Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
FistXL #53998 üzenetére
Az 5 éves sim-em 5G képes.
QOS-t minden szolgáltató használhat, persze főleg a jobban menedzseltek használják (voda, Telekom).
Vodánál full publikussá vált a korlátlan mobilnet kártya havi 5000/6000 Ft-ért (1 év/hűség nélkül, csak 4G, roaming nincs). Yeti flottákban 6000 Ft körül van most a korlátlan adatsim (logikusan 5G-t tud). Telekom flottákban 8500-10000 Ft között van, de ott nincs publikus ip cím. -
FistXL
senior tag
Sziasztok.
Évek óta egy korlátlan Számlakontrollos adatSIM-et használok egy routerben itthoni internetként, nincsenek problémák viszont ennyi idő után felülvzsgálnám a lehetőségeket, hátha találok jobb alternatívát.
Elsősorban az érdekelne, hogy 5G SIM-et tudok-e igényelni tőlük - tudom, ezt most megkérdezhetném tőlük is, de a kommunikációban nincsenek a helyzet magaslatán.
Másodsorban, a Telekomos flották mennyire tolerálják a havonta akár 1TB+ forgalmat? +2-3eFt/hó, de ahol lakok jobbnak tűnik a Tkom 5G lefedettsége.
Nem zárkózom el más flottáktól vagy a Vodától sem, csak a táblázatban ezeket találtam.
Köszönöm.
-
8
senior tag
forensis mobil flotta árlista, ma érkezett [link]
-
trec12
addikt
válasz
Viktorbáró #53992 üzenetére
Adatmegosztó a korlátlan netet tartalmazó csomagokhoz nem kérhető.
-
Viktorbáró
csendes tag
Sziasztok!
Korlátlan belföldi + nagy mennyiségű EU adatforgalomra lenne szükségem.
KÜF jelenleg:
Havidíj (bruttó): 6011 Ft
Belföldi internet keret: korlátlan
EU internet keret: 43.9GB
Ez így elsőre szimpatikusnak tűnik, főleg a Telenor hálózat miatt, az 1 év hűségidőt leszámítva, de gondolom ez mindenhol van.Adatmegosztó SIM kártya 571 Ft. (Max: 50GB) - Ezt igényelhetem ehhez a csak mobilnet csomaghoz is?
Létezik ettől jobb ajánlat? Az IQpro annyira titkos társaságnak tűnik, hogy semmi infót nem találtam.Köszönöm!
-
Usgyi
aktív tag
A netfone nem flotta, hanem szolgáltató.
Én most jöttem KÜF-höz, korlátlan beszéd, 50GB net havi 5800-ért. Yettel hálózatot használ, eddig elégedett vagyok vele.
-
w.miki
veterán
NetFone elég jó akciót csinál most: korlátlan perc, 100db sms és 50GB adat 4990.-Ft/hó 10 hónap hűséggel
De ezen kívül látom van már RockMobil, ExtraFlotta, SzuperDijCsomagok, stb. is...
A KÜF óta látom elég sok flottás cég lett. Ti melyiket választanátok most?
Némi beszéd (300 perc), és sok internet (50GB) kellene.
Az újabbakat ismeri valaki? -
-
z67
őstag
válasz
gingerbalm #53975 üzenetére
-
trec12
addikt
válasz
Laca1212 #53973 üzenetére
Csak számhordozással érhető el másik szolgáltatótól (de állítólag egy kanyarral meg lehet oldani). Ha csak net kell akkor a KÜF-nél is van korlátlan lehetőség, ill. erre a Vodafone-nak is van ajánlata.
Ha beéri valaki 50 v. 100 GB-al no meg a Vodafone hálózatával akkor Netfone az alternatíva és még korlátlan beszédet, 100 sms-t is kap mellé. -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
IQpro tag vagyok, egy ideje nem használtam a kártyát (több hónapja), de most betettem egy mobiltelefonba (eddig egy LTE routerben volt). Beállítottam így: [link]
Ennek ellenére nem működik. Van esetleg ezzel tapasztalatotok? Változott bármi beállítás most, hogy yettel lett a nevük?
Köszi -
z67
őstag
válasz
gingerbalm #53969 üzenetére
Fura, felmondtam, egyet még várok. Nagyon régi kártya volt, leadnom nem kellett. Előre vagy utólag fizetünk?
-
z67
őstag
IQ pro számla érkezett már?
-
Sziasztok!
Létezik olyan flotta, ami:
- stabil,
- Telekom hálózatot használ,
- a nevemen lehet a szerződés, és
- magánszemélyként lehet csatlakozni?Kössz!
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Netfonnal akarok simkartyát,mert nem tartozunk otthon semilyen szolgaltatohoz,es amikor regisztralok a rendeléshez telefon számot kér,de istenem pont azert akarok simet,mert nincs, es nem enged a regisztracioban tovább lépni amíg nem irok be számot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest