- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bferibörs #38239 üzenetére
Én örülök hogy apámat rá tudtam beszélni hogy mondja le a Telekomos vezetékes internet (10MB/s, 512Kb/s) előfizetését, és vegyen egy SIM kártyás routert.
Már erre is húzta a a fogát hogy drága, így nem akarok még pluszban 7-8 ezret rádobni.
De ezzel a mért sebességgel is sokkal sokkal jobban jár.
[kép] -
Thusor
őstag
válasz
Bferibörs #38210 üzenetére
Mondjuk ez elegge tag idointervallum. Fogalmunk sincs mikor lesz vege az EQ-Telenor targyalasoknak. Olyan marcius, aprilis kornyeketol igerik a facebook csoportban, hogy uj tarifak lesznek es bevezetesre kerul a korlatlan EU nemzetkozi hivas es SMS. Ezzel szemben mar augusztus vege es meg mindig semmi. Sot, kivezetesre kerult az adatmegoszto sim kartyak kiadasa is, szerencsere nem erintve a mar aktiv kartyakat de igazabol csak egy lepes innen az, hogy a Telenor bejelenti, hogy visszahivja a ar kiadottakat is.
-
Egon
nagyúr
válasz
Bferibörs #38132 üzenetére
Nem vagyok FB-n fenn sem más közösségi oldalon (Linkedin kivételével), és ezen egy kedvezményes flotta kedvévért sem szeretnék változtatni.
Kérem küldd meg privátban az elérhetőségüket. Előre is köszi.
Szerk.: illetve ha esetleg van személyes elérhetőségre lehetőség (mintha olvastam volna korábban olyat, hogy van valami irodájuk), akkor annak az elérhetőségét is megköszönném. A héten ráérek kiugrálni napközben a melóhelyről, és ha jól emlékszem azt írta valaki, hogy a személyes ügyintézés a leggyorsabb... -
4Grider
félisten
válasz
Bferibörs #37441 üzenetére
Ha az apn nevének hülyeséget állítasz be (pl.: mukoggy, nemukoggy, stb.), akkor csak szimplán nem működik a mobilnet. Ez a kártyaeldobós móka ilyenkor nem játszik. Meg ugye csak adott helyen volt a probléma. Ott ugye a negatív kisugárzás nem tud apn-t módosítani (és pont 20 másodperc múlva).
-
vpanangin
senior tag
válasz
Bferibörs #37071 üzenetére
Ez jó.
Adtam fel belőle 5 hetes lottókat. Amúgy is lottózok.
Eddig úgy tudtam, hogy vásárlási keretem akkor van feltöltősként, ha előre töltök fel pénzt. Havidíjasként pedig rendelkezésre bocsájtanak egy bizonyos összeget, amit majd a havi számlával fizetek ki, ha használtam belőle.
Van ilyen az ÁSZF-ben, hogy feltöltősként utólagos feltöltésre kötelezhetnek, ha az általuk jelzett vásárlási keretből vásárolok?
-
kano
nagyúr
válasz
Bferibörs #35776 üzenetére
Én is azt írtam lent (csak bizonyos feltételekkor nem). Illetve külön elbírálás alapján igen. Voltam egy flottában (volt melóhelyem) egy adatkártyával és lemondtam a flottakazelő felé. Ő továbblökte a Telenor felé, ők pedig csak min 8 napos átfutási idővel vállalták a kikapcsolást, az pedig már túllógott a számlafordulón. Így 1 napért leszámlázták nekem az egész hónapot (jogosan, mert szólt is az ügyintéző, hogy ez lesz, de a flotta "kedves" kapcsolattartója nem foglalkozott vele). Amikor megkaptam a számlát felhívtam a Telenort, hogy ez mi, mert én már ezt kifizettem (de kiderült, hogy az előző havit fizettem ki), erre mondta a fickó, hogy kérjek méltányosságot, mert nem is volt használva az 1 nap alatt. Írtam a Telenornak és kb 2 héten belül engedélyezték, törölték a számlámat.
-
törölt tag
-
sanyika007
csendes tag
válasz
Bferibörs #33678 üzenetére
szerintem ez teljesen alap, hogy régi saját szám tulajdonjogát nem ruházzuk át senkire és semmire.
Legrosszabb esetben az ember vegyen egy dual simes telefont és vigye át az adott számot kártyásra, így évi 3000 forintért megőrzi a régi számot (és kap egy új számot az adott flottában. Én pl. így csinálom jelenleg.).Ha pedig olyan telefonszámról van szó, amin üzleteket köt, stb, akkor ne azon az ezer forinton akarjon spórolni, ahol már olyan előfizetést kap amiben a nevén marad a szám. Több flotta van, aminél ez a lehetőség megvan, csak kicsit drágább és/vagy hűségszerződéssel működik csak.
Más:
korlátlan net adatmegosztó karival EQ flottában van (olcsón), olvass utána. Úgy tudom, hogy kb. ~700 forint + 5000 forint belépési díj (+ a főkártya előfizetése, google táblázatban, nem tudom mennyi). EQ-nál a kártyák aktiválása történik lassan, legalábbis a korábbi vélemények alapján. Személyes tapasztalatom nincs velük. -
Kornel
veterán
válasz
Bferibörs #33596 üzenetére
Akkor egyetértünk, így gondolom ez a legjobb választás...
Nincs hűség, 5990 korlátlan net + ha nagyon kell 50 perc.Gábor: holnap írok nekik, de ha jól sejtem, ez esetben rögtön kiszámlázzák a 2000 FT-ot.
Úgy meg már nem éri meg nekem, akkor nem bohóckodok, megyek a Telenorhoz. -
-
válasz
Bferibörs #33386 üzenetére
"viszont ha jól tudom a hellodata-nál a szerződési feltételekben kifejezetten tiltják az olyan készülékek használatát amikkel nem lehet hívást indítani (router). Azt nem tudom, hogy ezt a telenor ellenőrizni is tudja-e."
Én erre válaszoltam,a Telenoros helló data nem flottás,én úgy tudom ott a megosztás tilos!Ennek pontosan utána kell járni,mert letiltás a vége.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
Bferibörs #31803 üzenetére
Akkor ott valami nagy gáz lehetett.
Nekem 2007-ben, amikor 1G-s Samsung X460-at használtam modemnek, az Index volt kb. 1 perc, de ez volt a legtöbb.
Utána SonyEricsson V600-at használtam 3G-vel, kb. 4 Mbit/sec volt a sebessége, és pár másodpercre rövidültek a betöltési idők oldalanként.
Vezetékes netben is akkortájt kb. 5 megabitest használtunk. Bőven elég volt mindenre. -
vegyszer
addikt
-
rendon
tag
válasz
Bferibörs #31409 üzenetére
Én több évig voltam vodás, még akkor léptem be, amikor még csak a Telekom hálózatát használta. De ennyi elég is volt. És ahogy lejárt a hűség, dobbantottam is. persze nem hagyták, egyből ajánlottak egy tarifa megtartó csomagot, amit pár hónapig használtam. Aztán megláttam ezt a flottás fórumot, és tavasszal be is léptem
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Bferibörs #30501 üzenetére
A Telenor Hello Data tarifacsomagok használati feltételeit a továbbiakban inkább itt, a Telenor topikban vitassuk meg!
Az én értelmezésem szerint is adatot bármiben lehet forgalmazni. Csak hanghívásra és üzenetküldésre vonatkozik az ÁSZF-ben szereplő tiltás.
Sajnos többször tapasztalhattuk, hogy ezek a "Hipernet Guruk" nincsenek kellőképpen felkészülve. Ha valakinek lesz hivatalos információja, azt szívesen látjuk. -
4Grider
félisten
válasz
Bferibörs #29818 üzenetére
Sajnos ez a flottás biznisz ilyen. Amíg a cégednek csinálsz egy zárt, maximum a dolgozóknak is elérhető flottát, addig a költségminimalizálás a cél. Onnantól kezdve, hogy ezt a flottát megnyitod mások számára is, a cél átmegy a bevétel-generálás felé. Ezt lehet jól is meg rosszul is csinálni, de ha a tagok számára nagyon jól csinálod, az a te hasznodat fogja minimalizálni, azaz sok munkával keveset fogsz keresni. És ott vannak a flotta kockázatai, amik exponenciálisan nőnek azzal, ahogy nyitod idegenek számára is a flottát.
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Bferibörs #29146 üzenetére
Este a teló repülőgép üzemmódban lesz, ha itthon vagyok akkor az adatkártyát lekapcsolom. Csak suliba és útra kell. Oda viszont sok net. Alkalmanként talán használnám géphez 1-2 játékhoz, ahhol itthoni nettel szar a ping. Akkor nyilván a beszélős kártya lenne lekapcsolva, hívás miatt ne szakadjon meg a net.
-
-
4Grider
félisten
válasz
Bferibörs #29085 üzenetére
Nem néztem utána, de négyezer valamennyiért + egy adatmegosztó ára szerintem nem fogsz két sim-re korlátlan netet kapni, mert nettó 4000 Ft alatt semelyik szolgáltató sem kínál a flották felé olyan korlátlan netet, ami mellé apn tiltás nélküli adatmegosztó igényelhető.
-
4Grider
félisten
válasz
Bferibörs #29083 üzenetére
Az adatmegosztó simért mindenkitől havidíjat kér a Telenor. Pont ennyit.
Nincs sehol sem olyan, hogy nálad két aktív sim van, de csak egyért fizetsz. Persze a flotta számlázhat több sim-et is egybe, de a Telenor nem fog, hiszen minden egyes simhez egyedi hívószám tartozik (az adatmegosztóhoz is). -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Bferibörs #27544 üzenetére
Bejövő forgalomért NEM SZÁMLÁZHATNAK! Ahogy díjmentes szám hívásáért sem! Jogellenes! Nincs az a bíróság/végrehajtó aki ilyenért igazat adna nekik ha arra kerülne a sor. Sőt még a telenor is felmondhatja a szerződést velük, de a NAVnál 100%, hogy megütnék a bokájukat ezért.
Mégegyszer mondom, nem állnak sem a jogszabályok, sem a törvények felett!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest