- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserix
tag
válasz
dptrsk #13849 üzenetére
A sim-em középkék, akkor ez most jó vagy nem jó LTE-re? Egy laikus honnan tudja megállapítani, hogy USIM-je van vagy sem?
Ha jól értelek akkor akár el is érhető az LTE csak éppen korlátozva van a sávszélesség? Ha mondjuk így van, (vagyis van LTE) akkor miben jobb az új technológiás hálózat ha a sávszélesség korlátozott? Nem kell itt kifejtened, elég az is ha küldesz egy linket, ahol ezt érthetően leírják.
-
dptrsk
addikt
válasz
cserix #13848 üzenetére
Ha világoskék USIM kártyád van, az már 4G képes...
A 4G és a 7,2/2 sebesség teljesen függetlenek egymástól.
A 4G egy technológia, a másik adat pedig egy korlát.
Pl ha nálatok van optikai hálózat de te csak a legkisebb csomagra fizetsz elő, akkor a hálózat hiába tudja a 200Mbitet, a te korlátod attól még kisebb.
S a 4Gnek sem a nagy sebesség az előnye...(#13846) Myers: igen, függ a SIMtől is de a szolgáltató egy jóideje már csak ilyen USIMeket ad ki, illetve ingyen cseréli.
-
cserix
tag
Júniusban lettem dpi-s. Az akkor kapott kártya nem jó LTE-hez, legalábbis így tájékoztatott az ügyfélszolgálatos hölgy.
(#13843) davao: Erre is rákérdeztem. A nagyobb net csomagokhoz sem jár az LTE.
Elővettem a szerződésem és próbáltam átolvasni (mondjuk lehetett volna ezzel kezdeni). Abból az derül ki, hogy csak a VIP csomaghoz adott netben van nagy sávszélesség, még a medium csomaghoz is csak 7,2/2Mbit/s tartozik.
-
davao
tag
válasz
cserix #13842 üzenetére
Sziasztok
Közbe én is beszéltem az ügyfélszolgálattal
Valóban nincs LTE, de érdekes módon az ingyenes kártyacserét is megemlítette a kishölgy
Szóval kicsit kavar van náluk is, de valóban úgy néz ki, hogy nincs LTE a csomagban (bár kérdés, hogy nagyobb csomagra váltva is fenn áll-e ez a dolog...) -
cserix
tag
válasz
dptrsk #13840 üzenetére
Lassan engem is érint ez a 4g/LTE kérdés, mivel új telefont szeretnék. Kifejezetten ösztönző volt davao fórumtárs érdeklődése, így végre felhívtam az ügyfélszolgálatot és rákérdeztem a dologra. Az ingyenességre vissza is kérdeztem. A hölgy meg is indokolta, hogy azért van inggyé, mert a szolgáltatás igénybevétele másképp nem tudna megvalósulni. Mondjuk azt én sem értem, hogy akkor eleve már miért nem olyan sim-et adnak ki, ami tudja az LTE-t.
Hívd fel őket te is, kíváncsi vagyok neked mit mondanak most.
-
cserix
tag
Az ügyfélszolgálatos hölgy tájékoztatása szerint a csomag tudja a 4g/LTE-t. A sim, amit az előfiz. megkötésekor kaptam viszont nem. Ha LTE képes telefonod lesz és azt szeretnéd is kihasználni, akkor a sim-et kell majd eleve úgy kérned, vagy ha ezt nem lehet, akkor majd utólag valamelyik Telenor ügyfélszolgálatra be kell menjél és ott díjmentesen kicserélik neked. Külön rákérdeztem, hogy valóban díjmentes-e a csere? A válasz egyértelműen igen volt.
-
cserix
tag
A 200 MB helyett lehet választani az alábbiak közül.
DPI Mobil Online 10 GB 3 600 Ft
DPI Mobil Online 1,5 GB 1 900 Ft
DPI Mobil Online 3 GB 2 300 Ft
DPI Mobil Online 400 MB 1 450 Ft
DPI Mobil Online 800 MB 1 750 FtHa mondjuk a 3GB-s netet választod akkor az előfiz így alakul
(Előfiz+net) 3175+2300=5475 (brutto)Igen, mobilon használható.
-
davao
tag
Sziasztok!
DPI-s érdeklődés.
Az elérhető DPI Mobil Online csomagokat megrendelve az adott adatmennyiség mobilon felhasználható? Vagy ez egyéb net lehetőség? (kevés az Alap díjcsomagban lévő 200mb, azt szeretném bővíteni, viszont nagyobb csomag nem feltétlen szükséges)Előre is köszönöm!
-
Paloczi95
tag
FLP (Forever Living Products) flottáról valakinek van infója? Van érvényes tagsági kártyám, csak nem tudom, hol találhatom meg az aktuális díjszabást.
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Nézegettem az első hsz-ben linkelt ajánlatokat, meg próbáltam én is keresni, de azért kíváncsi lennék, hogy vannak-e ennél jobb ajánlatok. Gondolom a "zártabb" flották még kedvezőbbek. Nincs köztetek valaki, aki tudna segíteni valami ilyen flottába bekerülni? Kétféle csomag érdekelne: az egyik kb 1 giga nettel, viszonylag nagyobb lebeszélhetőséggel, a másik pedig 1-200 mega nettel és kicsi lebeszélhetőséggel. Fontos lenne a flottán belüli korlátlan ingyenes hívás és az, hogy magánszemélyként lehessen csatlakozni.
PÜ-ben is várom a segítségeteket!Köszönöm előre is!
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
DPI kérdés. Szeretnék venni a meglévő előfizetés mellé egy adatkártyát (külön előfizetést), viszont a dpi-s weblapra még nem tudok belépni. Ilyenkor van valami megoldás?
-
novake
tag
Sziasztok. Van itt valaki Baptifon flottában?
-
fila
senior tag
Sziasztok!
A dpi előfizetéssel vett hibás készüléket le lehet adni bármelyik Telenor üzletbe javításra?
Köszi
-
cekkk
veterán
A HTFSZ flotta mióta netto 20 forint?
Nem ilyen 13-16 forint körül volt? -
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Most készülök flottát váltani. A DPI-be szeretnék menni, de aki intézné, azt mondja, hogy nem lehet a régi számot bevinni. A jelenlegi flottakezelő lemondana a számról. Ezzel nem lenne gond. A mostani is a telenornál van.
Van valami lehetőség, hogy a régi számom megmaradjon? Gyorsan kell lépnem mert most jár le a 2 év a jelenlegi flottámnál és 30 nappal előbb be kell jelentenem hogy kilépek.Előre is köszönöm!
Üdv!
-
ggeniuss
újonc
Sziasztok! Több hét rágódás után úgy döntöttem belépnék a DPI flottába céggel - egyelőre 1db előfizetéssel.
Segítségeteket kérném a belépéssel kapcsolatban, kit kell keresni, valamilyen elérhetőség kellene!
Mennyi idő alatt zajlik le a belépési folyamat?
Előre is köszi! -
gajdikuka
tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy Telenor dpi fideszes flotta csomaggal szeretnék telefont venni. Az összes készülék közül választhatnék?
-
proScout
tag
Sziasztok , pont most vettem egy Telenor Smart tarifa 2 es csomagot havi 3500ft ért amiben 250mb net van és ennyit le is beszélhetek.
Betudok lépni itt valamelyik flottába ahol nagyon kedvezményes lenne a parcdíj és a net? Kb maximum havi 5000 ft lenne amit el tudok vállalni és hűségidő nélkül.
Köszönöm!
-
Flashback
addikt
Sziasztok
Számhordozás az opció flotta belépésnél?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest