- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
-
válasz
gyulank #3595 üzenetére
Rosszul fogalmaztam,a vízhűtőhöz mondjuk személyes átvétel volt írva de aztán meggyőztem az eladót,hogy komoly vásárló vagyok és nem tudok csak úgy leugrani háromszáz xy kilométert a termékért és belement a szállításba így mind a ketten jól jártunk. Egyszer volt itt egy olyan vásárlásom is,hogy érdeklődtem egy cuccért és azt mondta az eladó mivel látja régi tag vagyok meg vannak pozitívjaim is felajánlja elküldi a terméket 1 hétig tesztelem aztán eldöntöm megvásárolom e vagy vissza postázom. Küldte próbálgattam,megtetszett ,utaltam a pénzt.
-
BiP
nagyúr
válasz
gyulank #3591 üzenetére
Ha valaki át akar verni, bármilyen módon át tud verni.
(Abba meg nem sokan mennek bele, hogy elküldik, megkapod, kipróbálod, és utána fizeted ki).
Azért értemes más csatornán is kapcsolatba lépni vele, fényképet kérni, mert akkor láhatod, hogy valóban van-e termék (sokszor az sincs), meg képet kapsz a mentalitásáról. Mennyire együttműködő, mennyire normális, stb. Érdemes-e, akarsz-e vele üzletelni.
Ha alapból elküld a 'csába, akkor megúsztál egy kényelmetlen üzletet. -
válasz
gyulank #3589 üzenetére
Informáld le /hivd messengeren /bármi kamerás programmal... ott is láthatod a terméket stb ... utalás-nál rengeteg csalási lehetőség van... utánvét meg tiszta sz@pás eladás szempontjából... te hitelezed meg a szállítást--- átveszi/meggondolja magát +átvételtől számított 1 hét mire a pénzedhez jutsz...tuti tipp nincs... de álltalában leinformálhatók az eladók.... tenni kell bele egy kis effortot
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Revolut
- NBA és kosárlabda topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest