Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Ramses.hu
üzenetére
Felhasználási területek (nálunk):
- torrent
- médialejátszó (720p-ig eddig nálam mindent vitt, plusz elmegy rajta jópár full HD-s film is - kódolás, bitráta és player függvénye, utóbbiból sztem az Archos a legjobb)
- netezés TV-n, ha este eszembe jut valami, amit elfelejtettem megnézni
- ha vendégség van nálunk, és a gyerekek épp szétszednék a lakást, akkor mutatok nekik rajta 1-2 játékot és már le is ültek szépen
, plusz én is játszom rajta néha egy Real Racing 3-at - okostelóval vezérelve nem rossz
- a routerre kötött vinyón lévő képeket, videókat meg tudjuk nézni a TV-n, mindenféle kábeldugdosás nélkül, pillanatok alatt (mondjuk ezt a legtöbb médialejátszó is tudja)
- tune in radio (nagyon bírom ezt a kis progit, gyakorlatilag bármikor be tudok tenni némi alkalomhoz illő zenét) a stickre kötött hangfalakon keresztül sokkal jobb, mint tableten vagy telefonon megszólaltatva, utóbbiak pedig nyilván nicsenek állandóan rákötve egy hangfalszettre
- menyecskémnek van rajta fitnesz-programja, ami szintén sokkal jobb, mintha telón vagy tabon lenneMost ennyi jutott eszembe, de biztosan használjuk másra is. Médialejátszásra valóban jobb egy célhardver, de ilyen sokoldalú eszköz ilyen kis energiafelhasználással egyszerűen nem létezik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, plusz én is játszom rajta néha egy Real Racing 3-at - okostelóval vezérelve nem rossz