Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Hali!
LaptopLCD vs. PC azé' nem annyira esélytelen ügy. Én is belekezdtem, aztán porosodás lett belőle, de SZVSZ meg lehet csinálni professzori végzettség nélkül is:
Nehogy más tollával ékeskedjek "syn7h37ic" írta 2007-12-06 22:14:29:
"Kell hozzá némi plusz dolog, és pár info a TFT panelról. Először is egy olyan VGA, amin van belső digitális kimenet, és PCI-os. Pl. az Ati rage kártyák. Azután a TFT panel pontos lábkiosztása. Ha ez megvan, az Ati kártyával kell összekötni a TFT megfelelő bemeneteit, a háttérvilágítást is külön megtáplálni, és máris van egy TFT a gépben."
Itt: [link]
Ami nehéz, és nekem sem ment 100%-ra: (1): pontos infót szerezni a TFT panelról, illetve ha az megvan, azonosítani a (2) spec. csatlakozót, és (3) forrasztani.
DE: nem esélytelen!
Sok irodalom van a témában magyarul is. Google!!!
g.
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ez felejtős,hacsak nem egy megszállott elektroműszerész vagy,aki az építés szépségeiért kezdene bele.Nemutolsó sorban rendelkezel az adott termék teljes dokumentációjával,illetve a monitor vezérléséhez szükséges,alaplapra(is) integrált áramköreit is újra tudod építeni! ...nehéz ügy ---> felejtős
A használtpiacon(újonnan is) már kevdező áron hozzá lehet jutni egy remek és jól működő darabhoz...
Üdv: Undoroid
-
And
veterán
Ha csak kivezérlésmérő kell, akkor ezen alkatrészek adatlapjait sasold meg, rajtuk van a példakapcsolás is: LM3914, LM3915, LM3916, A277D (ha még kapható valahol, =UAA180), stb.
Mod. #6432: Bocs, ha félreérthető volt. Ezek a vaskloridra vonatkozó megállapítások / kérdések voltak, a #6423-as vasklorid-ellenes érveire reagálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest