- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlibud
tag
válasz
silentkiller #12766 üzenetére
Igen, az állami vodásba csak akkor lehetsz benne ha a cégtől kapod a kártyát, mikor kilépsz el is veszik...
1 hete álltunk át T-ről.
Gondolom majd itt is lesz valami nem ennyire, de kedvező flotta amibe be lehet vinni a családot, de még nincs róla hír... -
yanesz
tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan flottát,ami nagyon jó?(wireless office hívás,olcsó mp percdíj és internet)
Lényeg az,hogy 3 embert vinnék be(legyen csoporthívás),illetve én közalkalmazott vagyok,tűzoltó.
Jelenleg a vodafone simplex flottába vagyok,de nem igazán vagyok megelégedve vele.
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Szeretnek flottahoz csatlakozni, de jelenleg mindket elofizetesemet (telenor, tmobil) is huseg ido koti.
Ez esetben lehetetlen flottahoz csatlakozni?
Esetleg aki ez esetbenis tud segiteni, az jelentkezzen privatban. -
PH-BUF
újonc
DPI csatlakozásom menete, összefoglalva.
Preambulum: előfizetéses Telemagenta, ECO díjcsomag, éljen a 30-40Ft-os percdíj. Havi számlák 3-12e között, igaz, a combosabbakban mindig volt jó adag roaming fogadott hívás is.
Elhatározás: flotta csatlakozás, a meglevő szám viszont kell, munka miatt.
Döntés: DPIEseménysor:
- ma két hete, hétfőn megkaptam egy kedves topictárstól az infokat, mail ment rögtön az összekötő személynek
- kb 2 nap múlva küldte a tudnivalókat (ppt fájl a tudnivalókról, illetve egy jelentkezési lap)
- utóbbit kitöltve azonnal visszaküldtem
- újabb 2 nap múlva, pénteken hívott a MF-tól egy úr, hogy a számhordozás miatt menjek be a T-hez személyesen egyeztessek le minden adatot, hogy stimmeljen és ha ez megtörtént, akkor a kijelzett számon hívjam vissza őt személyesen (ez amúgy a cég honlapján is fellelhető mobilszám).
- adatokat azonnal leellenőriztem (tudtam amúgy, hogy minden stimmel), így pár órán belül megpróbáltam visszahívni a MF-s úriembert - siker nélkül
- innentől kezdve vad telefonálgatás a MF felé, a legkülönfélébb időpontokban
- valamikor 3-4 nap múlva végre fel is vették, egy hölggyel beszéltem, aki felvette a nevem, telefonszámom és megígérte, hogy visszahív az úr
- ez újabb 2 nap múlva meg is történt
- megbeszéltük, hogy (mivel nincs messze), személyesen bemegyek az üzletükbe a csomagért
- erre a múlt pénteken (azaz a 10. napon) került sor
- kb 20 perc alatt elkészítették a szerződést, megkaptam az összes papírt, illetve az új SIM-et
- közben jött is az SMS a Telenortól, hogy a Telekomnál befogadták a számhordozási kérelmemet, majd nem sokra rá a sikeres befejezésről is értesítettek
- 3 munkanappal később kinyílik (vagy bezárul?) az Időkapu (vagy mi), lényeg az, hogy megtörténik a hordozás és az új SIM már a régi számmal fog működni
- addig is már él a flottában az új SIM-hez kapott ideiglenes telefonszám, úgyhogy most szépen sorra hívogatom az adósaimat, akik általában fütyülnek felvenni az ismert számomat -
trec12
addikt
válasz
Sayuar #12789 üzenetére
Mások ám ott a viszonyok, ne irigyeld őket. Ennek ellenére ordító árkülönbségek vannak a különadó és társai ellenére is. Bár érdekes a Digi nálunk is tud olcsó és jó lenni. Közhely, hogy Mo-n drága a mobilozás. Mondjuk egy távközlési rezsicsökkentés elfért volna. Nem is értem miért nem fogtak neki.....
-
Sayuar
senior tag
válasz
Sayuar #12788 üzenetére
ÁÁÁÁ bocsánat az előző a vonalas szolgáltatás díjai voltak.
A mobil szolgáltatás még durvább:
Árak, itt már ÁFÁ-val terhelt árakat írnak
Havi előfizetési díj: 2 € ~640 Ft
Havi díjban foglat:
ingyenes hívások digi mobil és digi vonalas irányba
200 perc (belföldre és EU-ba is leforgalmazható)
3 GB adatforgalomRomán vonalas: 0,005 € ~1,5 Ft
Román mobil: 0,0124 € ~4 Ft
EU vonalas: 0,0124 € ~4 Ft
EU mobil: 0,0248 € ~8 Ft -
Sayuar
senior tag
Ma ránéztem a román digi oldalára.
Tovább csökkentették az árakat.Árak euróban, áfa (24%) nélkül / áfával és 322 Ft/€ átszámítva
Havi előfizetési díj: 1 € ~400 Ft
Hívás díjai:
digi hálózatba (mobil és vezetékes egyaránt): 0,00 €, korlát nélkül
belföldi (románia) mobil: 0,02 € ~8 Ft
EU vonalas: 0,01 € ~4 Ft
EU mobil: 0,02 € ~8 Ft
[link]A "magyar" telekom szolgáltatók árai: ~40 Ft a belföldi hívás, és ~150 Ft a nemzetközi
No comment...
-
Kuba84
csendes tag
válasz
Drenadar #12784 üzenetére
Mivel mikor beszéltem velük még nem volt friss árlista. Aztán láttam itt fórumon, hogy van friss és nem tudom Te próbáltad e már elérni a Mobilforce-t telefonon, szerintem nem, mivel ha próbáltad volna nem értetlenkednél.
Ja és a hivatalos honlapra csak pár hónap múlva tudok csak belépni, így tehát maradt a kérés a fórumon! Kielégítő volt a válasz?
-
Kuba84
csendes tag
Telenor-os előfizetőként oda-vissza (Telenor - Voda kártyás - Telenor DPI) számhordozással 2 hét alatt lezajlott a belépés. Szerintem megéri az a két hét és kis költséggel a kiskaput kihasználva megtartható jelenlegi számunk.
Kérés: Valaki dobna privátban egy friss márc.27-i DPI-s árlistát?! Köszönöm előre is!
-
OctoCore
tag
Sziasztok, tud valaki olyan T-Mobilos flottát, ahol a havi bruttó díj 2500 vagy az alatt van?
illetve van-e valakinek tapasztalata a KIVOSZ-al? -
NorbiG2
tag
Hivtam a voda üfsz-at, ajanljanak valami mast a jelenlegi flottam helyett, mert lejart a hüsegem. Szammal hivtam, 20 perc utan sem kapcsoltak senkit, multkor 2 ora varakoztatas utan bontottak a vonalat is! Hivtam öket szam nelkül, 2 perc alatt kapcsoltak.
Mikor bediktaltam a szamom, meg a kodot, egyböl elkezdett flegmazni a csaj, hogy nem tud kapcsolni az ügyfelmegtarto osztalyrol senkit. Tuti, hogy az adatbazisukban van valami megjegyzes, hogy problemas ügyfel, igy szarnak ra.
Ennyit a vörös kutyakrol. Viszem a szamom a konkurenciahoz. -
tome0001
senior tag
válasz
balazs1011 #12771 üzenetére
Igen. Nem tiltják a voip-ot!
-
balazs1011
aktív tag
DPI előfizetéssel lehet Viberezni?
Előre is köszi. -
Orgi
addikt
válasz
silentkiller #12766 üzenetére
Én az imént beszéltem velük, érdeklődtem hogy köztisztviselőként hogyan tudnék belépni... kb sehogy magánszemélyként, ha a munkaadó állami szerved leszerződött a Vodával, akkor fordulj a kapcsolattartóhoz és ő tud beléptetni. Ha nem vagy kormányzati alkalmazott, akinek leszerződött a hivatala a Vodával, akkor szerintem elfelejtheted a dolgot.
-
Jeezah
csendes tag
Sziasztok,
Kft-nek 4-5 számra tudnátok ajánlani kedvező percdíjas flottát? Korlátlanra nincs szükségünk, nem beszélünk annyit. Az se baj, ha nem Telenoros
DPI-vel próbálkoztunk korábban, de cégként nem tudtunk csatlakozni...
Köszönöm előre is!
-
tome0001
senior tag
válasz
stickermajom #12761 üzenetére
Hasznald egeszseggel :-)
Akinek kell info, dobjon egy privit, mert egy fel oldalban osszefoglaltam a dpi-be valo belepes menetét!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
stickermajom #12761 üzenetére
Ha tegnap hívtak, akkor jó esetben este már elvitte a GLS a csomagot, ma vagy holnap szerintem már meg is kapod.
-
-bbandi-
csendes tag
Üdv!
Szeretnék DPI flottába lépni. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
- Jól olvastam, hogy nincs flottahűség?
- A szerződő fél én leszek, nem a flotta (nekem jön a számla)?
- Mennyire körülményes/gyors az átlépés a Telecom-tól?
- Aktuális még a korábban belinkelt árlista (http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-03/11/13884_qqwfp7brpcdnok1i_dpi.png) ?Valaki bennfentes
tudna esetleg elérhetőséget ill. további infókat adni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Én is csatlakozom a DPI-hez, örülök hogy rátaláltam a fórumra.
Tegnap elküldtem az adataim, ma már telefonáltak is. Szerencsém volt, vagy majd csak innen indul az egy-két hét várakozás?
Ezúton is köszönöm a segítséget tome0001 fórumtársnak! -
törölt tag
mivel lassan aktuális lenne a vásárlás, de a lista már egy hónapos így megkérdeztem őket, hogy várható e valami változás, ezt a választ kaptam:
"A Telenor lecsökkentette a készülék portfóliót. Kb. 2 hónapja csak azok a készülékek vásárolhatóak meg, amik jelenleg is a listában szerepel. A közeljövőben nem várható változás a listában.
Ez nem csak a dpi előfizetőkre vonatkozik, hanem az összes Telenor előfizetőre (lakossági és üzleti ügyfelekre egyaránt)."
-
törölt tag
válasz
Marthen #12756 üzenetére
"nekem az is fontos volt hogy én rendelkezem a számmal és mindennel. Nem akarok tartozni semmilyen politikus rendszerhez"
csak a tisztánlátás végett, illetve azért ha valaki később beleolvas a topic -ba, a dpi -nél is te rendelkezel a számmal és mindennel (saját névre jön a számla pl), és semmilyen rendszerhez nem kell és nem is tartozol
-
Marthen
csendes tag
-
Marthen
csendes tag
válasz
zsambek #12752 üzenetére
Okéoké igazatok van, de a háttérben az áll hogy keveset telefonálok havi szinten alig több mint 2-3 órát,
plusz van még a páromnak is aki még kevesebbet beszél. Nem is biztos hogy kihasználjuk a tarifát. Ezekből állt össze hogy számomra ez a legkedvezőbb. Pl nekem az is fontos volt hogy én rendelkezem a számmal és mindennel. Nem akarok tartozni semmilyen politikus rendszerhez, én csak megélni szeretnék jó életet.
Köszönöm a kritikákat -
szlibud
tag
Nem tudja valaki hogy az új állami vodás flottában mennyi a percdíj? Ma váltunk T-ről, holnap már voda...
Remélem legalább olcsóbb lesz és több belefér a keretbe -
akaaka
tag
Sziasztok!
A hétvégén egy Pop C7 mobil boldog tulajdonosa vagyok, a nadi flotta segítségével.
Olcsó, de jó telefon egy gazdaságos előfizetéssel párosítva!
Kell ennél több? -
dptrsk
addikt
válasz
Marthen #12748 üzenetére
Ebben a csomagban a havidíjra vetített percdíj ~16 forint! a DPI ennél azért olcsóbb, még ha várni is kell.
...és akkor még nem számoltam bele a 10ezres beugrót, amivel 18 forintos percdíj jön ki 2 évre.
Nem beszélve, hogy a 4000ret nem megspóroltad... DPInél nincs SIM aktiválási díj...
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest