3 set top box
- Telefon: hoppa plusz (gyakorlatilag korlatan)
- netmania M 20 Mbit
Havi: 9000 Ft. Es az elso 3 honapban nincs havidij.
2 ev huseggel.Esetleg erdemes lenne neked is ajanlatot kerni.
En most a kabelezesen agyalok. (Mint fentebb is irtam) -
radio100jozs
őstag
Azért azt is vedd figyelembe, hogy az analóg telefon is megszűnik az UPC-nél, ezzel azzal is jár, hogy a mai rézérpáras vezetékes telefon csomagok helyett más lesz az optikai hálózaton, azaz a kábeles telefon csomagokat fogják ajánlani. Így ha mondjuk Berotel, vagy Telekom lesz, de megtartod az UPC vezetékest, az nem jelenti azt, hogy nem kell átkötnöd optikán UPC-re az analóg rézérpárat, vagy nem kell azt megszüntetned. Mert azért az már kérdéses, hogy akarsz-e kétféle optikai kábelezést a házban?
-
enginev3.0
félisten
A telekomnál nagyobb a feltöltési sebesség, mint ami a weboldalon van írva
A garantált le és feltöltési sebesség azért elég ritka szerintem optikán, legalább is nekem kb 3-4 éve van Nagykátán optikám telekomnál, de SOHA nem volt még gondom a sebességgel(#11407) v!ct0y@ Várostól függő, én a gigabitért fizetek 4900-at telefon mellett, beírtam egy utcát meg a várost amit ő írt, és annyit írt árban a weboldal amit ő is írt ide
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest