- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilok
tag
válasz
DR|FTK|NG #16629 üzenetére
Hali amire gondolsz az a sleeve holder.
Itt találsz.Ami nekem kérdésem lenne:most kezdtem bele a kábelkészítésbe és harisnyázásba, de nem sikerült még igazán jo krimpelőt találnom tudtok valamit ajánlani? Vagy csak én bénázok vele.
Ami idegesít ha nem nyomom meg rendesen akkor kicsúszik a kábel, ha jobban megnyomom akkor meg beragad a saru és csak sérülés árán tudom kiszedni.
A másik sata csatit hogy lehetne feltenni rendesen? Én még nem jöttem rá, elvileg ez a csati olyan lenne ami megvágja a szigetelést, de vagy én vagyok a gyenge vagy nem jó a kábel. MKh 0,75-öset vettem.
Pilok
-
nzozz
aktív tag
válasz
DR|FTK|NG #16635 üzenetére
Szálcsiszolni szépen lehet, csak azért nem írtam, mert szinte semmi nem látszana belőle. A fúrt lyukakat esetleg még meg lehet süllyeszteni és úgy tuti nem sérti fel a kábelharisnyát. Meg lehet "bolondítani" azzal hogy nem téglalap alakúra, hanem pl. elnyújtott hatszög alakúra vágod a kis alu darabot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest