- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sittes79 #1982 üzenetére
Történetesen én ajánlottam itt a fórumban, ezért is érzem fontosnak a dolgok tisztázását.
Nem mondom, hogy az aldis eladó/árufeltöltő nem érthet hozzá, de akkor kezeljük is a helyén a véleményét!
Két Aldiban is utánakérdeztem, és egyik helyen sem vittek még vissza minőségi panasszal ilyen adaptert.
A központi ügyfélszolgálat nem tud olyan esetről, hogy bárki arra panaszkodott volna, hogy az adapter tönkretett volna bármilyen rácsatlakoztatott cuccot.
A neten én legalábbis nem találtam panaszt rá, pedig elég sok ilyen tárgyú anyagot átnéztem.
Nem mondom, hogy ez egy tökéletes cucc, éppúgy elromolhat, mint bármelyik nagynevű gyártó terméke. Még csak azt se mondom, hogy különösebben igényes lenne, mert például elég hangos. Az viszont tény, hogy az Aldi a nevét adja hozzá, ergo beleesik az Aldi minőségbiztosítási rendszerébe, alapvetően szar tehát nem lehet. Az Aldi vállalja érte a felelősséget (nem az ismeretlen kínai cég vagy a számítógépes kisbolt) és bevállalja a két hónapos tetszési és három éves meghibásodási garanciát.
Nem mellékesen az Aldi meglehetősen korrekt módon jár el a fogyasztói panaszok területén.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest