- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
Lompos48 #17413 üzenetére
Igen sajnos nem állok műszerek tekintetén sehol
van 4 forrasztóm egy régi lengyel pisztolypáka aminek az izzója epilepsziás(ha megrángatom világít) rhx sima gagyi sárga pisztolypáka egy sima olcsóbb páka és egy 100Wos hodály (ezt találtam egyszer használtam egy hegesztőben kellett forrasztani
) .
fero02 : Nem ismerem a tagot de rendesnek mert segített és érteni hozzá (nálam jobban) én örülök ha segítenek. MEgtennéd átfutsz a tranyók helyettesítésén ha már ittvagy hogy minden jó-e?
köszike
j.bravo : baz*meg ez mia xar? ilyen trehány munkát nem sokat láttam. Én szerintem valami magasabb nyomású mosóba vinném el és jól megfürdetném, remélve a fólia túlélését.
Vagy a gombokat nem lehet kifeszíteni? Eddig mindenből kitudtam szedni bár eddig ilyen forrasztásos bigyót se láttam
Műanyagragasztó pisztollyal lehetne levágás után rögzíteni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest