- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
macko20
őstag
válasz
Honkydoo #17391 üzenetére
Amit még jó lenne ha megnéznél h Pci-/Pci-E reiserrel arrább lehet-e tenni a kártyát
-
macko20
őstag
válasz
Honkydoo #17383 üzenetére
Hát, noti hűtésem van jó pár db ennél komolyabb is ,de ezekhez kell a venti is ami lehűti,
abban a házba a két kártya csak egymás mellett fér el sztem,viszont így nagyon kevés hely maradna a hűtésnek
esetleg ha pesten v környékén laksz elhozod az egészet ,és itt nálam megnézzük mit lehet belőle kihozni
oszlopos fúró,multi gép ,stb. is van ha kellene alakítani vmin -
sys25
aktív tag
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Honkydoo #16632 üzenetére
Készítettem egy prototípust - ami inkább gányolás - szóval nem lehetetlen. Előre megtervezve kevesebb idő lenne egy darabot(rakodások nélkül) elkészíteni, csiszolással olyan 5 perc. Én ezt a valamit 5mm-es habosított PVC-ből csináltam, 2-3mm-es anyagvastagság lehet az ideális.
Figyelem, megrázó kép következik a "mesterműről":
[link]
Tudom, a kép minősége nem a legjobb. -
-
-
Honkydoo
őstag
válasz
Honkydoo #16400 üzenetére
Találtam megfelelőt!!
Azért nézze meg más is, hogy jó e, de szerintem igen!
-
válasz
Honkydoo #16398 üzenetére
Ha egy ilyen létezne fél méretűben akkor az pont jó lenne neked. mPCIe -> PCIe x1 -> PCIe x16 és még USB hub is van rajta bónuszként
Kérdés, hogy ennyi minden ráfér e egy félmagas kütyüre, vagy inkább neked kéne megmókolni a befogást, hogy elférjen egy teljes magasságú.
-
válasz
Honkydoo #16396 üzenetére
Aham, gondolom nem usb szabvánnyal megy a cucc, csak így volt nekik egyszerű megoldani a vezetékezést. Vagy konkrétan USB 3.0-ra dugva is működik ez?
Laptopnak akarsz eGPU-t csinálni? (Azért kérdezem, mert van ugyan megoldás, de azzal nem biztos hogy elférsz a burkolat alatt
)
-
-
válasz
Honkydoo #16392 üzenetére
Szerintem ugyan azt jelenti a leírás és a kép is:
Beleteszed egy miniPCI-E foglalatba, kapsz egy usb 2.0-s (!) kimenetet (a kis mocskok kékre festették).
Tehát miniPCI-E ből csinál egy plusz USB csatlakozót a gépedre.
Szerk.: Ahogy nézem a képeken, még a csatlakozó is 3.0-s amit beforrasztottak, de attól 2.0-t írnak a működéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest