Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peterhappy #7474 üzenetére
Jóvanakkó.
Én is megpróbáltam MIUI nélkül élni (Xiaomi Mi A1), de nem bírtam sokáig...
-
crok
nagyúr
válasz
@Plug Life: Józan ész
@Peterhappy: Jó mókázást - de majd meglátod nem csak a MIUI válogatja meg a barátait
-
Plug Life
senior tag
válasz
Áruló!!! 😂
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #7401 üzenetére
Sziasztok
Nem jártam sikerrel, továbbra sem működik normálisan a Garmin appom, hovatovább sem a Messenger, sem a Signal, sem az Outlook, a Gmail - konkrétan semmi.
Reggel nincsenek értesítéseim, majd később, használat közben vagy előugrik pl. egy Outlook vagy Signal üzenet, hogy ja, bocsi, én még érkeztem amúgy este/éjjel, vagy nem - és akkor szembesülök csak vele, mikor épp megnyitom az alkalmazást (pl. Messenger).
Az órám már csak szökőévente küld értesítéseket.Eddig a Garminra és a Messengerre gyanakodtam, de most már egyértelműnek tűnik, hogy maga a MIUI szívat. Fél tucat Xiaomi/Redmi telefonom volt korábban, egyikkel sem volt eddig ilyen gondom. Ezért gyanús, hogy kimondottan ez a modell/ez a MIUI a ludas.
Még arra tudok gondolni, talán az akku szabályozással lehet valami - merthogy hiába a MIUI kanossza, nem használ.
Addig már eljutottam, hogy nem üti ki a lelekatolt appokat, de ettől még ugyanúgy inaktívvá teszi őket. Így jobb ötlet híján arra gondoltam, kiiktatom valahogy az aksi optimalizációt.Kérdés: Root nélkül ki lehet ezt valahogy ütni? Vagy MIUI 13-ban ezt már csak roottal lehet?
Redmi Note 11Pro 5G (SKCEUXM 13.0.5.0)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
válasz
Peterhappy #7398 üzenetére
"Fejlesztői menüben nem találom a MIUI optimalizáció pontot"
Az nem baj. Egy ideje rejtve van a menüpont.
"A memóriaürítést sem találom."
Erre gondoltam: Beállítások - Akkumulátor - {fogaskerék} - Gyorsítótártörlés képernyőlezáráskor. Ez ne legyen bekapcsolva. -
válasz
Peterhappy #7396 üzenetére
Ismerős használt Garmin órát hosszabb távon MIUI-val (igaz, korábbi Androiddal), nem volt ilyen baja.
Nézd meg tuti, minden lépést beállítottál-e, nem használsz memóriaürítést, optimalizációt, nincs kikapcsolva a MIUI optimalizáció a fejlesztői menüben! -
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #7333 üzenetére
Sziasztok,
Erre a trópusi hasfájásra van esetleg valakinek valami tippje?
Annyi extra infot hozzá tudok azóta tenni, hogy immáron csináltam egy factory resetet is, és a probléma továbbra is fennáll.Előre is köszönöm az esetleges segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest