- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
válasz
szabogabor10 #1090 üzenetére
Akkor ez volt a gond sztem. Elnezest kerek, toroltetni is kellene a hozzaszolasomat, nehogy valakit felrevezessek vele. Szoval szuper a net a tengerparton is.....
Egyebkent ez mindenki masnak nyilvanvalo volt rajtam kivul? En meg nem hallottam rola.....
-
4Grider
félisten
válasz
szabogabor10 #1083 üzenetére
A T-s térerővel nem szokott Horvátországban az autópályákon és a tengerparton gond lenni. Inkább a túlterheltségre gondolnék. A 4G-nek ez az egyik előnye (nehezebb letérdeltetni), bár ha már eleve a felhordó hálózat is fullon ment, nem lesz sokkal gyorsabb a 4G sem...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szabogabor10 #1077 üzenetére
Nem tudom, mert a szálláson maradt a vipes kártya, és lent vagyok a parton. Most a telekomos kártyáról megy a net szuperül.
-
club1
veterán
válasz
szabogabor10 #1068 üzenetére
Ez nagyon nem jó ötlet, ha ilyen kártyát vett...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szabogabor10 #1068 üzenetére
Arról a kártyáról, amelyikről a net megy?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szabogabor10 #1066 üzenetére
Ja, próbáltam felhíni ezt a *123 valamit, de azt írta a teló, hogy érvénytelen alkalmazás. WTF? Gondolom ezt egy másik SIM-en kellene megcsinálni, nem pedig az internetesen.
Nincs valami olyan módszer, hogy veszek egy üzletben egy kódot, és azt beírva feltöltődik pénzzel a kártya?
-
generic
senior tag
válasz
szabogabor10 #1027 üzenetére
Engem a telefonálás része érdekelne.
-
rongylab
tag
válasz
szabogabor10 #1016 üzenetére
nem kérdeztem hány perc.. ezek a nyers tények voda red csomagnál amit senki nem olvas el:
A Red EU Roaming szolgáltatás kizárólag az utazási célra történő felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használható (utazási célú használat), azaz a Red EU Roaming életvitelszerű magyarországi tartózkodás esetén, utazások során vehető igénybe, és a Red EU Roaming használata során a külföldi, magyarországi hívószámokra irányuló használat nem haladhatja meg a belföldi használat kettő havi (az előző és az adott havi, illetve az első hónapban az adott havi) átlagát, továbbá a Red EU Roaming használata esetén számlázási ciklusonként minimum egy hazai tranzakciót (hívás indítás/fogadás, SMS küldés/fogadás, adatforgalom, mobilvásárlás szolgáltatás) kell indítani, illetve kezdeményezni a Szolgáltató belföldi hálózatáról. Nem rendeltetésszerű használat esetén, azaz amennyiben Előfizető az utazási célra történő felhasználás szabályainak bármelyikét megszegi, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítést követően a Red EU Roaming szolgáltatást adott előfizetés tekintetében törölje. Törlés esetén a szolgáltatás a továbbiakban újbóli aktiválással nem elérhető.
Forgalmi alapú roaming
Ha külföldön külön adatroaming csomag megrendelése nélkül használná az internetet, akkor alapértelmezetten a forgalomalapú roaming adatdíjai szerint számlázunk.
74,4 Ft/perc
Hívásindítási díj19,5 Ft/perc
Hívásfogadás23,5 Ft
SMS-küldés78,3 Ft / 1 MB
Adatmennyiség*78,3 Ft
MMS-küldésA forgalom elszámolása WAP és Internet esetén 100 KB-os, az 1. zónában (EuroAdat tarifa) 1kB-os egységekben történik, minden megkezdett kapcsolat minimum egy egységnek számít. A külföldi internethasználat során a le- és feltöltött adatmennyiség összege kerül kiszámlázásra.
hidd el minden kamionos ezt használná. többek között én is ha igaz lenne a reklám... igy viszont marad a országonkénti sim.. osztrákban a drei, németben az o2, olaszban a tim, vagy lebara ami még jó lehet több helyre is.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #846 üzenetére
Köszi a választ,akkor nincs más hátra ,mint nekiállni és beíratni a sticket egy "iskolába", hátha okosodik tőle
-
válasz
szabogabor10 #360 üzenetére
Szia!
Koszonom a tanacsot! Jelenleg vodas vagyok,de nem ragaszkodom hozza.
Megnezegetem ezt a csomagot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest