Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Ramses.hu
üzenetére
Felhasználási területek (nálunk):
- torrent
- médialejátszó (720p-ig eddig nálam mindent vitt, plusz elmegy rajta jópár full HD-s film is - kódolás, bitráta és player függvénye, utóbbiból sztem az Archos a legjobb)
- netezés TV-n, ha este eszembe jut valami, amit elfelejtettem megnézni
- ha vendégség van nálunk, és a gyerekek épp szétszednék a lakást, akkor mutatok nekik rajta 1-2 játékot és már le is ültek szépen
, plusz én is játszom rajta néha egy Real Racing 3-at - okostelóval vezérelve nem rossz
- a routerre kötött vinyón lévő képeket, videókat meg tudjuk nézni a TV-n, mindenféle kábeldugdosás nélkül, pillanatok alatt (mondjuk ezt a legtöbb médialejátszó is tudja)
- tune in radio (nagyon bírom ezt a kis progit, gyakorlatilag bármikor be tudok tenni némi alkalomhoz illő zenét) a stickre kötött hangfalakon keresztül sokkal jobb, mint tableten vagy telefonon megszólaltatva, utóbbiak pedig nyilván nicsenek állandóan rákötve egy hangfalszettre
- menyecskémnek van rajta fitnesz-programja, ami szintén sokkal jobb, mintha telón vagy tabon lenneMost ennyi jutott eszembe, de biztosan használjuk másra is. Médialejátszásra valóban jobb egy célhardver, de ilyen sokoldalú eszköz ilyen kis energiafelhasználással egyszerűen nem létezik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, plusz én is játszom rajta néha egy Real Racing 3-at - okostelóval vezérelve nem rossz