Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz vini01 #739 üzenetére

Szerintem kicsit kevered a dolgokat (vagy én? :) ). Én nem tudok MK908b -ről. Csak a 808 -nak (RK3066) van B, mint bluetooth verziója. Ez az "előd" -dolog is sántít, mert két, teljesen különböző hardverről van szó. Nem lehet párhuzamot vonni a hibáik között. Abban igazad van, hogy a "routerdobozos" verzióknak vannak előnyeik a stickekhez képest. Ami innentől következik, az teljesen szubjektív. CS918 -at én nem vennék, mert nem annyira népszerű kinnt, mint a K-R42, vagy újabban a T-R42. Erre érdemes odafigyelni, mert ezek több egyedi alkotóelemet tartalmaznak, emiatt a romok/kernelek között nincs olyan mértékű átjárhatóság, mint a stickeknél. A K-R42, vagy T-R42 -kérdés nálam még nem dőlt el. Mindkettőnek vannak előnyei. Attól teszem majd függővé, hogy mire jut velük Wasser és Lewy.
    Azt viszont mindenképpen jónak tartom, hogy a 220V "szervizest" írt és nem valami "írunk a gyárnak" -szerűt. Ha az a szervizes érdemben hozzá is tud szólni, akkor biztos közelebb jut a hiba okának megállapításához mint egy olyan, aki csak ferde szemmel tud ránézni. :)

Új hozzászólás Aktív témák