- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
Caldera #54745 üzenetére
Már próbálkoztam vele, telekomnál már fel se ajánlottak üf megtartó csomit.
jó, itt ke' aláírni. viszlát.
4grider:
tudod, hogy ez nem így megy. csak azzal, hogy az itthoni banki utalásokat minimalizáltam, éves szinten ezekből fakadó költségeim 100e éves kiadásról 0 felé konvergáltak. Csak mert NEM MAGYAR A BANKOM.
Mobilszolgáltatást is külföldről kéne vennem? eskü megtenném. 1.2Ft 1 perc mobilhívás B° költsége (2010es adat..., most ez sztem valahol 0.5ft körül lehet, és akkor már az alapkezelő is jóllakott, mint éhes lett volna), akkor miről beszélünk? Corporate greedről bazmeg. -
carr
őstag
válasz
trec12 #54739 üzenetére
nahát, ez kvajó! köszi.
Persze, hogy az arany középút marad ki -számomra-.
Olyan hogy 10gb+korlátlan 4k havonta persze nincs...
most flotta van yettel, az nempublikus, csak unionos értékesítői viszonnyal adjkák. 3810/hó korlátlan +3gb. sms fizetős. 20ft kb.
és igen, a 3gb és sms az frusztráló... mikor a hűlózat 0ft-ért küld sms-t (mobilnet), és a 3gb is jellemzően elfogy 3 hét alatt. ha óvatosan használod.
anno emlékszem valami hasonló volt talán 2004 körül az első adsl netekkel. 8e/hó volt a 0.5mbps 5gb adatkerettel? (aztán 1 hét múlva 1mbps lett a sebesség (hálózatfejlesztés, de a mennyiség maradt)
-
carr
őstag
válasz
amdboy #54737 üzenetére
sztem mehet public is. Legalábbis engem is érdekel egy ilyen.
hiretelen guglipdf -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Voda OTP Csoport Flotta Premium 10 GB Special-t tud valaki intézni? Vagy ehhez hasonló csomagot? Ha igen írjon privit. köszönöm
-
szepiferi
csendes tag
Yetteltől átmentem voda feltöltőre, ki milyen flottát ajánl kb. 6-7 ezerért 50-100Gb nettel. Küf elutasított, valószínüleg a visszahordozás miatt. Agnetus (szuperdijcsomagok.hu) milyen, van tapasztalat? A számlát ők küldik nem a yettel. Yettel vagy telekom jöhet szóba…
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Viktor0610 #54724 üzenetére
Kedves vagy
Az utóbbi két hónapban minden nagyobb értékű eszköznél kifogom a hibás darabot
Tegnap délelőtt kijavították a számhordozást, hívható lett a szám, délután már a Yettel fiókban is jól működött minden.
A VPN kapcsolat továbbra is hol megy, hol nem megy. Minden más magyar és az eddig használt összes külföldi hálózaton hibátlanul ment.
A telefon valóban rossz, az ügyfélszolgálatos is a saját szemével tapasztalta. Ő is úgy kezdte, hogy ebből a telefonból nem látott még hibás példányt.
Utoljára valamikor 20 évvel ezelőtt vásároltam szolgáltatótól telefont, egy Motorola V3XX-et a Westeltől. Az is tönkrement pár nap után. Azóta (a harapott almás telefonos korszakot leszámítva) nem volt ilyen problémám. -
djfantom
tag
válasz
Viktor0610 #54724 üzenetére
Sziasztok. Az iqpro-nál volt vagy van. Internet előfízetésem. Ugye pár honapja fízetős lettek a vipmailosok. Ezért átkóltöztem a gmailra. Megírtam nekik az új email címemet. De oda azóta sem küldtek semmi számlát. Igaz az utobbi időben nagyon ritkán használtam azt a netet. Szerintetek automatikusan megszüntették a szolgáltatást egy idő után vagy folyamatosan megy a számla? Most hirtelen elérhetőséged sem tudok.Hogy lemondjam.
-
-
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Egy kérdés:
Újabb problémák adódtak a friss Yettel (KÜF Bumm) előfizetéssel.
Nem tudok VPN kapcsolatot (Ipsec) létrehozni az otthoni szerverrel. Telekom natolt mobilneten megy, Digi natolt mobilneten ment, Vodafone natolt mobilneten ment. Digi-voda roamingnál is megy. Itt nem megy, a szerver címe is elérhetetlen. Egyszer valami csoda miatt kapcsolódott, de adatforgalom nem volt. Sem a telefonon található kliens nem tud csatlakozni, sem pedig a Windows alatt működő kliens.Mi a teendő?
IPv4-re átállítva.Kikészülök, hogy itt minden ilyen problémás.
-
Predator2
addikt
Helló
Melyik Yetteles flotta szólgáltatót ajánlanátok?
A csomagban kevés beszélgetésre, de sok internetre (50Gb) lenne szükség számhordozással.Köszönöm a válaszokat előre is.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
ggabor02 #54705 üzenetére
Nehogy már sikerüljön elsőre valami a Yettelnél.
Ugyanaz történt, mint 11 éve. Visszahordozott a szám, volt már korábban a Yettelnél. Már a Yettelnél van, az ő bemondásuk hallható. Lekérdezve a Yettel a szolgáltató.
"a hívott számon előfizető, illetve szolgáltatás nem kapcsolható"
Most indulhatok ismét keresni valami kompetensebb viszonteladót, aki hajlandó lesz jobban beleásni magát. 11 évvel ezelőtt hat napig ment a szenvedés.VoWifi pedig egyelőre nincs a KÜF díjcsomagom mellé. Tehát valóban kamu gyanús ez a KÜF-VoWifi történet. Ezt is megkérdezem, mert arra szükségem lenne.
Nagyon vicces, hogy ebben az országben tényleg nem lesz egy normális szolgáltató, amelyik pedig az szeretett volna lenni, azt kicsinálták.
Azi-re a pont, hogy a Xiaomi 13-nak is van rendesen baja, azt is viszem vissza a 14 napos elállásban.
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
A KÜF és a https://www.kedvezoflotta.hu/ ugyanaz?
Köszi! -
TMhun
tag
válasz
Fenyi Leopol #54711 üzenetére
A publikusakat átnéztem, köszi.
Ez a KÜF 4GB csak adat mennyibe kerül? Csak az árért nem szeretnék regisztrálni.
-
TMhun
tag
Sziasztok!
Kb. 3-4 GB/hó adatra keresem a lehető legolcsóbb ajánlatot. Mindegy, hogy melyik szolgáltató.
-
smombodi
tag
A Vodafone másnál is nyomatja a robothangot Budapest belvárosában? Kicsit vicces.
-
ggabor02
aktív tag
-
4Grider
nagyúr
válasz
Startech #54701 üzenetére
Igen, helyfüggő. A Telekom és a Telenor anno megegyezett, hogy összedobják a 10-10 MHz-nyi 800 MHz-es 4G sávjukat és Kelet- Magyarországon a Telekom fogja kiépíteni vidéken a 4G-t, a Dunától nyugatra pedig a Telenor. Ehhez a rendszerhez persze azóta egy csomó helyen adtak hozzá újabb sávokat is, de ahol nem, ott az egyik szolgálja ki a másik előfizetőit 4G-n. És ezért ez a sáv (B20/800 MHz) jellemzően elég terhelt, mert keleten a jó 4G lefedettséghez jellemzően hiányosak a yeti tornyok (mert a Telekom majd úgyis kipótolja a lyukakat), a Dunától nyugatra meg pont fordítva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest