- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilok
tag
válasz
DR|FTK|NG #16629 üzenetére
Hali amire gondolsz az a sleeve holder.
Itt találsz.Ami nekem kérdésem lenne:most kezdtem bele a kábelkészítésbe és harisnyázásba, de nem sikerült még igazán jo krimpelőt találnom tudtok valamit ajánlani? Vagy csak én bénázok vele.
Ami idegesít ha nem nyomom meg rendesen akkor kicsúszik a kábel, ha jobban megnyomom akkor meg beragad a saru és csak sérülés árán tudom kiszedni.
A másik sata csatit hogy lehetne feltenni rendesen? Én még nem jöttem rá, elvileg ez a csati olyan lenne ami megvágja a szigetelést, de vagy én vagyok a gyenge vagy nem jó a kábel. MKh 0,75-öset vettem.
Pilok
-
nzozz
aktív tag
válasz
DR|FTK|NG #16635 üzenetére
Szálcsiszolni szépen lehet, csak azért nem írtam, mert szinte semmi nem látszana belőle. A fúrt lyukakat esetleg még meg lehet süllyeszteni és úgy tuti nem sérti fel a kábelharisnyát. Meg lehet "bolondítani" azzal hogy nem téglalap alakúra, hanem pl. elnyújtott hatszög alakúra vágod a kis alu darabot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest