- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lopa
csendes tag
Megoldódott a problémám, köszönök mindent, és leírom a hogyant, hátha valakinek majd egyszer jól jön:
Megmértem mindent, full terhelésen 4 akkuval 2.5A kb a terhelés, tehát a táp el kell bírja. Dokumentáció híján felhívtam a gp.hu-t, hogy mikor pirosodik a notebook töltő ledje. Fogalmuk nem volt, azt mondták megnézik. Visszahívtak hogy megnézték, és ilyet még nem láttak, évek óta forgalmazzák ezt a típust (Fuyang FY1603750), de még nem tűnt nekik fel. Az van, hogy 0-300mA terhelésen zöld, 300-3750mA terhelésen piros, túlterhelve pedig nem világít. Tehát a pirosodás normális. A sárga villogás pedig attól lehetett, hogy az akkuk amivel tegnap próbáltam, le voltak merítve teljesen, valszeg tényleg nem voltak még készen a (gyors)töltésre. Tehát minden működött már tegnap is, én meg megijedtem a pirostól meg a sárgától.
-
Lopa
csendes tag
Kedves Mindenki,
Adott egy akkumulátor töltő talp ( ilyen: http://www.magnumelectronics.com/Motorola-WPLN4137BR-Charger-Cup/ ), amihez tartozó trafó kimenete 16V DC 900mA. Adott egy univerzális notebook tápegység, aminek a kimenete 16V DC 3.75A. Előbbiből rákötöttem 4db-ot utóbbira, párhuzamosan. Polaritás ellenőrizve, feszültség szint stimmel mind a 4 csatlakozón. Üresen egész úgy fest, mintha működne, amikor áram alá helyezem, a notebook tápon a zöld led világít, a töltő talpon a zöld led felvillan, jelezve hogy oké. Aztán amikor ráteszek 4 akksit tölteni, akkor megbolondul. A notebook táp ledje 1-2 perc után pirosra vált, a talp ledje pedig sárgán villog, ami a Motorola szerint azt jelenti, hogy az akku nem kész a töltésre.
Szerintetek mi lehet a gond, illetve mi lehet a megoldás? Minden segítő ötletet előre is köszönök szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest