- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osztrak drei st stefan, wolfsberg alatt:
-
Drei 3 wiener neustadt:
Ez az osztrak drei es a lefedettsege igen jo.
-
Aldis net, hannover alatt, hildesheim magassagaban:
-
Bika ez az aldis net most:
Halle, nemetorszag.
-
Hali!
Az attol fugg hova szeretnel telefonalni. Ha usa-n belul, nekem at&t volt, van amelyik percdijas es van 60 dollarert (2011-ben), ami korlatlan perc es sms egesz usan belul mobil es vezetekes is. Hazatelefonalasra vannak xy dollarert telefonkartyak, amivel nagyon kedvezo percdijjal telefonalhatsz haza, valami kodot kell beutni es utana a szamot, sajnos errol tobbet nem tudok, mert en skype-oltam az itthoniakkal.
Esetleg kerdezd meg talmida-t vagy Kidus-t.
-
válasz
lexter00 #750 üzenetére
Hali!
Ehhez venned kell egy sticket es egy start csomagot az aldiban. Ha a flatrate xl-t szeretned, akkor vegyel hozza mindjart feltoltest is, mert a start csomagban ha jol emlekszem 10 euro lesz, amit felhasznalhatsz, de a flatrate csomaghoz legalabb 15 euronak a csomagodon kell lenni. Regisztralas, alidtalk oldal, regisztralas, barmilyen letezo nemet cimet beirsz es elfogadja.
-
Hali!
Franciaban es olaszorszagban tudtok esetleg prepaid netes sticket notihoz?
Koszi!
-
Ez az aldis net nem tudom miert, de ma munchenben is csak hsdpa sebesseggel ment. Internet flatrate xl csomag, penz van rajt, nem allitotam el semmit. Mi a fenet csinalhatnek vele?
-
Na erdekeset "muvelt" ez az aldis net. Par napja csak edge sebesseggel ment, elotte ilyet sose csinalt. Aztan gondoltam ratoltom az aufladent es be is allt full tempora. Sms nem jott, szoval gondolom 80%-nal vagy halefogyott az opcio ala a feltoltes, belassitjak.
-
-
válasz
rongylab #688 üzenetére
Ezt nem ertem, nincs a drei-nek prepaid sim-je? En csak bementem az uzletbe, kiperkaltam a let, a csaj meg aktivalta is nekem. Bedugtam a notiba es azota is megy. Csak havonta kuton veszek hozza feltoltest. Mondjuk azt nem tudom hogy akarod, hogy csak addig fizeted, amig hasznalod, nem is hallottam ilyenrol.
-
Regelni meg mindig nem lehet, de jo ez az aldis net eddig, hengersberg elott mertem most:
-
Na kicsit eltuntem, valamiert letiltottak a lidl-is sticket, de nem tudom miert, mert toltottem is ra lovet, na mindegy, ugy is akartam egy aldisat is, tegnap tudtam is venni es ma beaktivaltam telorol es be is allitottam a flatrate xl csomagot. Most bambergben vagyok es ilyen a net:
Volt 5 mega is, de amugy gyors es stabil, kivancsi leszek ra milyen lesz majd a varosokon kivul.
-
Vaze, eros ez a lidl net, niederhausen kozeleben, frankfurt utan kb 20-30 perc a 3-as palya mellett:
Mondjuk igy eleg az 5gb 1 evre is.
-
Hali!
Tudnatok segiteni a nemet lidl mobile elinditasaban? Vettem egy sticket es meg egy 15 euros feltoltest is. De nem tudom mit kell csinalni, hogy legyen netem. A sticket is felismerte es van 3g is, de net sajnos nuku. A guthaben auf valamibe beirtam a cash kodot, arra kiirt valamit de netem az nem lett. A celom az lenne, hogy 15 euro es 30nap es/vagy 5 gb. Koszi szepen!
-
válasz
Vassili_Zait #589 üzenetére
Szia!
A vodafonenak a mobilweb kulfoldon opcioja naponta 50 mb adatforgalmat biztosit 1990 ft-os havidijert, csak elofizeteses szamra lehet kerni. A minden orszagban nem tudom mire vonatkozik, az egesz foldon?? Amit irtam az union belul okes.
-
válasz
szabogabor10 #360 üzenetére
Szia!
Koszonom a tanacsot! Jelenleg vodas vagyok,de nem ragaszkodom hozza.
Megnezegetem ezt a csomagot!
-
Hello!
Olyan utan erdeklodnek, hogy ha az ember szerte europaban jar es magyarorszagi szamot hivna (mobilt es vezetekest is), akkor milyen csomagot erdemes valasztani? Tehat nincs konkret celorszag, valamelyik europai es magyarorszag kozott zajlana a kommunikacio. Termeszetesen ha van internet szolgaltatas, akkor a skype lesz hasznalva, csak kellene alternativa.
Ja es meg annyi, hogy talaltam ezt az oldalt: [link] Most ez internetes alapu vagy hogy mukodik?
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest