- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
Nem tudom elkülöníteni.Egy a ruházat műszálas feltöltődés ill. kisülés vagy a hálózat okozhatta-e ezt a problémát. Mikor röplabdáztam kb. 5x megpattogtattam a labdát /Mikasa bőr/ azon a zöld teremburkolaton és odamentem a társamhoz az újjamtól 1-2 cm-es ív áthúzás keletkezett. Vagy miért főleg tavasszal csipked az autó fémváza? Térjünk vissza Hozzád. Lehetett alu. elem és a gépház potenciál különbsége. Lehet, kilazult védőföld a dugaljban. El kell gondolkodni 1 érintésvédelmi bemérésen ha ez továbbra is fennáll. Várakozni nem szabad mert akár az épület bekötésénél is lehet probléma és akkor nem csak az általad használt gépház fog rázni. Ha "FI" életvédelmi relé védi az életet a lakásban és nem kapcsolt le, szintén ellenőrizendő de azonnal!
Persze elkülönítendő, hogy Te voltál-e feltöltődve miután levettél 1 műszálas fölsőt vagy feléd ment ill. 1 kisülés volt-e? stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön a Fallout 4: Anniversary Edition
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest