Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Lompos48
üzenetére
"Szerintem a konnektor(oka)t, amiből mindezeket táplálod lásd el földvezetékkel."
A fa burkolat szigetelő, ezért szerintem azon kellene elgondolkodni, hogy nem lehetne-e a gépet "kettős szigetelésűre" alakítani. (Nem biztos, hogy meg lehet valósítani, de azért el kellene gondolkodni.)
-
Scaevola
tag
válasz
Lompos48
üzenetére
Köszi a válaszokat.
nem olyan egyszerű egy konnektort leföldelni... szerintem.
Elmondom mi volt, de nagyjából arra gondoltam, amit (#11549) Wind-Storm írt.Az előző házam full fém volt, acél és alu és egy idő után arra lettem figyelmes, hogy mikor feldobom rá a lábam (vádlimnál támasztott alá) akkor néha "megszúrt".
Először nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de egy idő után zavart, így egy darab kábelt kötöttem egy csavarral a házra és a radiátorra.Soha többé nem szúrt.
De ahogy Storm mondta... ha a táp házát hasonlóképpen leföldelem (leradiátorozom) akkor az kihat a többi cuccra is, HDD, alap, stb.
Jól gondolom, ugye?
kösz srácok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest