- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly105
aktív tag
válasz
KisBundi #7154 üzenetére
már hogyne tudná tönkretenni találkoztam már ilyen géppel nem is egyszer. felszalad a feszültség pl:12 v helyett egy pillanatra megugrik 15-17 v-re ugyan ez a helyzet előfordulhat a 3.3 v vagy az 5 v-al is . de inkább ez a hiba a régebbi vagy gagyi no name tápok hibálya amikben nincs védelem.fogtam a kezemben én már olyan tápot is amin szó szerint szétrobbantak az alkatrészek (kondik ic-k tranyók ) és vitte a procit is a a videókarit meg a memót is de még a vincsit is csak a dvd maradt meg.az volt a szerencsélye a srácnak hogy garis volt és mindent cseréltek.
-
-
sly105
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5619 üzenetére
hát sok sikert hozzá. azért én még gondolkozom ezen (ha nem baj´)hogy mit lehetne még kitalálni
-
sly105
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5614 üzenetére
szerintem elég drágán fogják vállalni
gyakorlatilag be kéne scannelned a klaviatúra fóliáját mind a 2 felületet ,azt kéne lekicsinyítened és azt megkérdezni hogy meg tudják -e csinálni igaz?
ja és még az jutott eszembe esetleg ajánld fel nekik hogy a kiállításon reklámozod őket ezzel a billentyűzettel ha megcsinálják neked olcsón.
-
sly105
aktív tag
válasz
didyman #5615 üzenetére
azok még anyagból vannak a mostaniak már nem annyira jók 1 hónapon belül már a harmadikat cserélem kapunyitótávirányítójában kb 1 évesek.
és a röhej az hogy 20 éves videómagnóbol kiszedettre cserélem. de azt se felejtsük el hogy egy billentyűzet többet van nyomkodva mint egy videó gombja bár nebben az esetben ha csak 1 alkalomra kell akkor tárgytalan.
-
sly105
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5608 üzenetére
értem.hát valóban nincs sok hely
-
sly105
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5603 üzenetére
hát attól biztos szélesebb
ha nem vagyok indiszkrét hova akarod bepaszírozni
-
sly105
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5601 üzenetére
ja úgy már más én nem próbáltam csak láttam ilyet
egyébbként van egy régi bontott laptop billentyűzetem ha érdekel csak sajnos angol.
-
sly105
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5580 üzenetére
helló.
lehet kapni (igaz nem magyarországon)lézerbillentyűzetet ami kivetíti a klaviatúrát az asztalra így gyakorlatilag az asztalod lesz a billentyüzet ettől véknyabbat úgyse találsz
-
sly105
aktív tag
na ide is bepofátlankodok egy kicsit.
itt tartok most :[link]
jól látszik a képeken amit suti_88-nak írtam az oldalventi kivágás a plexibebocs de hátha érdekel valakit közületek is
-
sly105
aktív tag
válasz
volvoguy #5435 üzenetére
őőőőőőő. nem:
fogtam egy körzőt aminek a két végén tű van beállítottam a kör sugarára és körbe-körbe karcolgattam mind a két oldalon és amikor elég mély barázdát vágott kifúrtam a közepét egy körkivágóval a maradékot meg szépen letörtem a karcolás mentén..
tisztára mintha gyári kivágás lenne sesorja se semmi utómunka.
-
sly105
aktív tag
válasz
volvoguy #5433 üzenetére
helló
ha mintát akarsz bele vágni akkor dekopirral láss hozzá, de csak ha körbe egyenesen vágod ki semmi minta ,akkor vékony korong és flex én most estem át rajta(kivágtam a házam tetejét)
ja és én a házam oldalába a plexibe 12 centis lyukat vágtam a ventinek elég érdekes módon de olyan mintha gyári lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest