- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Szükségem van az analóg TV-re (egyik TV-n nincs SCART sem, és a TV tunernél sem tudok mit kezdeni settopbox-okkal), és kaptam egy annyira jó ajánlatot, hogy a TV marad, és még fel is bővítem 91 csatornásra (1 helyen akkor azt is tudom nézni SCART-on + esetleg egy UHF modulatorral az egy box SCART-ját kiteszem egy analóg csatornára, és akkor bárhonnan megy megkötésekkel az analóg felette rész is).
És mivel ha mind a három szolgáltatást megkapom, akkor jóval olcsóbban megkapom a hármat együtt mint ha csak a TV-t tartom meg. Ezért gondoltam elnézem őket a falon. De ha már ott a net jó lenne azt is nem csak akkor hadba állítani, hogy ha a T behalna.
-
Attaca
csendes tag
Valóban nem vették fel, de visszahívtak a Beroteltől. Azt mondták, hogy Inárcs, Kakucs településre már megvan az engedélyük, a hálózat véglegesítése folyik, hamarosan indulnak a bekötések, pontos időpontot nem mondott szándékosan.
Újhartyánon viszont nem ilyen jó a helyzet, itt sajnos még nincs meg az engedélyük sem...
Itt sem mondott időpontot, de mikor rákérdeztem, hogy idén lehet-e belőle valami, nem volt túl bizakodó, és mondta, hogy csak Inárcs és Kakucs után jön Újhartyán. -
Nooeca
senior tag
De nincs logika abban amit írsz.
Egy kezdő új szolgáltatóról beszélünk 0 előfizetővel. Nekik most az a cél hogy legyen X előfizetőjük, térüljön meg a befektetés... Nem lehet "olcsó" vagy más szolgáltatokhoz "hasonló" csomagárakkal kalkulálni, mert akkor sosem fog megtérülni.
Mihelyst lesz X előfizető és X bevétel és már tiszta profit és nem a befektetés visszatérülése, akkor tehetik csak meg, hogy olcsóbban adjanak előfizetést...
A csomagsebességeknek ehhez nincs köze.
-
-
-
-
-
Attól, hogy egy szolgáltató "csak" 120Mbps netet ad, nem jelenti feltétlenül azt, hogy nincs többre kapacitása, én sokkal inkább arra tippelek, hogy mivel nincs konkurencia, így nincs is rászorítva arra, hogy többet adjon, esetleg még olcsóbban is. Ha csak a kapacitáson múlna, akkor optikán a Telekom is adhatna Gbit-es, aztán mégse ad. Sőt kevesebbet ad mint a UPC koaxon, vagy mint a DIGI LAN-on, de még a váci helyi kábelszolgáltató is többet ad.
-
Johnny198612
tag
Sziasztok,
Éppen költözőben vagyunk Gyömrőre, az új építésű Gyömrő-ligetbe. A szélessáv kereső és a jelenlegi háztulaj is azt írja, valami Netkontakt-ot tudok igénybevenni mikrohullámú netért egyelőre. Ismeri ezt valaki? Sose volt mikrohullámú netem..
Lakik esetleg valaki arra innen? Bármi híre hogy akármilyen kábelnet is lesz ott a közeljövőben?
Digi van a mellettünk lévő utcában, de az a Ligeten kívüli rész.
UPC-nél a 29-es körzetnél meg tudom adni az itt is említett ADSL csomagrendelésnél a mellettünk lévő házszámot..:S -
-
-
Nooeca
senior tag
Nem mutat vDSL-t, optikát mutat, de ott is ennyit mutat mint mondta, csak én sokallottam 30/20-at. Azért írtam hogy csökkenni fog. Közben nem, mert a táblázatban is annyi van. De nem néztem meg a táblázatot, mielőtt válaszoltam volna. (csak magasnak tünt a feltöltés 66%-os feltöltési arány azért nem rossz.)
-
-
Szinte mindenkinek van rá lehetősége, csak át kell gondolni. Igazi konkurenciája nálunk sincs a UPC-nek, mert netben lehetne Invitel ADSL-em, illetve mellé IPTV, ami tudjuk, hogy ADSL-en mekkora élmény lehet. Ezen kívül meg esetleg az alternatív DSL szolgáltatók, amik ugye mind az Invitel hálózatán szolgáltatnak. Ennek ellenére 1 hónappal ezelőtt én is abban a cipőben voltam, hogy lejárt a hűségem, és valamit okozni kellett, mert nem akartam többet fizetni, már pedig ha nem kötöm újra, akkor UPC is folyamatosan emelget 2-300Ft-okat. Újrakötni pedig ÁSZF szerint csak a legnagyobb csomagra lett volna lehetőségem, mivel volt meglévő három alapszolgáltatásom, az meg kell a halálnak, tizensokezer forintért, 240-es nettel, meg hd csomagokkal, telefon lebeszélhetőséggel, amikre semmi szükségem.
Szóval amikor felhívtak, előálltak ezzel, hogy 240-es net, meg nem tudom micsoda, és csak 2-3000Ft-al kellene többet fizetnem. Mondtam, hogy köszi nem érdekel, nem akarok többet fizetni.
Jó, akkor van másik ajánlatuk, valami videótár csomag, meg tudom is én még mi, és ez csak 1-2000Ft-al lenne több. Mondtam, hogy köszi nem érdekel, én eldöntöttem, hogy nem fogok többet fizetni 1Ft-al se, és ha kell, akkor fel is mondom az egész előfizetést, és TV-nek beköttetek tányéros DIGI-t, ami 3000Ft/hó, második TV-től meg jó a sima MindigTV, ami ingyen van. Netre az Invitel tett ígéretet, hogy augusztus végére itt a VDSL, és megkapom a 60-as csomagot párszáz Ft-al olcsóbban mint most a UPC adja, telefonra meg semmi szükségem, mivel a családban mindenkinek ott a mobil, de ha ezzel lehet esetleg faragni a havidíjon, akkor jöhet az is. Szóval vagy adják a jelenlegi csomagot olcsóbban mint most, vagy esetleg a net lehet 120-as, de egyéb szolgáltatásra nincsen szükségem.
És képzeld, kicsit még kutatott a gépben, és érdekes módon ezután meg lehetett oldani, hogy a korábbitól párszáz Ft-al olcsóbban, és dupla netsebességgel megkaptam az új csomagot, valós konkurencia nélküli területen.
Ugyebár műholdas TV mindenhol van, és a DIGI elég olcsó is. Azt, hogy az Invitel valahol a meglévő ADSL hálózatán néhány hónap múlva bevezeti-e a VDSL-t, nem tudják sehol ellenőrizni, és nem nagyon engedhetik meg maguknak a kockázatot, hogy elbukják az előfizetőt, tehát engedtek a blöffnek, mert, hogy ez a része csak blöff volt részemről, nem ígért semmi ilyet az Invitel, nem is beszéltem velük, de szó sincs fejlesztésről erre.
Bár hallomásból azt is tudom, hogy Telekom nem olyan engedékeny mint a UPC, ott nehezebb egyedi áras vagy egyedi összeállítású csomagokat kialkudni, tehát elhiszem, hogy ennyiből a Te helyzeted nehezebb.
szerk.:
Illetve nethez is be lehet dobni még, hogy a munkáltatódtól kaptál mobilnetet, ami a munkádhoz egyébként is kell, így aztán a vezetékes szolgáltatást nem akarod minden áron megtartani, ha csak nem olyan kedvező az ajánlat, hogy az megérje. -
Persze, csak ilyenkor (többnyire) az embereknek már tele van ezzel a hócipője. Engem is akkor keresett az Invitel jobb ajánlattal, amikor kiírtam a fórumra, hogy felmondom az egészet, és megyek a kábeltv-hez. Előtte hónapokig próbálkoztam náluk két számomra elfogadható opcióval, a válasz mindig az volt, hogy sajnos nincs lehetőség ilyen csomagra, aztán érdekes mód a felmondás hallatán mindkettő megoldható lett volna, de akkor már úgy voltam vele, hogy sorry gyerekek, ezzel most elkéstetek.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SzoftverPremium.hu
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest