- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Viszont ha Tre-t veszel, arra figyelj, hogy csak 3G-t szolgáltatnak, és ahol nincs 3G ott a TIM hálóján van adatroaming drágán. Ha olyan helyre mész, ahol nincs 3G-jük, ott nem ajánom. De szinte mindenhol van, és most bővül, mert kaptak 900 MHz-s licenszet.
Lefedettség: [link]
Legjobb 3G lefedettsége a Vodának van ott is. A Wind meg a Tre kicsit gyengébb, de jobb valamivel a TIM-nél. Mindnek 90% fölötti amúgy a lefedettsége.
-
club1
veterán
És gondolod, hogy mi innen távolról meg fogjuk tudni neked mondani, hogy miért lassú ott neked az adott net?
Mondjuk támpontot tudok adni: Ha nagyon magas (100ms<) jó térerő mellett a csomagkésés (ping), akkor valószínűleg túlterhelt a helyi hálózat. Ha kicsi a térerő, próbálj közelebb kerülni a cellához (rakd ki az ablakba egy usb hosszabbítóval a modemet). Ha egyik sem, le vagy központilag korlátozva (apró betűs részek nincsenek?). -
rongylab
tag
nem érted.. nem az a baj hogy 6 euro.. az nem sok. hanem az hogy /hó.. azaz ha 2 honapig nem mész arra. akkor a kártyádat felfüggesztik, azaz eldobhatod. Mégegyszer aktiválni nem lehet.. hanem megint kell újat venni, és kezdődik az egész elölről. Ezért kellene olyan ahol nem havi dijas hanem éves..vagy 2 éves. vagy több. de ne függesszék fel, mert nem voltál ott és nem töltögetted minden hónapban. így jártam már 3x.. azért keresek olyat ami nekem való..
drei-nál is 2 éve voltam benn. akartam ezt a superflat simet venni ,mert az éves díjas és gyors és független, szóval jó lett volna.. erre nem lehet csak osztrák lakcímmel. mintha a magyar euroja nem lenne olyan jó mint a török vendégmunkásé. most meg már látom meg is szűnt. valami nimm-ek lettek.
-
rongylab
tag
németben úgy van van egy oldalam az o2nél. oda van feltöltve a lové.. ott tudom beállitani, hogy 1 havi internet 25 euroért 5 giga adat 3.5G-s hálon, vagy vannak kissebb csomagok olcsóbban, és van olyan lehetőség hogy /nap.. ilyenkor egy napra fizetsz 3 eurot és egy napig korlátlat neted van. és nem tünik el a feltöltött pénzem 1 hónap után..ha nem vagyok kinn mert szabadság vagy valami más.
ilyet keresek osztrákban is. ha arra fele jövök haza, és ott kell pihennem legyen azon a napon netem. az asfinag-s net egy vicc. még egy levelet sem tudok elolvasni. nem hogy mást.
-
rongylab
tag
drei-t nem tudtam venni. azt mondták osztrák lakcím kell hozzá. és ezek ráadásul havi díjasok.. mivel van hogy két hónapig cseh felé megyek, igy nem jó nekem az ilyen..
olyan szolgáltató kellene. aki nem havi dijas, hanem felhasznált adat vagy /nap- után számol, ahogy pl németben is van. az A1-t olvasgattam. annak sincs ilyen. valaki mondta a yess-t.. azt nem ismerem.
-
Szia!
Ha Telekomos vagy, akkor EU-n belül a Travel&Talk roaming díjcsomagot tudom ajánlani. 85 Ft/percért telefonálhatsz és 30 Ft/percért fogadhatsz hívást, illetve 30 Ft-ba kerül egy SMS. Ez elég kedvezőnek mondható. És szerintem holnaptól csökkenni fognak ezek a díjak.
Neten, a My T-Mobile önkiszolgáló felületen könnyen tudsz roaming díjcsomagot váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest