- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Kivágások nincsenek rajta, mert sokszor átrajzolva az macera... A radi és a mobo között lézervágott lemez lesz, sok réssel. A VGA felett hátul is lesz rács, meg a mobo chipsetnél is, ott lehet még venti is, ebben a helyzetben kifelé szíííívónak.SSD-t szeretném a légáramba tenni, terelni a luftot a VGA-ra, HDD-t lehet lerakom... Ott a táp felett sincs kivágás még, annyit cseréletem, variáltam a lemezt...
Jah, a ventivezérlő idle lekapcsolná a kis ventiket, csak a táp, a VGA és hátul a nagy menne. Terhelésre indulnának a kicsik. Ezért a radin át befelé fúj, idle nem is meleg a levegő, elég lesz a mobo-nak.
-
ViZion
félisten
Nah, persze, kenjetek mindent rám! Az'tán szépen viselkedni itten!
Újagg, részletesebb ismét. Finomítva pár dolog, előre 12+14 cm venti, csak ha kellene... Hátulra 12 cm-es egy sor, meg a nagy, halk. Ha kell, akkor a vezérlő a kikapcsolt ventiket automatikusan bekapcsolja és hajCSa. A halvány kék izé az a szűrő, részletesebbre nincs szükség ehhez. Hátul telibe lesz lézervágott rács. Kivágások hiányoznak, tartók is, meg a csövezés. Elől lent lemez csíkban, felette plexi. Árat is kérdeztem, 1 mm-es vaslemez, lézervágás, hajlítás, hegesztés, porfestés: bő 25 k lenne így végleges rajzok nélkül. Ebben a plexi és a szűrők nincsenek benne.
Jöhetnek a kegyetlen vélemények...
-
ViZion
félisten
Továbbra is ott van a "mérsékelten szép" mint ellenérv...
Jelenlegi keverék sem vezető, HDD-hez ha bekerül, akkor nem lenne bódogság azért... Táp is érdekes dolog, nekem már ment bele -igaz csak löttyent pár csepp inkább- nem volt gond.Pete55555: ettől tartottam én is. Nézegettem, ha lenne valami "vödör", akkor ócó jégkockát bele, megtekerni kicsit benne a csövet (van fém csövem is), de gyanítom az is pikk-pakk elolvadna. Ehh, a klímát rá kellene csöveznem, mint volt a neten...
-
ViZion
félisten
Köszi!
Lehet HDD is az SSD-k mellé kerül. Lentre nem raknám, a víznek van egy olyan hülye tulajdonsága, h lefelé folyik...Pumpák szeretnek az alsó ponton lenni, a légtelenítés sokkal kevesebb idő. Másrészt ez a pumpa mérsékelten szép, ráadásul szivacson van, hogy ne legyenek rezgések. Kellene neki valami doboz-féle akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged