Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Andrew_31 #639 üzenetére
A CC401BT szoftveresen egyben van. A wifijel és a kapcsolati sebesség nem erőssége (szokásos 3-5 MB/s), viszont azt nálam stabilan tudta. Acces pointként is stabil. A bt is rendben van. Olvastam, hogy a bt és wifi nem szeretik egymást. Remélem, ezt majd tudom tesztelni. Lanon (Asix 88772) is a szokásos 7-10 MB/s -t hozta. Az új Dolphinnal velem teljesen feledtetni tudta a PC -s netezést. Amiben kicsit "más", az az, hogy kikapcsolásnál teljesen leáll és a TV -vel együtt éled. Persze ennek hasznossága relatív, mert a monitorhoz nincs IR táv és hiába is lenne, mert a DVI nem ad "ébresztő" jelet. De sztem ez némi fájlátirogatással megoldható. No, ez volt az "A" oldal, fordítsuk meg a lemezt. Bootnál elfelejti, hogy usb hangra volt állítva. Ezt is orvosolhatónak láttam. "Parasztmódszerrel" (input tap) már átváltattam, de ez nem túl elegáns. Filmeknél akadás, laggolás van. Sztem nem az adatáramlással van a gond, hanem "elfelejti" frissíteni a képkimenetet. Vannak rá "csodakernelek", amikkel állítólag nem csinálja. Először egy Vondroidost próbáltam, de nem hogy a videólagg nem múlt el, de mindenhol foltozgatni kellett a romot, hogy egyáltalán működjön. Aztán Neomode 1.3 -asa jött....volna, mert a flashelésnél "úgymaradt" a kütyü. A CC azt mondta, hogy csak tetszhalott. Remélem, igazuk lesz és azt is, hogy kiderül, miért történt ez. A gyári rom dmesg -je alapján van egy sejtésem, de erre szeretnék 100% -os bizonyítékot, mielőtt bárki munkáját kritizálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest