- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
Nooeca #11662 üzenetére
feljebb tekersz 30 at kb-.-.volt megadva egy területi képviselő felhívod megkérdezed.. simán menni fog. vagy még jobb is. nekem is sokkal jobbat mondott ennél telóba, mivel jelenleg is ügyfélmegtartós csomagban vagyok, csak még ne mért ide az optika. hehehe korrekt értelmes és érti a 29 es körzetet...
-
-
-
-
tibi14
tag
válasz
Nooeca #11536 üzenetére
Hali!
A Rákoczi úton és az Arany János utcán feltették végig a feszítő drótot, minden második oszlopon fent van a kábel, azt hiszem csak a dobozok hiányoznak.Volt az 1 személyes brigád aki rakta a tartót, utána jött 2 csávó ők húzták a feszítő drótot, és a kábelt.Ma szétnézek, merre járhatnak. -
imibogyo
veterán
válasz
Nooeca #11517 üzenetére
Ezzel még mindig nem mondtál ellent az eredeti mondandómnak, legfeljebb a munkaszervezési kérdésekben (ami annyira nem fontos számomra, engem, mint végfelhasználót csak az érdekel, hogy mikor kötik be az adott szolgáltatást).
Te is azt írod, hogy akár párhuzamosan is dolgozhatnak, csak akkor ugye lassabban, vagy simán csak később jönnek ide. Épp ezért adok én az egésznek fejben jó pár hónapot. És itt most nem a kiépítésről beszélek (mert önmagában azzal még nem sokra megyek), hanem mire be is kötik a végfelhasználókhoz/hozzám a szolgáltatást. Mert ahogy írtad is, lenyomhatnak több települést egy fél nyár alatt kiépítés szempontból, ha ettől függetlenül még nem lesz elérhető a szolgáltatás.
De legyen igazad, mert e hónapban letelt a UPC hűségidőm.
-
imibogyo
veterán
válasz
Nooeca #11512 üzenetére
Egyrészt szerintem szeptember-október az még idén lesz, másrészt sehol sem írtam, hogy mennyi települést fed majd le a T ezen egy év alatt!!! Szóval nem értem a problémádat... Lehet lefednek még 15 települést ebben az egy évben, de ha pont az nem lenne benne ami engem érint (Örkény), akkor a hajamra kenhetem...
Ennek ellenére írtam azt (mivel abban hiszek/bízok, hogy még idén biztosan meg lesz itt is a hálózat kiépítése), hogy szerintem a 3. negyedévben már biztosan reális lesz a dolog és akkor nem várok a UPC-re, ami viszont a fentebb már elhangzott válaszokra alapozva, idénre már nem várható.
Jelenleg nulla mozgás van a településen (se T, se UPC) és úgy gondolom (direkt legrosszabb eshetőségként), hogy ez pár hónapig még így is marad mivel el vannak foglalva rendesen a környező településeken ahogy olvasom, és egy ekkora város azért mondjuk nagyságrendileg 2-3 hónapnyi melót biztosan ad a szerelőknek (laikusként gondolom így).
Ha ezt mind összeadom akkor úgy 5-8 hónap a tippem mire elérhetőek lesznek itt nálunk a T különböző komolyabb csomagjai. Ez szerintem eléggé reális gondolatmenet... Persze ha tudsz valami szuper titkos belső infót, akkor szívesen veszem...
-
tibi14
tag
válasz
Nooeca #11508 üzenetére
Tegnap kezdték, a Rákoczi utat Örkény felőli végéről, a Rákoczi út teljesen kész(kb 3km) ma 11 óra körül fordult rá a Kosuth Lajos utcára arra nem voltam már délután, hogy meddig jutott.de mondom ő csak a tartókat rakja, még se doboz se kábel.Azt mondta kb 2 hónap az építés, de 1 edül csinálja.Azt nem kérdeztem, hogy a kábelezést, dobozolást is ö fogja-e, siettem.
-
degec
senior tag
válasz
Nooeca #11259 üzenetére
nem tudod ki húzza az optikát melyik cég? nem lehetne megkérdezni melósoktól? nem tudod megkérdeztetni valakivel ? azt a kft-t felhívva azért i lehetne belőlük szedni mikor merre mennek.. ez Tnél nekem simán sikerült. hiszen ha jönnek innentől kezdve marhára nem nagy titok az egész..elmondják úgy is.
-
BBéci
legenda
válasz
Nooeca #11036 üzenetére
Remélem fent lehet a padláson az a doboz!
IPTV-ben elsősorban a képminőség zavar, az a legeslegfontosabb. Valamint annak a boxát a hifiállványra, a TV közelébe kellene elhelyezni, plusz távirányítóval kezelhető és áramot is fogyaszt.
Sokszor leírtam: kb. 8 éve fektették le az utcánkban a T kábelét, aminek örültem. Annak nem, hogy feltúrták a gondosan ápolt gyepet.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy megrendeljem a szolgáltatást. Amikor közölték, hogy csak IPTV-t tudnak biztosítani, villámgyorsan elköszöntem. Akkor inkább MinDig TV. -
radio100jozs
őstag
válasz
Nooeca #11036 üzenetére
Azért a kettő nem azonos, ha nem egy TV-ről beszélünk, mert az IPTV esetében minden egyes TV-hez kell box, miközben a koax vételnél ha elég a szabadon jövő DVB-C, akkor nem, illetve ott van a Mediacard funkció. Összességében meg nincs több doboz, mert eddig is volt egy ADSL modem, ami felfogható most az optika/koax konverternek, míg utána azért szerintem van mindenkinek egy routere, na ez meg most lesz, amit ad a UPC WiFi boxot. Így eszközben az eddigiekhez képest nem lesz több.
-
-
Janó 44
tag
válasz
Nooeca #10939 üzenetére
Én sokat olvasgattam e témákban, egyedül azt nem, ahol LCD -t hasonlították plazmához (habár a kérdéses prohardver topicban anno diskuráltam a többi fórumozóval pont mielőtt megvettem a TV -met), és az még 2010 -ben volt (érdekes, hogy pont 2011 előtt
). Ők nem tudtak meggyőzni arról, hogy plazmát vegyek. Az LCD -s topicban meg érdekes módon megint csak más fórumtagoknak merőben más volt a véleménye a plazmákról és az LCD -kről. És egyébként igen: tudom, honnan, milyen távolságról kell nézni a HD, és milyen távról a Full HD felbontást, mert utánanéztem. Úgyhogy ez az oka, hogy a HD -s adások a bátyó TV -jén sokkal szebb, (élesebb!) képet adnak, mint az SD adások/műsorok, vagy mint pl. a Digi TV a műholdas szolgáltatásával. Eleve az azért az se mindegy, hogy 768p vagy 720x576i (ha minden igaz, az utóbbi a Digi műholdas szolgáltatásának felbontása). Amiket meg nem tudom, azokat pont azért kérdeztem meg, mert azokat valóban nem tudom, illetve nem tudtam eddig. Vagyis most én nem a HD -s Digi -szolgáltatást hasonlítottam az IPTV -hez.
Ja, és hogy minden fórumozónak lehessen hasznos e hsz -m, aki még nem látta: [link] -olyan kép van valahol a weboldalon 720p -hez is, de azt nem tudom, hogy van -e 768p phez is olyan kép, de most nem nézek utána (vannak azon a weboldalon e témától eltérő más hasznos tippek is, pl. házimozihoz tanácsok).
Azt mondjuk hozzáteszem, hogy ahol pl. a bátyó se látott képminőség -beli különbséget, én viszont igen, az attól volt, hogy a szemüveggel mindent jobban látok, mint más anélkül és egészséges szemekkel.
Viszont mára meg eltünt a hangja a T -nek az egyik beltéri egységnél, úgyhogy kérdezhetem meg a bátyót, hogy mit állított el rajta ennyire, mert a másik beltéri most is ad hangot. -
radio100jozs
őstag
válasz
Nooeca #10913 üzenetére
Ezt én is írtam, hogy a 29-es körzet továbbra is önállóan lesz kezelve az UPC-nél a többitől.
1, az analóg rézérpár telefon szolgáltatása marad a 29-es körzetben, az nem lesz "kábeltelefon", azaz már ebben egyedi. Ez egyben törvényi kötelezettség, mert az UPC a vezetékes telefon szolgáltatója a 29-es körzetnek.
2, elég megnézni a FiberPower csomagokat, amik a nagykerként adnak december 8-tól, mind ott van az "optika" a csomag névben.
3, a KTV területén sem lesz változás, azaz egyenlőre marad a külön koaxos hálózat.
-
-
válasz
Nooeca #10824 üzenetére
ED3.1-nek alapfeltétele az analóg tévé megszüntetése ami jó esetben is csak jövő év második felében várható. Ha ez meg van akkor még telepíteni kell a szükséges eszközöket ami még újabb fél-egy év így 2018 előtt semmiképpen sem várható a bevezetése.
A szükséges eszközökből sincsen még olyan nagy választék a piacon. -
-
-
-
válasz
Nooeca #10797 üzenetére
Most nézem a képen látható delta micronode frekvencia átvitele már DS 1218Mhz US 204Mhz, akkor ezek már Docsis 3.1hez is jók lesznek.
radio100jozs: nem tudom hogyan lesz, mert nekem is földben jön be a kábel. Bár nálam cső is lett betéve még 2004-ben, de nem hiszem, hogy átjárható még.
-
BBéci
legenda
válasz
Nooeca #10770 üzenetére
Adásmegállítást és felvételt tudnak a mostani tévék, csupán egy merevlemezt kell csatlakoztatni hozzájuk.
(#10771) TCr
3 hónap híján 3 éve váltottam mediacard-ra, azóta végre úgy tudom használni a tévémet, ahogy mindig szerettem volna, de a rohadt set top box nem engedte. -
radio100jozs
őstag
válasz
Nooeca #10691 üzenetére
Valószínű akkor több alvállalkozói csoport lehet, mert én akivel beszéltem, az Monort és Nagykátát mondta. De ez nem baj, csak jöjjenek már Csévharaszt/Vasad részre is, mert itt még továbbra sincs semmi csak ADSL, és a Telekomról meg semmi hír, bár nekem az UPC is jó lenne, csak ADSL-től szabaduljak már meg.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Nooeca #10614 üzenetére
Ezek azok az árak, ami fent van a weboldalon. De az 5040 még mindig több, és még telefonvonallal ráadásként, mint egy sima UPC FiberPower, és az UPC-nél is vannak belsős spec árak, sőt, ott is lehet akkor telefon, vagy TV így ezzel továbbra sem vagyok, leszek meggyőzve. De most kár is tovább filóznom, egyenlőre csak ADSL van továbbra is.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Nooeca #10612 üzenetére
Azért, mert nem akarok IPTV-t, sem UPC koax TV-t, nekem tökéletes a Sat-os megoldás. Vezetékes telefonban meg aztán kérdéses, hogy mi lesz akkor a rézérpáras hálózattal, és a telefonnal, mert a koax körzetben teljesen más csomagok vannak, mint itt a 29-esben.
De nézzük akkor,
UPC 50 Mbites FiberPower 24 hónap hűséggel 4490 Ft/hó.
Telekom 50 Mbites internet (NetMánia XL) 24 hónap hűségre 7400 Ft/hó, sőt ha trióban kérem (TV+telefon, akkor is 5550 Ft/hó), miközben ha már az UPC is trióban van, az még olcsóbb. Ezért mondom én is, meg még mások is, hogy a Telekom optikai net az drága még az UPC-hez képest is, a Digit már ne is említsük. -
radio100jozs
őstag
válasz
Nooeca #10606 üzenetére
Azért ha megnézzük a csupasz UPC FiberPower még mindig olcsóbb, mint egy tripla Telekom optika.
Bár Csévharaszton még nincs egyik sem, de én ha lesz UPC FiberPower, ami jövőre itt is lesz nem valószínű ezek után, hogy a Telekommal fogok bajlódni, mert azért a koax itt van minden helyiségben, és földkábelen, mint minden (villany is földkábel), így nem valószínű, hogy légkábeles bekötéssel fogok vacakolni az optika miatt. Amúgy is max egy 50 Mbps csomaggal évekig elvagyok, böngészésre, meg egy egy filmre tökéletes még ha többen is használjuk. Mert ha már 100 fülé megyünk, akkor jöhetnek az UTP kábel, meg WiFi eszköz cserék is, mert azok nem bírják a nagyobb tempót, és akkor már minimum 802.11ac szabvány kéne, ami meg nem olcsó...stb. Na a léyneg az UPC bejelentése biztos, hogy felkavarta az állóvizet, legalább is ott, ahol még nincs a Telekom, vagy még nem váltottak az előfizetők a Telekomra.
-
paleee
csendes tag
válasz
Nooeca #10600 üzenetére
Javíts ki, ha tévedek: nem úgy jött a Telekom körzet ezen részébe, hogy a MÁV ETCS rendszerének fejlesztése kapcsán hálózatot kezdtek építeni a ceglédi vonal mentén, és akkor már kellemest a hasznossal alapon a vasút mentén lefektették a környéket kiszolgáló gerinchálózat alapjait? Ami éppúgy átfut Monorierdőn, Pilisen is? Mert ez az Albertirsáról átvezetés kb úgy hangzik, mintha a szomszéd házaból vezettetném be az áramot, mintsem a ház előtti oszlopról.
Ez egy fórum, ahová tájékozódni járnak az emberek, kérlek, ne légy ennyire lenéző, inkább mondd meg, miért ez a kerülő, Neked egyértelmű, nekünk nem. -
BBéci
legenda
válasz
Nooeca #10596 üzenetére
Pilis lakossága 11500 fő, Nagykátáé 12400, tehát nagyjából azonos elbírálás alá kell esniük a sorrendet illetően.
A nagyváros megnevezés még Monorra, sőt a közel 23000-es Gyálra sem sem illik. Magyarországon körülbelül 70000 fő felett lehet így nevezni egy települést, ami a területtől is függ valamennyire. A 29-es körzetben csak kisvárosok vannak. -
-
poli27
veterán
válasz
Nooeca #10525 üzenetére
nah a T nél arra az 500mbitre kíváncsi leszek, mert nem adott a hálózatuk hozzá..... a jelenlegivel is nagyon sok helyen koppol a docsis, mert nincs szegmentálva rendesen... ha sávot emelnek összedől mint a kártyavár ez tuti. Nem véletlenül vannak erről ennyire kussban...
-
válasz
Nooeca #10523 üzenetére
Azért egy szolgáltatás kiválasztásánál lehetnek más szempontok is, nem csak az ár, noha tény és való, hogy az sokat nyom a latba. Én például egész biztosan nem fizetnék elő IPTV-re, amíg elérhető DVB-C (és analóg) is, illetve mindenképp ragaszkodom ahhoz, hogy az én saját routerem publikus IP címet kapjon.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Nooeca #10515 üzenetére
Az igaz, hogy én a sajátomhoz hasonlítottam (500/200, 90tv.csatorna/28HD, alaptelefon, 2évig 4720Ft.)
A DSL sosem fog 500-as netet adni, mint az optika.
Arra kíváncsi lennék, hogy a Telekom mennyiért adná az optikát.Szemi88: Nekem 5/0.5-ös upc netem volt 6100-ért. Úgy vártam a Digit, ,mint a Messiást.
-
-
válasz
Nooeca #10471 üzenetére
"Mondjuk engem meglehetősen az érdekel, hogy oldják meg a jelenlegi koax hálózat felhasználásával azt, hogy rövid kiesésen felül ne legyen szolgáltatási kimaradás a TV esetében"
Majd sorban kiírják egész napos karbantartásra, az alatt meg ki tudják cserélni egy-egy utcában az erősítőket.
-
zsolesz7503
tag
-
asdf_
veterán
válasz
Nooeca #10454 üzenetére
Nem "számomra", mert értem a véleménykülönbségeket de amit te felvázoltál az olyan mintha elmennék a boltba venni szeretnék egy csomagolt szalámit. Egyik szalámit simán csomagolásban kapom, a másikat pedig ezen felül egy dobozban..
Mar a kiindulasi alap is rossz. Nem akarok szalamit. Egyaltalan. Mar van szalamim.Én egyetlen egy olyan tényezőt kértem tőled, hogy miért nem jó a box, amire érdemben nem tudtál válaszolni...
Folsoroltam joparat, az, hogy neked nem felel, meg, azzal nem tudok mit kezdeni. Mivel tovabbra sem tunsz az erto olvasas mesterenek, reszemrol itt ezt most be is fejeztem. -
zsloti
senior tag
válasz
Nooeca #10451 üzenetére
Az az egy távirányító kezeli a tv-t és a boxot is?
Mennek rajta a smart funkciók?
Van benne mozgásérzékelő-hangfelismerő?
Tudom kép a képben is használni a boxot?
És akinek nincs asztal-alvany az vegyen a boxnak?
A konnektorrol el is felejtkeztem. A falra szerelt tv mögött nincs hely egy t dugónak
Zs -
asdf_
veterán
válasz
Nooeca #10451 üzenetére
A mondatod helyesen:
Én azt írtam feljebb, - mint amire válaszoltál is - hogy sosem hallottam még egyetlen egy olyan dolgot sem, ami miatt érthetően elfogadható számomra az ha valaki a "box" jelenléte miatt nem fizet elő vagy dönt másik szolgáltatás mellett. Teljesen érthetően olvasom el az üzeneteidet...
-
asdf_
veterán
válasz
Nooeca #10449 üzenetére
Latom, az erto olvasas nem erosseged
Ha valami folosleges, akkor folosleges. Ennyi. Es nem vagyok hajlando ket taviranyitot hasznalni egyetlen tv-n valo tv-zeshez.
IPTV-hez meg persze, kell a box, de mondjuk ha neznek tv-t, DVB-C kepes tv-m lenne es az utcaban lehetne akarmelyik szolgaltato, amelyik az alapcsatornat DVB-C-n kodolatlanul adja es a tobbihez tudnek kartyat rakni a tv-be, vagy a T-s IPTV kozul valasztani, mar el is dolt a kerdes, mert a tokomnek kell egy doboz, meg plusz egy taviranyito, semmi szuksegem egyikre sem, es johet a doboztalan szolgaltatot, a T meg kenje a hajara az IPTV-jet (es ekkor meg csak a dobozos/doboztalant neztem, a bitrate-eket meg meg el sem kezdtem vesezni, mert ott bukna el masodszorra is a tortenetet a T).
-
asdf_
veterán
válasz
Nooeca #10439 üzenetére
De azt sosem értem meg, és nem tudom tényként kezelni hogy egyeseket zavar a box.
Azert zavarna (ha neznek tevet egyaltalan), mert teljesen folosleges. Folosleges mint energiafogyaszto, folosleges mint termek, mert minek nekem arra egy doboz, amit a tv is tud, a helyet is foloslegesen foglalja, es folsoleges a plusz egy taviranyito. Totalisan folosleges lenne nekem egy set top box, amikor a tv-ben benne van a tuner, dvb-c-n a kodolatlan adasok jonnek siman, a kodolthoz meg berakom a kartyat a tv seggebe, es a tv tunerje lekezeli az egeszet.
Nyilvan akinek nem dvb-c kepes a tv-je, nem tud bele kartyat rakni (mint pl. en a 15 eves CRT-be), az nyomuljon box-szal, de akinek kepes a tv-je a dvb-c vetelre, annak mint pup a hatara, kb. ugy hianyozhat a doboz. -
btz
addikt
válasz
Nooeca #10439 üzenetére
Sokakat csak a silány szolgáltatói box minősége zavar (pl Satnál engem is zavar, hogy olyan gyenge, hogy alig bírja kezelni a HD adásokat), ezt társítják azzal, hogy minden ilyen ezköz silány minőségű, ami persze nem igaz, ahogy az sem igaz, hogy minden TV-be beépített tuner olyan nagyszerű, mert láttam már olyan TV-t is amiben egyszerűen minősíthetetlen volt a DVB tuner, igaz nem mai fajta volt.
Aztán valakit zavar még hogy külön áramot eszik, külön távirányító (mondjuk ezt a gondot elég szépen megoldották a T-nél ezzel az univerzális távirányítóval, amivel a TV is kezelhető), akkor valakit zavar hogy ezáltal nem tudja használni a TV beépített kép a képben funkcióját. Ezek szoktak lenni a legfőbb ellenérvek a box ellen. -
válasz
Nooeca #10413 üzenetére
Hogy a honlap mit ad ki, az mellékes. Anno Invitel ADSL efi voltam, és váltani akartam Telekom ADSL-re, mert volt Telekom mobilom, T SatTV-m, így a Telekom honlapja sokkal kedvezőbb árat kínált az ADSL-re is csomagban, mint az Invtel. Egyébként Invitel területen lakom, 28-as körzet, a Telekom honlapján fent van a településünk mint ADSL szolgáltatási terület, Invitel területen. Mindettől függetlenül szerződést kötni sehol sem tudtam, elhajtottak a telefonos és a személyes ügyfélszolgálatról is, hiába mondtam, de a telekom.hu, de a honlap, senkit sem érdekelt, Invitel területre nem adnak el ADSL-t, és kész! Kértem legalább a korrekciót a weblapon, de a mai napig ugyanúgy van, pedig ez jó pár éve történt.
Tehát be kell menni, vagy fel kell hívni őket, nem elég kattintgatni!
De ez itt már nagyon OFF, így én be is fejeztem. Mindenki válasszon belátása szerint, csak járja körül az árnyékos oldalakat is, ne csak azt nézze amit a reklámban lát, vagy esetleg amit az adott céghez kötődő emberek állítanak.
-
válasz
Nooeca #10410 üzenetére
Akkor most miért a Telekom spec árakat veted össze a UPC alap áraival? Bár UPC-nél nem tudok ilyenről, hogy spec1 meg spec2, egyedileg tudsz alkudni szerződéskötés előtt. A saját áraim tekintetében tudok nyilatkozni, nekem 3 szolgáltatással (tv, net, telefon) a 120/10-es net 3690Ft/hó. És a konkurencia erre felé Invitel 30Mbps VDSL.
Egyébként arról tudni valamit, hogy a Telekom miért használ a 120-as nethez 114-es profilt? Emiatt már reklamáltak többen, optikával is.
Nálam a 120-as net így néz ki, stabilan.
Hogy 1-2 év múlva mi lesz, arra nézve én továbbra sem látok semmi garanciát, én ilyenre nem szerződnék! Sem Teleommal, sem UPC-vel, sem mással.
-
-
válasz
Nooeca #10407 üzenetére
Ez szép és jó, ha valóban így is lesz, de ott van rossz példaként a sávszélesség emelés, amiről szintén azt mondták 1-2 éve, hogy hamarosan lesz, aztán azóta sincs. Pedig itt is mondhatnánk, hogy az optika "végtelen" kapacitása igazán jó alap lenne erre, de mégis a UPC ad koaxon 500 megát, a Telekom meg optikán 120-at maximum, mert nekik ezek szerint fontosabb az egységesítés. Az árakról meg ne is nagyon beszéljünk, talán az említett két csomag van pariban nagyjából a két szolgáltatónál. Ha tévedek ebben a kérdésben akkor bocs, nem néztem meg most a weboldalaikat.
Röviden, az új rendszerről majd akkor beszéljünk ha működik, lesz vele tapasztalat, szerintem tervekre senki se szerződjön! Én legalábbis nem tenném...
-
válasz
Nooeca #10403 üzenetére
És, hogy azért az esetleges hátrányai se maradjanak szó nélkül...
- IPTV esetén kényszerűen boxot kell használnod, ami plusz fogyasztó, plusz távirányító, nincs lehetőség kártyára.
- A HD streamek száma korlátozott, noha az optika azt bőven elbírná, mégsem kaphatsz 3 streamet.
- Több felől is lehetett olvasni panaszokat a Telekom IPTV "agyontömörítettségéről", ami megint csak érthetetlen, ha az optika kapacitását nézem. Persze az bizonyos szemszögből lehet magyarázat, hogy nem használnak több streamet, így mindenütt olyat kell használniuk, amit az ADSL is elbír, de így meg hiába az optika.
- A nethez legtöbbször olyan HGW-t kapsz, amin nincs bridge mód, így a saját eszközöd nem kaphat publikus IP címet, ami bizony sokaknak probléma.Persze ezzel a silány Horizon boxxal most a UPC sem épp előrefelé lépett, de a Telekom topikban is vannak negatív vélemények az IPTV boxokról.
-
Samott
addikt
válasz
Nooeca #10365 üzenetére
Atturtam az utobbi ket honap bejegyzeseit, Monor, Czuczor utcaban kerult ki uj oszlop (hirkozles szalaggal), valaki ertetlenkedve meg is jegyezte hogy minek uj oszlop mikor ott a regi. Hetek ota szivatsz a hulyesegeddel, aztan kiderul hogy nem is foldkabeles kornyeken raktak ki, hanem csak cserelik a regi oszlopot ujra. Nem veletlenul maszatoltal, amikor konkretumokat kertem.
-
Samott
addikt
válasz
Nooeca #10365 üzenetére
En nem talaltam ilyesmit abban a csoportban, nem hasznalok facebookot igy csak szeptember 5-ig tudok visszagorgetni. Tenyleg belehalnal, ha belinkelned, ami bizonyitja a szavadat? Te allitottal valamit, neked kellene bizonyitani, nem? En csak kerdezek, meg az is elofordulhat hogy igazat mondtal.
-
Samott
addikt
válasz
Nooeca #10360 üzenetére
Milyen telefon? Van ismerosom monoron, legkabeles utcaban lakik. Es itt konkretan Monorrol volt szo, te magad irtad: "Megengedte az Önkormányzat, méghozzá a Monori, már lent is vannak az oszlopok egy része. Hányszor kell ezt még leírni." - szoval hol is vannak ezek az oszlopok?
Facebookot megneztem, szeptember 5-ig lehet visszagorgetni, addig nem lattam ilyesmit. Kicsit konkretabban ha lehet, egy linkbe nem halsz bele gondolom.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Facebook és Messenger
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest