Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remiel

őstag

válasz Remiel #60675 üzenetére

Na voltam a Yettel üzletében és a következőkre jutottunk:

Az ügyintéző szerint a flottás csomagok sávszélessége korlátozva van (nem tudom ez azért van e mert szerződést bontottak, vagy arra gondolt minden flottás csomagé)

Jelenleg 9300 forintot fizetek egy full korlátlan csomagért, az ajánlatuk a következő volt ha váltok:

30% kedvezmény a Prime Plus (és minden e feletti) csomagra, ami így 15.490 Ft helyett 10.843 Ft lenne, a beszélgetés nem korlátlan csak 300 perc (mondjuk nekem bőven elég) a net korlátlan és a sávszélességet nem korlátozzák. Ez abban az esetben él ha bármilyen készüléket választok és aláírok 2 évet.

Ami ezt a sávszélt illeti nem tudom igaz e, mert ugye ilyen leírva nincs (hallottatok már ilyet hivatalos forrásból?)és ha váltok és ugyanolyan fos lesz akkor megszívom mert lekötöm magam 2 évre úgy, hogy telefonra semmi szükségem.

Max valami tabletet hoznék el A9+ Samsungot, vagy egy Lenovo M10/M11 vagy Honor X9 kb ezek a lehetőségek iPad nem kell, de nagyon ezekre sincs szükségem.

Szóval most vasárnapig gondolkozom, mert az az 1500 Ft nem lenne ellenemre, ha a net jó lenne, csak hát mi van, ha ez nem igaz és marad ugyanolyan kis sávszél mint most?

Új hozzászólás Aktív témák