Új hozzászólás Aktív témák
-
gudpikcs
tag
Hello all
Újra kellene egy kis help
Hogy tudom eztrádugni a nzxt h700i smart device vezerlore:
hogy tudjam irányítani a cam szoftverrel?
Gondolom a led dugóra kéne, de az egy 4 tűs csati a lian li távvezérlője meg ugyebár 3 lukas csati?
Mert a lapra rátudom dugni egy rgbsre de ott csak színeket tudok állítani az effektjeit nem.
Elvileg kénea doboznak vezérelni vagy kell vennem egy masik vezerlot plul.Hue 2 vagy ezt:
[link] -
gudpikcs
tag
válasz
razorbenke92 #20845 üzenetére
Szia
Nem
Nemcsinaltam ilyet. De ugyebár az alaplapon nemtudja az argbt -
gudpikcs
tag
hello all
help kellene
adott egy
asus maximus x formula
nzxt h700i ház
és most vettem egy lian li strimer plus vga és táp kábelt
[link]
a kérséem
hogy ezt sehogy sem tudom ugy vezérelni mint az aurát,holott kéne tudnia.ha rádugom egy addheader 3 tűs csatira akkor anyit tudok hogy a szineket a többi alkatrésszel.de efekteket nem.azt csak a hozzá való kapcsoloval.de az olyan rövid hogy az csak a házban fér el.a ház vezérlöjében meg nemtudom rádugni.nagy gondban vagyok hisz nem olcso volt a 2 kábel.de ha nemtudok irányitani mit ér az egész.elöre is köszi minden infot.köszönöm. -
gudpikcs
tag
-
gudpikcs
tag
uraim help kéne
adott egy Asus Maximus X Formula lapom
ledszalagokat akarok rá dugni.de mi a különbség a lapon lévő 2-2 foglalat közt?
RGB_HEADER és az ADD_HEADER
azt láttom 1ik 5 a másik 12 V-os. volt is szalagom a házban de azt roszra dugtam ,már nemtom melyikre és be is döglött 1böl.nem is világitanak a ledek.
mindketttöre dugahtok Aurás csikot,de minkdettöböl láttam szinváltost,és RGB ugyebár mindkettö.mi a lényegi különbség? köszi elöre is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest