Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sittes79 #1982 üzenetére
Történetesen én ajánlottam itt a fórumban, ezért is érzem fontosnak a dolgok tisztázását.
Nem mondom, hogy az aldis eladó/árufeltöltő nem érthet hozzá, de akkor kezeljük is a helyén a véleményét!
Két Aldiban is utánakérdeztem, és egyik helyen sem vittek még vissza minőségi panasszal ilyen adaptert.
A központi ügyfélszolgálat nem tud olyan esetről, hogy bárki arra panaszkodott volna, hogy az adapter tönkretett volna bármilyen rácsatlakoztatott cuccot.
A neten én legalábbis nem találtam panaszt rá, pedig elég sok ilyen tárgyú anyagot átnéztem.
Nem mondom, hogy ez egy tökéletes cucc, éppúgy elromolhat, mint bármelyik nagynevű gyártó terméke. Még csak azt se mondom, hogy különösebben igényes lenne, mert például elég hangos. Az viszont tény, hogy az Aldi a nevét adja hozzá, ergo beleesik az Aldi minőségbiztosítási rendszerébe, alapvetően szar tehát nem lehet. Az Aldi vállalja érte a felelősséget (nem az ismeretlen kínai cég vagy a számítógépes kisbolt) és bevállalja a két hónapos tetszési és három éves meghibásodási garanciát.
Nem mellékesen az Aldi meglehetősen korrekt módon jár el a fogyasztói panaszok területén.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Küszöbön az androidos PC-k
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Sigma 70-200mm f/2.8 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest