- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #12786 üzenetére
Az RFoG halozat a 29-es korzetben pont az D3.1 jegyeben epult. Nem kell eszkozt cserelni a bevezeteshez. A micro node 1.2GHz elore es 204MHz-es a visszirany.
Az pedig szerintem elony az elofizetonek, ha a regi megszokott eszkozokkel nezheti a tv-t es nem kell szetfaragni a lakast az uj kabelek miatt. Sot plusz kenyelmi szolgaltatasokat is igenybe vehet pl. a 7 napos visszanezot ugyan azon az eszkozon amivel eddig csak tv-t tudott nezni. -
válasz
Intruder2k5 #12647 üzenetére
A Connect boxnak mi a baja, mire kell figyelni?
-
válasz
bigdady #12599 üzenetére
Telekomnal vagyok. Huseg lejarat elott felhivtak szinten, hogy havonta 400Ft-ot ra kell fizetnem innentol a mostani csomagra, de meg 2 ev huseget is ala kell irjak ehhez a jo arhoz. Utana olvastam, nem vagy koteles huseget kotni a lejarat utan, a szolgaltato pedig nem emelheti meg a dijadat. Ezert nem hosszabbitottam huseget es mar 3 honapja ugyanazt a dijat fizetem a husegem lejarta utan.
-
válasz
Thauxeeb #12089 üzenetére
Szerintem kristálytiszta a logika. A CPE eszközök megtartásával, a legkevesebb változtatással ügyfél szempontjából akar két lépcsőben átállni, a legalacsonyabb költség mellett, azután egyszerűbben tud átállni mas technológiára.
Miért váltana amíg a docsis versenyképes?
-
válasz
v!ct0y #10991 üzenetére
Mindenhol lehetnek hibak. Van mikor a Telekom, van mikor a UPC oldalan is hetekig elhuzodo hibak vannak.
En nagyon orulok, hogy van Berotel is nalunk, annak ellenere, hogy a telekom internet es upc ktv elofizteo vagyok. Ha egy honappal ezelott bejottek volna a Beroteles uj arak, akkor most nagy valoszinuseggel naluk lennek elofizeteo.
-
válasz
Nooeca #10797 üzenetére
Most nézem a képen látható delta micronode frekvencia átvitele már DS 1218Mhz US 204Mhz, akkor ezek már Docsis 3.1hez is jók lesznek.
radio100jozs: nem tudom hogyan lesz, mert nekem is földben jön be a kábel. Bár nálam cső is lett betéve még 2004-ben, de nem hiszem, hogy átjárható még.
-
válasz
radio100jozs #10793 üzenetére
Igen, minden lakasban ilyen lesz. Optika megy be az utcarol, a lakason belul lesz csak koax.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest