- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz
KisBundi #7154 üzenetére
Nem, nincs valódi védelme. Aktív védelem van, ami alulfesz esetén leállítja egyes területek tápellátását, ez minden VRM vezérlő egyedi tulajdonsága, illetve az APM vezérlő magánügye. Ez működik túlfeszre is, csakhogy ez nem jelent a szó klasszikus értelmében védelmet: A túlfeszültség ettől még megjelenik a lapon és teszi a dolgát. A VRM vagy átengedi, vagy nem, de sok esetben tökmindegy, mit tud tenni.
-
sly105
aktív tag
válasz
KisBundi #7154 üzenetére
már hogyne tudná tönkretenni találkoztam már ilyen géppel nem is egyszer. felszalad a feszültség pl:12 v helyett egy pillanatra megugrik 15-17 v-re ugyan ez a helyzet előfordulhat a 3.3 v vagy az 5 v-al is . de inkább ez a hiba a régebbi vagy gagyi no name tápok hibálya amikben nincs védelem.fogtam a kezemben én már olyan tápot is amin szó szerint szétrobbantak az alkatrészek (kondik ic-k tranyók ) és vitte a procit is a a videókarit meg a memót is de még a vincsit is csak a dvd maradt meg.az volt a szerencsélye a srácnak hogy garis volt és mindent cseréltek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest