- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Johnny198612 #8670 üzenetére
Háát, a netkontakt se tud papíron nagyobb sávszélt adni annyival olcsóbban, de én már írtózok a 29-es UPC-től. Igazán csak a technológiához tudok hozzá szólni, direkt erről kérdeztem a hálózatos professzoromat. Röviden: érzékeny a párás levegőre, mert abban nyelődik el legjobban a mikrohullám. Köd, hó, nem tesz neki jót. Minden más esetben rendben van. Mindenképpen méresd be, persze enélkül fel sem szerelik - utána tudsz érdemben mérlegelni.
Ami az IPTV-t illeti: kérdésem arra irányult, hogy sokkal rosszabb/jobb/másabb-e, mint egy műholdas megoldás a gyakorlatban. Most is két doboz, két távirányító van, ezek egyáltalán nem mérvadóak nekünk. Önmagában elég kemény csupaszon az árrés a digis tv (3300 két dobozzal) meg eközött (5200 + második doboz), a csomagban vásárlás miatt kérdeztem (telekom net + tv, ami együtt jóval olcsóbb). Én nem TV-zek, de a hazaiaknak kéne. Netet, ahogy írtam, ha törik ha szakad - cserélünk
-
kabelmania27
félisten
válasz
Johnny198612 #8670 üzenetére
Üdv!
UPC ügyben írj a upconline@upc.hu címre, írjd meg a hrsz-t is.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Outlook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest