- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdiG
tag
válasz
talpas #16964 üzenetére
Sziasztok! Remélem jó helyre írok,elvégre elektronika. Van egy 600Wos tápom,és egy videókártyám ami most érkezett. A videókártya megkövetel tőlem egy 6pin-es és egy 8pines csatlakozót. A 6pin-essel nincs is baj, kaptam hozzá átalakítót. A 8pinessel van probléma. A tápból kijön egy 4+4es csatlakozó,ami alaplapra,CPU-hoz való. Ha ezt a 4+4es csatlakozót átalakítanám a következő képpen nagy odafigyeléssel és óvatossággal,
akkor működne a kártya,vagy hazavágnám? -
Dyingsoul
veterán
válasz
talpas #16706 üzenetére
Egész Debrecen városát feljártam 40 km-t mentem a városon belül autóval, megszámlálhatatlanul sok boltban voltam mintegy 4 óra után feladtam a keresgélést... baumax és praktiker valamint társaitól kezdve légtechnikai boltokon keresztül autóalkatrész nagykereskedéseken át a szivacskereskedéseken is túl a hobbi elektronikával bezárólag mindenféle boltba benéztem én és még mintát is vittem, hogy mi kellene nekem, senki nem tudott segíteni.
Egy kecskeméti boltot találtunk itt a ph fórumon eddig, a szivacstrade.hu-t de ott most szept 17-ig nincs árusítás... Most ott tartok hogy megvárom míg azok kinyitnak és érdeklődöm, aztán eldöntöm, hogy onnan veszek vagy kínából ahonnan 4 hét a szállítás (plusz 3000 forint).
-
PHM
addikt
válasz
talpas #14761 üzenetére
Extrém esetben, főleg a modernebb konfigurációkban,
ennek beláthatatlan következményei lehetnek.
Ezért ilyet, aki csak egy kicsit is ért az elektronikához, nem tanácsol.
Kismillió elegánsabb és biztonságosabb mód van a fordulatszám szabályzásra.
Aki pedig nem akar, vagy nem tud barkácsolni, vegyen egy szabályzót.
Például azt, amit te javasoltál. -
-
tick
aktív tag
válasz
talpas #14368 üzenetére
Köszönöm a választ! Nem pillanatnyi statikus áram volt, nem csípett. Inkább lassú, de gyenge. Amikor bedugom az elosztót amiről a táp, a monitor és a TV-m veszi fel az áramot, akkor szikrázik egyet. (nem nagyot, nem tűnik életveszélyesnek, viszont a hosszabbító fehér műanyagán keresztül látszik a villanás. De ilyet már korábban többször máshol is tapasztaltam. Feltételezem normális.
(lehet kicsit zavaros, így talán érthetőbb: konnektor->hosszabbító--(itt szikrázik minimálisan)-->elosztó->táp,monitor,tv) -
mr_ricsi
veterán
válasz
talpas #13688 üzenetére
"Neked mik a tapasztalataid konkrétan?"
Ahol forrasztani lehet, ott forrasztani kell.
A csatlakozóra akkor van szükség, ha időnként üzemszerűen bontani kell a kontaktust.
A felsorolt dolgokban nem azért van csatlakozó, mert az oda az optimális választás, hanem azért, hogy a Kína különböző városaiban készült alkatrészeket villámgyorsan összeépíthessék a készülékben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Linux Mint
- Hálózati / IP kamera
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest