- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
AG Sheppard
csendes tag
válasz
razorbenke92 #21519 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat mindkettőtöknek.
Naívan YouTube-on keresgéltem és ott teszteltek RGB LEDeket multiméterrel. Gondoltam az ARGB-t is lehet ugyanúgy.
Sajnos nem tudom az előzményt.
Konkrétan egy Phanteks P350X ház beépített világítása. Biztosítottak róla, hogy működik. Megvettem, hazahoztam, de meg se nyikkan. Akárhogy mozgattam a kábeleket, vagy újra csatlakoztattam mindent. Semmi. Az oldalsó csík eleinte ment, de most már az sem. Mondjuk eleve átvertek, mert volt még más gond is a házzal utólag. Jóhiszemű voltam, nem ellenőriztem le minden csavarját. Kopott menetek, részben szakadt audio kábel.....Ezeket a csíkokat viszont a legdrágább pótolni.
Sajnos az elektronikai tudásom nem elegendő ahhoz, hogy diagnosztizálni tudjam a problémát és nincs más ARGB termékem, amivel a beépített kontrollert, vagy kábeleket tesztelni tudjam.
-
AG Sheppard
csendes tag
Tisztelt mindenki,
remélem, jó helyen teszem fel a kérdést. Ha nem, kérlek irányítsatok át egy jobb topic-ba.
Adott egy ARGB csík, ami nem világít.
Van egy multiméterem, amihez semmit nem értek és csak a folytonosság ellenőrzésére használtam.
Valaki el tudja magyarázni, hogy hogyan tudnám a multiméter segítségével ellenőrizni, hogy működik-e egyáltalán és máshol keressem a hibát, vagy kuka?
Köszönettel
Sheppard
-
AG Sheppard
csendes tag
Haliho!
Ket dolgot keresek:
Az egyik a mehsejt / kaptar stilusu perforalt racs, ami lehet muanyag, vagy fem is.
Valami ilyesmi, vagy ennel nagyobb sejtekkel.Ahogy az url-bol kiderul, a pcmodul.us gyartja, de itthon sehol nem kapni, rendelni meg nem tudok.
Az egyetlen cucc, ami itthon is elerheto, az a Silverstone honeycomb fan grill, de az nekem megint tul pici es a sarkakon fed is.Tudom, hogy van egy srac, aki hirdet es mindenfele custom meretben lehet kerni tole, de nekem nagyobb lyukakkal kellene.
A nagyobb sejtes racsra van meg egy otletem csak kene valaki, aki betarsuljon, mert nekem tul nagy es tul draga ez a fajta:
150x30
LinkA masik, amit keresek, az a ventiburkolat, vagy fan shroud:
LinkHa tudtok barmi egyeb itthon kaphato megoldast, vagy ti is vennetek es betarsulnatok, dobaljatok privatot plz!
Cheerz!
Shep
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest