Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Meg kell kérdezni ilyenkor az alkatrész típusát, ma már szinte minden megrendelhető, ilyen felületes meghatározásokban én nem nagyon hiszek. Lehet úgy is, nem zárható ki, sőt PC-tápokban előfordul ritkán olyan IC is, ami egyedi megrendelésre készült típus, nem kereskedelmi, azonosíthatatlan.
De amikor videoszervizt üzemeltettem, hány készüléket láttam, amiben "megpusztult a vezérlés", vagyis valaki már rámondta, hogy hibás a processzor. Persze, mert nem tudott rájönni a hibájára, legegyszerűbb ezt rámondani. Csak pont az ritkán romlik el, más bajok szoktak lenni.
PC-tápban lehet olyan, hogy a védelem nem engedi elindulni, látszólag nagyon halottnak tud tűnni, de azért nem mindig olyan vészes a helyzet.
-
Kernel
nagyúr
Ha ilyen gondom lenne, megjavítanám a tápegységet, hacsak nincs benne valami speciális alkatrész, a tápok igen nagy arányban javíthatók.
Nyilván, ha valaki nem ért hozzá, keresni kell egy szakembert. Vannak tápegységes topikok, vagy a környékeden, ha találsz valakit. TV-szerelő is elvállalhatja, ha van hozzá kedve, miután ez a munka kb. 50 %-ban tápegységek javításából áll, tehát nem áll távol a szakmától. Vagy monitorszerviz stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest