- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Igen, ez alapján gondoltam, hogy bármilyen netet rendelhetek hozzá, de úgy néz ki mégsem. Az 5GB ingyen van, ha plusz kell az hozzáadódik az alapárhoz (mondjuk ezt nem értem, hogy az ingyenes 5GB miért kerül 1453Ft-ba) ráadásul az 50GB-ot ki sem, lehet választani. Ha valakinek van ilyen 300 perc+50GB előfizetése, írja már meg legyen szíves, hogy mennyit fizet. Bízom benne, hogy az ingyenes 1455Ft levonható, illetve az 50GB hozzáadható.
-
vegyszer
addikt
válasz
arnyjaro #61601 üzenetére
Az eSIM ez kell egy QRkód. Amit valaki generál, egy vélhetőleg nem publikus módszer szerint.
Azért én ehhez egy s normál SIM kártyához hasonló zárt papírt kaptam a yettelnél. Amit ugyanúgy logidztikázni kell, mint a normál SIM kártyát.
Nem tudom a hazai piacon van-e mailban küldött eSIM. Nem jártam utána. -
zzola
titán
Ez is érdekes kérdés. Az elmúlt 2 évben többször módosíttattam az előfizetéseink adatkeretén, volt amikor azonnal átállították a keretet, volt hogy csak számlazárást követően, nem tudom ez mitől függ. Esetemben most megint az utóbbi történik, tehát a következő cikluskor lesz csak meg az 50GB-os keret...
De minden esetben csak személyesen tudtam ügyet intézni, telefonon nem. -
szucs.krisz
tag
válasz
Baltazár123 #61578 üzenetére
Igen, egészen 50 GB-ig!
-
zzola
titán
Én amikor kötöttem a szerződést Yettelnél, akkor nem beszéltem erről az ügyintézővel, mármint hogy nagyobb adatkeretet szeretnék (tehát az engedélyen szereplő flotta4 +15GB-ot állította be). Aztán pár nap elteltével visszamentem üzletbe - közben elkezdődött az új számlázási ciklus - és kértem a módosítást, utólag.
-
cd930
senior tag
Ezt mikor tudtad módosítani?
Legkorábban akkor, amikor a flottaengedéllyel bementél a Yettelhez?
Ezt az utat kezdtem el, de az engedély kérésnél erre még nem volt mód.Én megkérdeztem a flottától, ezt a választ kaptam:
"Elvileg a Yettel ügyintézőnél is lehet utólag, viszont, hogyha biztosra szeretne menni, akkor ezt már érdemes a megrendelésnél megfelelően megadni." -
zzola
titán
A flotta4 csomagot én 15GB-os opcióval kértem és utólag lehetett módosítani 50GB-ra, leveszik a 15GB-os opciót és helyette 50GB lesz, így 5310-re jön ki a havidíj. A flotta3+ 50GB-ot csak akkor érdemes rendelni, ha ki is használod a 300 perc beszédet, ellenben a flotta4 + 50GB olcsóbbra jön ki.
-
csacsi67
addikt
Én ezt kaptam tegnap [link] .Miota megy ez a KÜF cirkusz lassan 2 honapja ennyi idő alatt a Paksi szerződést megkötötték. Nincs itt semmi tárgyalás egyik szolgáltatóval sem csak az igérgetés. A Telekom 100 % nem fog velük szerzödést kötni ,de még a többi is kétséges.
-
qltsar
veterán
Egy szakmai fórumon nem hinném, hogy túl sok pozitív visszhangja, vagy reklámértéke lenne annak, hogy szét vannak oltva
, aztán lehet, hogy túl naiv vagyok.
Minden esetre én jól szórakozom - főleg az FB csoportjukon, ma jár le a szerződésem "velük", remélem, hogy zökkenőmentesen át tudok menni az Auchan-os flottába hamarosan
.
-
válasz
Baltazár123 #61617 üzenetére
nem érdekel, mit ígérget, csak azt nézem, hogy mit szolgáltatnak.
Ez a lényeg szerintem is. -
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
Baltazár123 #61612 üzenetére
Nagyon szépen összefoglaltad...
-
Baltazár123
őstag
A küfre mindig is jellemző volt ez a túlzott "optimizmus", de az ügyfélszolgálatuk nagyon jó volt, mindig segítettek havi net keretet fel-le állítgatni, amikor kellett. A korlátlan+10gb csomagot is sikerült berakniuk és nejem egyből arra váltott. Eleinte csak számhordozással volt, aztán ígérte, hogy meglevőknek is lesz, jó sokáig ígérte, de belerakták. Ők ilyenek, ettől nem lesznek rossz szolgáltatók, ha csak a szolgáltatást nézi az ember. Ha zavarna, akkor leiratkoztam volna a FB-ról, de nem érdekel, mit ígérget, csak azt nézem, hogy mit szolgáltatnak.
-
4Grider
félisten
-
válasz
Ez amúgy tényleg érdekes, hogy miért akarnak ennyire szerződni az emberek egy ilyen szélhámos bandával.
Ha majd lehet szerződni, megnézi az ember a feltételeket és ha megfelel, szerződik, ha nem akkor nem. Ezen felül minden egyéb szerintem csak felesleges hiszti.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
hűűhhaaa
-
Baltazár123
őstag
válasz
Tiédetis #61610 üzenetére
Ha nem tetszik, amit csinálnak, akkor nem kérsz a szolgáltatásukból, az élet ilyen egyszerű megoldást ajánl
Komolyan mondom, az se sokkal gyengébb annál, ahogy a küf kommunikál, hogy micsoda hisztit képesek egyesek folyamatosan művelni a küf ügyben azon pörögve a végtelenségig, hogy hogyan kommunikál a küf
FB-on is megy a magas lóról való beszéd a küffel, ami annyiban jogos, hogy ígérget, de akinek ez nem tetszik, az keressen másik flottát, szolgáltatót és iratkozzon le a FB csoportból. Ennyi lenne a "magyar" mentalitás és a tudatos fogyasztói viselkedés.Én nem értem ezt a stockholm szindrómát, ami sokaknál jelentkezik. A küf lenne az egyetlen lehetőség? nyilván nem, akkor meg miért?
Nekem a jelenlegi net keret lehet, hogy karcsú lesz nemsokára. Keresem az alternatívát és mondjuk én is mosolygok a küfös ígérgetéseken, de egyrészt nincs kényszer, hogy hozzájuk menjek, csak ha jó csomagjuk lesz, másrészt soha nem csináltam ilyen tárgyalásokat és biztosan nem egyszerű dolgok ezek. Az ígérgetés meg nyilván azért van, mert úgy gondolja, hogy így kevesebb ügyfél megy el máshova véglegesen és több ügyfél kivár. Ez megmosolyogtató egyébként, mert pl rám az ilyen nem hat.
-
4Grider
félisten
válasz
Tiédetis #61608 üzenetére
Mire mennétek vele? Ha tényleg mvno-val tárgyal, akkor csak elintézitek vele, hogy az mvno számára kényelmetlen legyen az ember. Ha pedig nem tárgyal senkivel de nem is szed pénzt a belépésért, akkor semmilyen törvényt nem sért, ergo a hatóságok miért is foglalkoznának vele?
-
Tiédetis
senior tag
El kell indítani egy panaszáradatot valamelyik - vagy több - médiánál, ha rákapnak, elég gyorsan tudnak belekuszálódni ahhoz, hogy cikket írjanak és az illetékes hivatalnál érdeklődjenek. Mire van engedélye, vagy nincs, mennyire etikus, jogszabálykövető a magatartása. Gyarkorlatilag ezen a szálon elég gyorsan kellene terítenie.
-
arnyjaro
tag
válasz
zoli62 #61600 üzenetére
A KÜF egyenlőre nem értékesít semmit, csak ígérget
Egyébként valószínűsíthető a Tarr Kft, mert eddig a tudástárban Ők voltak feltüntetve, a szerződés résznél. Azóta ez változott, törölték a Tarr Kft-re utaló bejegyzést. Az is lehet hogy nem a Tarr lesz, csak próbálnak valami hivatalosnak tűnő tudástárat összeollózni innen-onnan. Pont úgy mint az Adatkezelési tájékoztatójukat is, ha végiggörgeted, sok helyen nincs a megfelelő rész kitöltve, látszik hogy nem foglalkoztak vele, csak copy-paste volt.
Nekem minden esetre egyre jobban úgy tűnik, hogy bármennyire is jól ment a KÜF, csak egy hülyegyerek ámokfutása volt egy ügyvéd tesóval a háttérből megtámogatva. A CP sem Péter nevén fut, hanem Dr. Erdős Bence Olivér a cégvezető.
Tudtak kötni egy jó szerződést a Telenorral valamikor így ment a szekér. Most hogy bontott a Yettel, látszik hogy milyen komoly a cégvezetés (Peti), mert felelőtlen ígéreteket dobál, csak a fejében létező határidőkkel és számokkal. Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem képes elengedni, beismerni hogy ennyi volt, oda a népszerűség. Mindenesetre amit művel a kommunikációban az egy katasztrófa. Egyik nap még a Vodafone adja a kártyákat, másik nap meg már azért nem indul a szerződéskötés, mert nem érkezett meg hozzájuk a 15K kártya, amit Ők fognak adni. Mindezt úgy, hogy volt már olyan nyilatkozat is miszerint eSim is elérhető lesz, amihez meg jellegénél fogva nem is kell hogy érkezzen valami
Szóval lehet bármi is, meg annak az ellenkezője is. Majd kiderül ha lehet Náluk szerződni, vagy nem. Én mindenesetre elengedtem Őket, már csak a kíváncsiság miatt nézem a FB csoportot, hogy mire fut ki a vége
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest