- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
hali, nekem korabbrol a pc-mhez volt egy wireless billentyuzet meg eger, az usb portba dugva teljesen jol mukodik veluk a stick. A telefonos iranyitast is kiprobaltam tegnap, az egyik az Rkremotecontrol volt, a mediacenter resz turhetoen mukodott vele, de amikor az eger funkciot akartam hasznalni, rogton az elso erintesre osszeomlott tole az android rendszer es ujraindult, ezt valahanyszor kiprobaltam, mindig megcsinalta igy uninstall lett a vege. Ezutan a Droidmote-ot raktam fel a marketrol, azzal kifogastalanul mukodik, csak meg arra nem jottem ra hogy a Beach Buggy Blitz autos jatekot a g sensorral hogy is lehet iranyitani, a settings resznel mi is volna a jo beallitas. Mindenesetre az eger billentyuzet kombo szerintem pontosabb iranyitast tesz lehetove, persze megteszi a Droidmote is ha nincs mas lehetoseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Synology NAS
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Windows 10
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest