- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normál mókolással aligha hiszem, hogy megoldható.
LCD kontrollert lehet vásárolni, ez a figcsó volt az egyik első találat a googleban. A másik egy youtube vidi.
A lényeg, hogy kell a kijelzővel kompatibilis kontroller, táp, és akkor oké minden.
Szerintem azért nem gyakori a téma, mert költséges, kicsi betekintési szögű, kis méretű monitorhoz jutsz a végén némi munkával, aminél sokkal jobbat tudsz kihozni, ha alkatrészként eladod a kijelzőpanelt.
Persze egyedi esetekben, vagy barkácsszellemben minden lehetséges. Én is szoktam irracionális döntéseket hozni, mert szeretem magam csinálni a dolgokat, csak gondoltam tájékoztatlak.
-
oroszbence
tag
én barkácsolós vagyok és amúgy is szerettem volna az asztalomra egy kis vezérlést a minden félének mert annyira király hogy csak át pattintom és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged