- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
Dictator^ #700 üzenetére
Az nem. De a modem egy időben állandóan újraindult, volt, hogy csak úgy, volt, hogy firmware frissítés/törlés/tesztelgetés miatt. Előfordult már több órás kimaradás felhívás nélkül (szerencsére ezekkel már 1 hónapja nem találkoztam). A telefonos ügyfélszolgálat nem sokkal jobb, mint UPC-nél, de itt is ki lehet azért fogni normális kollégát.
Ha szeretnék egy 3. dekódert, hogy fizethessek havonta +1000Ft-ot, akkor is felszámolnak 8250Ft beüzemelési díjat, ha be sem engedem őket a házba, vagy ha más hiba miatt jönnek ki ingyen. -
orkester
őstag
-
harry
veterán
válasz
Dictator^ #693 üzenetére
Gondolom úgy játszanak, hogy felmondani (majd újrakötni 3hóval később) úgysem fogod, mert addig nincs net, meg macerás amúgy is, szóval inkább fizess elő egy nagyobb csomagra, amiért több pénzt is kérhetnek...
Nekem azt mondták, hogy a meghirdetett árak új előfizetőknek / nagyobb csomagra váltóknak járó, kedvezményes árak, a hűség ideje alatt. De pl. ha lejár a hűség, akkor listaáron fizetik ők is, ami majdnem kétszerese talán... Vagyis elvileg listaáron visszaválthatsz, csak lehet, árban ugyanott lennél, csak egy kisebb csomaggal... -
MaTTeS
senior tag
válasz
Dictator^ #693 üzenetére
Ha lejárt a hűséged akármelyik csomagba átválthatsz. Velem annó ugyanígy szaroztak lassan 2 éve (szerencsére jövő hónapban hűség lejár--> szerz. bontás--> t-homera váltás), picit idegesebben bementem az ügyfélszolgálatra és a fogyasztóvédelemmel elkezdtem fenyegetőzni. Érdekes, egyből szerződéssel jöttem haza...
Ha így se akarják az igazat, akkor kikéred a vásárlók könyvét (nemtom telekom cégeknél van-e ilyen), ha nincs akkor meg ott előttük telefonálsz a fogy. védelmiseknek. Lehet így megjön az eszük -
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
válasz
Dictator^ #617 üzenetére
azzal működik a net persze.
az érdekesség az,hogy a d-link 320b is látja a dsl kapcsolatot.
olvastam teszteket ettől a modemről azért vettem meg.invitellel is jobb kapcsolódási sebességet és pinget is hozott kapott modemhez képest.
Most inkább a ping értékekre mennék rá mert nekem szokatlan ez az alap 35-ös ping.
invitel esetén angol szerveren simán játszottam max 50-es értékkel.itt viszont 90-100.
extreme csomagom lett pilisen le 1.2mb fel 110-130k.szóval a sebesség meg van de ezek a pingek...más:volt már valaki akit korlátoztam a 300gb elérése miatt?
úgy olvasom egymást követő 3 hónap átlaga nem mehet 300 fölé.
mi van ha az egyik hónapban 400 másikban 200 utolsóban 250?megszoktam eddig tényleg korlátlan voltam...volt néha havi 6-700gb is. -
dr.bubo
őstag
válasz
Dictator^ #585 üzenetére
[link]Nálam augusztus óta megy az iptv és a 25M/5M-s kábelnet, egyszer volt augusztusban, hogy nem volt se net, iptv, analog tv sem, kb. 1órán keresztűl, de kiderült, hogy stabilitás és erőforrás fejlesztés miatt nem volt szolgáltatás. Mindez Vecsésen. Eddig mindig megvolt a net sebeség rendben, a legnagyobb ping, amit a pingtest-tel mértem 15-17ms volt. Az IPTV is szépen müködik.
-
Zolás
addikt
válasz
Dictator^ #553 üzenetére
Az a baj hogy kéri a kódszámát a hibának a csóka. Se az xp-s se a linuxos(már ha ott is van hibakód) nem tudom. Pedig akkor adnák neki
Nem tudom milyen fajta készülékek vannak kint másoknál. Nálam egy Paradyne készülék van és néha nagyon forrónak érzem. Más tapasztal ilyesmit? Lehet be kéne vinnem cserélni csak félek hogy valami szarabbat kapok. -
-
dr.bubo
őstag
válasz
Dictator^ #118 üzenetére
Felhivtam az ügyfélszolgálatot és megmondtam, hogy a régi modemem nem kezeli az ADSL2+ szabványt. ezért cseréljék ki. Az ügyfélszolgos egy kicsit csodálkozott, mert szerinte ilyen nem lehet, mert olyan modemek vannak kiadva amik kezelik. Én mondtam, hogy nincs igaza mert nekem a dobozán is szerepel, hogy csak a mezei ADSL szabványokat kezeli. Ekkor valakit még felhivott, majd közölte velem, hogy visszahivnak másnap. Hivtak is, hogy cserélik a modememet.
-
dr.bubo
őstag
válasz
Dictator^ #116 üzenetére
Ugyan olyan modemem volt mint neked. de kicserélték egy PARADYNE-ra.
A saját tesztszerverükön, meg még jópár szerverröl teszteltek. Sajna potosabb infokat nem tudok, mert a szerelö srác a saját notbookját használta. De közben telefonos kapcsolatban volt a központjukkal is. ott is állitgattak valamit. Egy 750Mb-s fájlt 5 perc alatt töltött le.
Te is cseréltesd ki a modemedet. Mert az csak 8M-t bir. -
-
-
st_ati
csendes tag
válasz
Dictator^ #87 üzenetére
Enyém is szar két napja. Tegnap belföld/külföld egyaránt ötödére csökkent. Ma este már belföld jó de az összes külföldi oldal tetű lassú, tizedére-huszadára csökkent a sebesség
Persze hívogatom az ügyfélszolgálatot, nem találnak hibát de ''mindenképpen utánanéznek''
Egyébként nem panaszkodom, mert másfél éve most van gond először.
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
válasz
Dictator^ #78 üzenetére
Mintha anno is lett volna ilyen mikor emelni készültek a sávszélességet. Sőt egyszer volt egy nap, hogy többszörös sebességgel ment. Gondolom teszteltek valamit.
Ahogy olvastam most a hírekben, tényleg elég jelentősen növelik majd. Már alig várom.
Egyébként már visszaállt a sebesség nálunk.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest