- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
szundika82
tag
válasz
blacika #9592 üzenetére
egyik csomagnak sem éred el a maximális sebességét
bár mondjuk minél kisebb a csomag annál kisebb az eltérésmikor 120/10 volt nekem akkor le 12.5M 15 M helyett fel 1.1M 1.25M helyett
ezt most meg tízszerezték és tízszer nagyobb az esés is le 25M helyett csak 21M fel 12.5M helyett 11.2M
De ezen úgy tudom változtatni fognak (FB fórumon hallottam)
-
Attaca
csendes tag
válasz
blacika #9560 üzenetére
Még nem sok tapasztalatom van szerda óta
Amúgy elég keveset töltök le mostanában, havi 1-2, mert így is sorban állnak, amiket még nem néztem meg.
Nekem a legolcsóbb egylemezes Synology NAS-om van, tehát csodákat nem várok a teljesítményétől, eddig elégedett voltam.
A sebességet még befolyásolhatja a max. engedélyezett peer száma is, már ha nagyon le van véve. Eddig két fájlt leszedtem, de azt is csak a teszt miatt, egy 25 GB-at, meg egy 1,5 GB-at, de én már ADSL-nél is csak a full hd mkv fájlokat szedtem le, itt mindig kevesebb a seed, mint a bd rippeknél.
Példának okáért a mostani fájloknál a tracker szerint 2.3 MB/s (becsült) a 25 GB-nál, 32.58 MB/s (becsült) a másiknál, tehát nyilván a konkrét torrentnél elérhető sebesség is különbözik. A sok befolyásoló tényező miatt szerintem nehéz tesztelni egzakt módon a sebességet, mivel pl. a kliens is más, lehet a gépeden máshoz csatlakozik, valamint az olyan torrenteknél, amiknél van rendes upload mások részéről, az hamarabb lejön (kb. 3 perc), mint amennyi idő alatt elfogadhatóan tudnád vizsgálni az összes körülményt, ahogy írtam nagyobb fájloknál meg valószínűleg amúgy is kevesebb az upload, mivel kevesebben szedik le még ma is ezeket. -
prmcsk
addikt
válasz
blacika #9529 üzenetére
A csökkenő sebességnek, "leakadásnak" igen sokszor a modem melegedés az okozója. Én a vadi új modemet "panelra" bontottam és így is hagytam. A chip hűtőlemezére - NEM a bordájára, mert a költséghatékonyság miatt olyanja nincs neki - felragasztottam egy alaplapi shipset bordát. Azóta langy meleg a forrás helyett és tökéletesen üzemel.
-
válasz
blacika #9472 üzenetére
Alakul ez lassan. Többszálas letöltéssel, esetleg torrenttel sincs meg a 200Mbps?
http://ftp.fsn.hu/testfiles/ (http)
ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/ (ftp) -
BBéci
legenda
válasz
blacika #9319 üzenetére
Az a 200/100 Diginél a felébe kerül, tehát rablás 11300-ért adni. Fix IP nekem ingyen sem kellene.
Játszani soha nem szoktam PC-n, rengeteg egyéb, számomra hasznosabb, értelmesebb elfoglaltsággal töltöm az időmet. Sportolok (napi 2-3 óra), könyvet olvasok (napi 1 óra), filmeket nézek (néha napi 3-4 óra, máskor 4-5 napig nulla), családdal, barátokkal, ismerősökkel találkozom. Ezért amiket emlegettél, semmit nem mondanak. -
szundika82
tag
válasz
blacika #9289 üzenetére
Jövőhét közepétől lép éledbe azt mondták.
(#9291) Mennyire stabil hát hetente 1-2 alkalommal resartolni kell a modemet mert elmegy a net (lehet tesztek miatt)
torrenten a feltöltés az majdnem állandóan fullon megy de csak publikus ipvel belső hálózatról elég rossz visszajelzések jöttek.
-
szundika82
tag
válasz
blacika #9256 üzenetére
Akkor a jobbkéz nem tudja mit csinál a balláb.
De már volt sok ígéret amit visszamondtak vagy nem úgy lettLetöltést feltöltést egyben vagy csak feltöltés?
mondjuk az a 10 mega + engem nem hat meg még így is oly kevés,sztem az
ActivCom-ot probálja kiszorítani ezzel mert többen azt köttettek mikor megjelent a Berotel sebessége.De az ActivCom is duplázni fog úgy tudom
-
szundika82
tag
-
Nooeca
senior tag
válasz
blacika #9179 üzenetére
Ez szép és jó de a területi kivitelező erről semmit sem tud. Vagyis akkor ki is fogja huzni az optikát ott? Üzletben csak azt mondják amit hallani akarsz. Ez volt falván ia hogy októberre ígérték valakinek aztán felháborodott mert még most sincs. Pedig üzletben ígérték neki szóval Ennyit erről. A helyi kivitelezonek a tavaly elcsúszott 4 varost kell megcsinálnia lehetoleg meg nyár végéig szoval azelőtt Sehol sámli máshol.
Es ha igy esetleg ujhartyanra mennének akkor is ősz-tél legkorábban.
De még Hernád és Monorierdő is ott van mert ide mennek a 4 település után.
Ezek mind idei tervek szóval ha ide meg befér a kivitelezőnek +1 város akkor megeszem a kalapom ami nincs is.
Főleg hogy ez a 6 település 2 emberre van.
-
Borisz101
újonc
válasz
blacika #9083 üzenetére
Üdv blacika!
Néhány napja van Beroteles netem.
Az első nap rögtön megszakadt pár óra elteltével, hamar kijött a szervizes aki egyébként a bekötést is végezte, de hosszú próbálkozás és rohangálás után sem tudta megjavítani ugyanis kiderült hogy a hálótattal van a probléma. Másnap reggel jött a hálózat építős emberke aki a gerinc vezetékér felel és délig sikerült kijavítania a hibát. Mindez 23. 24. én történt és az ünnep ellenére kedvesek voltak és igyekeztek megoldani a problémát.
Az internet azóta működik bár a torrentel gond van, passzív módban lát és nem is megy a feltöltés mióta ezt a netet használom.
speedtest kép "Beronet 60": http://www.speedtest.net/result/4945673536.png
Én egyelőre nem írtam alá hűségidőt, egyelőre kipróbálom hogy működik aztán meglátjuk.
Boldog karácsonyt! -
Janó 44
tag
válasz
blacika #7929 üzenetére
Egy feljelentést csak akkor érdemes megtenni, ha látunk rá esélyt, hogy lesz is valami eredménye. -Csak ha a UPC mondjuk teljesíti a szerződésben foglalt kötelezettségeit, akkor hol itt a helye a feljelentésnek
Másfelől meg ha nincs pénze az embernek még telefon havidíjat is fizetni, megintcsak felejtendő ötlet a tied. Nem véletlen vezették be a "csupasz" DSL -t anno. Azzal is megcéloztak 1 vásárlói réteget. -
Janó 44
tag
válasz
blacika #7624 üzenetére
Semmiféle korlát nincs. Az valóban lehet, hogy benne szerepel az ÁSZF -ükben, ami a többi "nagynál" is, hogy 250 GB -tól fenntartja a jogot az xy Kft./Zrt. stb. blablabla, de ez nem jelenti azt, hogy azt alkalmazza is. <-Széllel szemben azért ők se fognak üríteni, hidd el! Mi simán DSL Bronze -l mindíg túllépjük szerintem ezt a korlátot, de eddig még semmi effélét nem tapasztaltunk, és ha jól tudom, pl. UPC -nél még mindíg benne van ez az aktuális ÁSZF -ben, csak Diginél szedték ki belőle "közkívánatra" (bár szerintem ott is alaptalan volt a para, hisz attól, hogy valamire jogod van, nem biztos, hogy fogsz is élni azzal a jogoddal).
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Magisk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest