- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Mi 11 alatt MIUI 12.5 rendszeren belül a Pocket módot(talán zseb mód magyarul, nem tudom) belehet kapcsolni?
-
beach head
senior tag
redmi note 9 pro, a 12.5.1es frissitessel mar valamelyest normalisan mukodnek a messenger chat fejek ( bar ez a miniatur szogletes megoldas meg mindig rosszabb mint a régi kerek chat heads) de, hiaba nyitom meg es olvasom el az uj uziket chat head-el megnyitva a fooldalra kirakott messenger ikonon még mindig olvasatlan uzenetekkent viritanak az ikon felett a kis számok... masnak is ezt csinalja?
-
kanyi51
senior tag
Tudnátok segíteni? Redmi Note 9 pró most kapta meg a Miui12.5.1-et. Mi lenne az az alap képernyő zár ami működne, mert nálam nem működik szinte semmi, akármilyen témát is teszek fel.Nincs ujjlenyomat és arcfelismerés sem, csak a kód.
-
Fall-N
veterán
Én egy ideig maradok a A Note 7-en, de nagy a kísértés a Redmi Note 10 5G-re. Múltkor MM-be mentem be nézelődni (Tescon belül van itt Baján, így ameddig az asszony nézte a ruhákat én a telefonokat néztem.) Na szóval élőben nagyon jól néz ki, sőt a textúrált műanyag hátlap is sokkal jobb, mint az üveg.
-
Garada
őstag
válasz
this is life #4739 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget!
-
-
Garada
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy a rendszerhirdetések kikapcsolásával történt valami változás?
Az alábbiak ki vannak kapcsolva:
MIUI rendszerhirdetések (msa)
Személyre szabott hirdetések
Alkalmazás hirdetések
Biztonsági központban lévő reklámok
Csomagtelepítőben lévő reklámok
Letöltések alkalmazásban lévő reklámok
Témák alkalmazásban lévő reklámok
Zene alkalmazásban lévő reklámokKészülékem legfrisebb elérhető rendszerrel:
Xiaomi Mi 8 (MIUI-v12.0.1.0.QEAMIXM)Fájlkezelőt megnyitva kapásból az arcomba tol reklámokat a rendszer, az msa letiltás már nem elegendő hozzá?
Köszönöm előre is a tippeket!
-
-
Fall-N
veterán
Android 11 óta nem lehet eltüntetni. Ez nem MIUI dolog, hanem Android. Nekem pont a fordítottja kellene. Külső launcherrel kellene a sáv, de 10-es alatt ez Android bug és eltűnik magától. Egyébként pill (kapszula) a hivatalos neve. En szeretem (persze csak a MIUI launcherrel megy) mwrt lehet gyosan alkalmazások között váltani vele.
Kiváncsi leszek, hogy Android 12 alatt hogyan lesz. Mondjuk arra is kíváncsi leszek, hogy az adaptív színes témákkal mi lesz a különböző gyártói felületeken. Ilyenkor érzem, hogy egy Android One kellene következő telefonnak.
-
-
válasz
this is life #4728 üzenetére
Ez úgynézki megy:
Csak az a fehér csík nem kellene alulra (a miui teszi oda gombok helyett)
Olvastam a leírásában, h el lehet tüntetni a gombokat adb-vel (+ a progi megvételével):
Visszakapcsolom a miui-ban a gombokat, adb-vel eltüntetem őket, majd megveszem a pro verziót. Tiszta egyszerű ez...Köszi, kicsit előrébb vagyok
-
Persze tudom, h megy gombokkal - de nem akarnék visszafejlődni, már nagyon megszoktam a "simítós" vezérlést (tab-on is az van).
12-es miui-n ment faszán (10-es droid ügye) - évek óta használtam.
Most az lesz, h kukázom a lanuncher-t és megpróbálok megbarátkozni a "gyárival"this is life: ránézek, köszi
-
válasz
body007 #4724 üzenetére
A gesztusvezérlést ezzel az [alkalmazással] custom launcher mellett össze tudod hozni . Root nélkül is működő alkalmazás .
-
Fall-N
veterán
válasz
body007 #4726 üzenetére
Lehet használni, de csak a 3 gombos navival. Nincs Android 11-em, így nem tudom hogyan működik a dolog. Régebben azt olvastam, hogy az állandó alsó vonalat nem lehet eltüntetni gesztusvezérlésnél, de elvileg működik. Mármint ezek szerint nem MIUI alatt. Meg olyat olvastam , hogy root+ Quickstep kell ehhez (meg talán Magisk).
Nekem Android 10 alatt működik rendben a vezérlés és a vonal is eltűnik, ha nem a MIUI launchert használom.
-
válasz
body007 #4723 üzenetére
Smart Launcher doesn't work well with gesture navigation (Android 10 or Android 11). I experience lags, blinks and/or recent app screen has changed.
Although Smart Launcher 5 actually is fully optimized to work with gesture navigation, some devices still do not perfectly support gesture navigation for third-party launchers like Smart Launcher.
If this is your case, there are only two viable solutions. You can stay with gesture navigation and wait for a future firmware update to fix your problem, or you can switch to three-button navigation.
Unfortunately, there is nothing we can do to fix the problem on our side. We are aware of the problem and we are as frustrated as you for the inconveniences it causes.
However, manufacturers are constantly working to fix this kind of problem so we hope the situation will improve soon. -
válasz
Viktor0610 #4722 üzenetére
Értem én. A gyári = miui launcher (vagy mi a neve) is megkapta az engedélyt valahonnan, h vezérelje az android 11 (alapú) rendszert. Mondjuk a saját fork-juk, de ez most mindegy
Ezt a logikát tovább vezetve gondoltam, h egyszer / valamikor / talán a smart is megkaphatja -
-
válasz
Viktor0610 #4707 üzenetére
Igen közben utána olvastam.
Mondjuk a miui launcher se gyári android 11 - szal ezzel az erővel még az is lehet, h a smart launcher is kap engedélyt -
válasz
internetezoo #4719 üzenetére
Ha hiányzik a lakat ikon az alkalmazásváltóban:
Biztonság app - Sebességgyorsítás - {fogaskerék} - Zárolt alkalmazások.Bár szerintem pont a Mi Fitnek nem árt a lakat. 🤔 (Vagyis én mindig lelakatolom az óra kezelőappját, hogy tuti, fusson rendben a háttérben.)
-
internetezoo
senior tag
MiFit lakat alatt maradt 12.5-re frissítés után. Hol lehet ki-be kapcsolni?
-
válasz
Tompika777 #4717 üzenetére
Hm... Ez érdekes. 🤔
Jó lenne érteni a Xiaomit, miért vesz ki ilyen funkciókat, de szerintem sokszor ők sem értik magukat.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Viktor0610 #4716 üzenetére
Redmi note 9-en már 12-es MIUI alatt sincs se lakat, se a fenti menü
-
válasz
internetezoo #4715 üzenetére
-
internetezoo
senior tag
Redmi 8 miui 12.5
Itt fent nem hiányzik menü?
-
internetezoo
senior tag
Redmi 8 frissült miui 12.5-re: nincs osztott képernyő, lakat mód se.
-
Mármint a Vanced frissítésekor? 😁
Képzeld, nem tudtam letölteni a frissítést.
A honlapról valamiért nem engedte, a Manager meg ugyan jelezte, hogy van frissítés, de azzal sem tudtam letölteni.
Így az új verzióról szóló értesítést kapcsoltam ki inkább.Amíg működik a jelenlegi verzió, addig marad.
Aztán majd visszatérek rá, mikor aktuális lesz a probléma. -
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4711 üzenetére
Akkor majd frissuleskor jon a hidegzuhany.
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4709 üzenetére
Megiscsak jobb az elet vele mint nelkule?..
-
válasz
thedarkfox #4708 üzenetére
"ezért nem tudok énse csatolni fájlt gmail alól?"
Igen.Ma megtettem ismerős telóján a MIUI optimalizáció visszakapcsolást.
Alig volt pár app, ami újra kérte az engedélyeket, működik minden rendben.
Szóval öröm, boldogság. -
thedarkfox
senior tag
válasz
Viktor0610 #4693 üzenetére
Neb@ssz@meg, ezért nem tudok énse csatolni fájlt gmail alól?
Totalcommenderből indítva megy, erre rájöttem már, de hogy ez az oka....
Ezért nem kapok értesítést se ha frissítem a gmailt? El kellett távolítanom a frissítéseket akkor van csak értesítés (bocs ha már volt, nemolvastam mindent vissza) -
-
12.5-re frissült a mi9.
Na, kedvenc third party launcher-em (smart launcher 3 pro) nem lehet ezután gesture vezérelniHa visszateszem a gyári okádmány launchert megy természetesen
Hogy szakadna a miui-ra mostmár tényleg egy jó nagy feketelyuk - vagy valami attól is nehezebb... -
zsoltip
őstag
Sziasztok.
Mi Remote nálatok működik?
Xiaomi.eu ROM-ra telepítettem Mi Note 10 készüléken, és alig akar valamivel működni.
LG G4, Huawei P20 Pro simán hozta a dolgokat.Itt mi lehet a gubanc?
Milyen engedélyeket adtatok meg az appnak? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4702 üzenetére
Ohh tényleg, elnézést kérek :D
-
válasz
aprokaroka87 #4701 üzenetére
Látszik, nem olvastad el az összefoglalót, pedig jelezhette is, hogy változott.
Azonnal beletettem, miután kitette a Mismart oldal. -
aprokaroka87
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest