Hirdetés
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz
qltsar #60785 üzenetére
Itthon nem számít, van wifi, csak kíváncsi voltam és megdöbbentett az érték amit kiírt, de sajnos a munkahelyemen nincs wifi és 12 órát vagyok ott kizárólag mobilnettel. Filmet még tudok nézni, de régebben pl játszottam POE-vel is, de kb másfél hónapja már nem megy mert ledobál folyamatosan (tudom munkaidőben dolgozni kell, de nekem olyan a munkám, hogy tulajdonképp csak jelen kell lenni 24 órában és ennyi). Szóval ezért szerettem volna tudni, hogy létezik e olyan, hogy csökkentik a sávszélt, vagy csak kamu és ugye mint kiderült az is.
-
Remiel
őstag
Nem magamtól találtam ki, vagy fórumról szedtem, hanem a Yettel ügyintézője mondta, hogy korlátozva van a netem. Gyanús volt, ezért is kérdeztem rá itt, de mivel full laikus vagyok hibázom is (mint pl az egyik hozzászólásnál a wifivel), szóval bocs, de alapvetően sikerült megtudnom mi a gond.
A szomorú, vagy inkább dühítő, a szolgáltatás minősége helytől függően ilyen rapszodikus (és itt most kb egy 2km sugarú körről beszélek), mert hazafelé mértem és így alakult:
Pólus Center mellett mozgó kocsiban:
Szentmihályi út Régifóti sarok a lámpánál állva (ez kb 600m tőlem légvonalban):
És itthon a lakásban (nem panel, sima téglaház, kertes környék)
Köszönöm szépen a segítséget és a türelmet, így váltanom semmi értelme, korlátozás ugye nincs (majd vasárnap elbeszélgetek a Yetteles lánnyal) , csak itthon egyszerűen szar a vétel és a munkahelyemen is ez a helyzet, bár ennyire azért nem rossz ott olyan 40-60 megabit körül mértem, szóval bele kell törődnöm, hogy jobb nem nagyon lesz.
Még egyszer köszi és bocs ha sok voltam.
-
-
Remiel
őstag
-
-
Remiel
őstag
válasz
Remiel #60675 üzenetére
Na voltam a Yettel üzletében és a következőkre jutottunk:
Az ügyintéző szerint a flottás csomagok sávszélessége korlátozva van (nem tudom ez azért van e mert szerződést bontottak, vagy arra gondolt minden flottás csomagé)
Jelenleg 9300 forintot fizetek egy full korlátlan csomagért, az ajánlatuk a következő volt ha váltok:
30% kedvezmény a Prime Plus (és minden e feletti) csomagra, ami így 15.490 Ft helyett 10.843 Ft lenne, a beszélgetés nem korlátlan csak 300 perc (mondjuk nekem bőven elég) a net korlátlan és a sávszélességet nem korlátozzák. Ez abban az esetben él ha bármilyen készüléket választok és aláírok 2 évet.
Ami ezt a sávszélt illeti nem tudom igaz e, mert ugye ilyen leírva nincs (hallottatok már ilyet hivatalos forrásból?)és ha váltok és ugyanolyan fos lesz akkor megszívom mert lekötöm magam 2 évre úgy, hogy telefonra semmi szükségem.
Max valami tabletet hoznék el A9+ Samsungot, vagy egy Lenovo M10/M11 vagy Honor X9 kb ezek a lehetőségek iPad nem kell, de nagyon ezekre sincs szükségem.
Szóval most vasárnapig gondolkozom, mert az az 1500 Ft nem lenne ellenemre, ha a net jó lenne, csak hát mi van, ha ez nem igaz és marad ugyanolyan kis sávszél mint most?
-
Remiel
őstag
-
Remiel
őstag
Sziasztok
A legjobbmobil flottánál kötöttünk pár hónapja szerződést. Nem szó szerint, a Yettelel szerződtünk, full korlátlan beszélgetés és net volt 8400, most 9200, ami nem is lenne gond, de felhívtak, hogy megszűnt a szerződésük és így nem kapom többet a kedvezményt, váltsak csomagot. Mondtam, hogy eszemben sincs, egy évre a Yettellel szerződtem, szóval oldják meg. Hozzátenném, hogy az ügyintéző igazi flegma picsa volt alapból és a végén rámcsapta a telefont. Panaszt is tettem, ahol elismerték, hogy nem megfelelően kezelte a dolgot, pont nem érek vele semmit.
A lényeg, hogy kb azóta a mobilnetem egy fos. Lehet korlátozni valahogy előfizetőnként ezt? Hívtam már őket, bejelentettem mint hibát, panaszt tettem, de szerintük minden a legnagyobb rendben. Éjjel dolgozom, csak mobilnetem van, van 5G és mégis olyan lassú és annyit szakadozik, hogy majdnem használhatatlan.
Volt már valakinek ilyen tapasztalata, illetve ötlet, hogy mit tehetnék?
-
Remiel
őstag
sziasztok
ha a net másodrangú kérdés és főleg az előfizetési és percdíj számít (és hogy az előfizető nevén maradjon a kártya) akkor melyik flottát ajánlanátok?
-
Remiel
őstag
-
Remiel
őstag
én ezen a területen dolgoztam több évig (adótorony építés, hálózatfejlesztés stb) és hidd el ha belépett volna a tervezett 4. szolgáltató, tudod az állami, akkor bizony nem lett volna kérdéses ki határozza meg a hálózat bérleti díjat
ami most van itthon az egy vicc egyébként, aki tiltakozik a kartell szó ellen, az csak hasonlítsa össze az ajánlatokat, kiugró különbségeket nem fog találni (nem flottáról beszélek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Google Pixel topik
- RAM topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- OLED TV topic
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest