- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Dyingsoul #18591 üzenetére
A manual 104. oldala szerint a "Customize" opciot valasztva 4 torespontos gorbet tudsz megadni homerseklet-fordulaszam% parokkal, minden egyes ventire kulon-kulon.
-
hypno skate
senior tag
válasz
Dyingsoul #16734 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nincs egy olyan ismerősöd, rokonod, aki Budapesten tanul, vagy dolgozik és akit megkérhetsz, hogy ballagjon el Zuglóba a Bosnyák utcába és vegyen 1m hangszóróselymet.
Kizárt, hogy egy boltban azt mondják, hogy nem szolgálnak ki, ha neked csak egy 500 forintos cikk kell.
(Ilyennel csak a Metro-ban találkoztam, de az viszonteladók részére nyílt eredetileg.) -
hypno skate
senior tag
válasz
Dyingsoul #16725 üzenetére
A személyes ellenszerv az nem kimondottan technikai kérdés.
Nem szivacs ugyan, de szerintem a céljaidnak megfelelne némi [fátyolflíz]. Ezt kárpitosok használják a szivacs és bútorszövet közé porvédőnek, meg hogy könnyebben csússzanak egymáson. Ha mégsem jó, az a 140 FT nem vág a földhöz.
-
Algol
senior tag
válasz
Dyingsoul #16179 üzenetére
A Corsair CX600-ban
Yate Loon D12SH-12 (120x120x25)
88 CFM, 2,6 mm-H2O, 40 dBA, 0,3 A, 2200 RPM, Sleeve Bearing
ventilátor van (legalábbis a Corsair CX600 v2-ben = CMPSU-600CXV2)Hogy ez mivel helyettesíthető már leírtam (#2070)-ben
-
Algol
senior tag
válasz
Dyingsoul #16186 üzenetére
Az alábbi topik pont erről szól:
Táp ventilátor csere -
válasz
Dyingsoul #16186 üzenetére
---Moderálva.---
A légszállításhoz nem kell airflow chamber, csak egy kis google ismeret (megvan, ahogy látható) és kikeresed a tápod ventijének a légszállítását, aztán összehasonlítod az eladó ventik légszállítási értékével.
Szerintem igen is igyekeztünk megválaszolni a kérdésedet (azt a kérdést amit feltettél, és nem amire te gondoltál) és ilyenkor illik megköszönni, nem nyávogni, hogy a google már megint okosabb volt.
-
CheGhost
aktív tag
válasz
Dyingsoul #16183 üzenetére
"Kétféle ajánlatot kérnék: egy pénztárcabarát és egy minőségi ajánlatot. Persze ajánlhattok akár többet is, de nem szeretnék 10-ért venni egy vacak ventit főleg emiatt, viszont nekem fontos az, hogy halk legyen."
Mivel gondod van a táppal, ez garanciális ügy. Az hogy "hangos a táp", erre visszaveszik/cserélik, megmondom őszintén nem tudom. Egyébként nekem is volt már ilyen esetem, hogy pár hónapon belül jelentősen felhangosodott a táp ventilátorának hangja, akkor az eladó lebeszélt róla, hogy küldjük be szervízbe... De mai fejjel megpróbálnám... ez az én ügyem, nem javaslat.
Szóval új tápra van szükséged. Arra pedig pont a javasolt topik használandó. Nem támadás, vagy ilyemi, csak ott szerintem könyebben megmondják, hogy melyik szempontjaidnak megfelelő táp. Esetleg még valami hibakereső/tanácsadó (1) (2) topikot is meg lehet látogatni, de szerintem egy hónapos tápnál ilyen esetben nem a modding az elsődleges útirány.
Kivéve, ha pl harisnyázni akarod a kábeleket, vagy valami virágmintát kivágni a táp lemezéből, stb. -
-
CheGhost
aktív tag
válasz
Dyingsoul #16179 üzenetére
Mivel egy hónapos a tápegység, az ajánlott topik:
Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest