- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave946
tag
Tisztelt Adminok! Szeretnék egy felszólítást kérni [link]
Rövid történet 2023.06.27-en rendeltem egy processzort profiljára rá nézve 20 pozitív értékelést láttam, sajnos a tovább nem olvasva a kommenteket vásároltam tőle. Azóta mindig azt mondja 1-2 munkanap és megérkezik hozzájuk és küldik nekem. Megadatott ÁSZF feltételben lévő telefonszámot hiába hívom, emailen keresztül hiába írok vagy az a válasz hogy 1-2 munkanap vagy semmi. Hardverapron hiába van fent láttam hogy aktív volt nem válaszol. Már azóta régen eltelt 10-12 munkanap is...Elegem van most már az egészből ez törvényt sért a fogyasztót megtéveszti a szállítási idővel kapcsolatban, a weboldalon is írja gyors kiszállítás, ez minden csak nem az.Kérem figyelmeztetni őt különben jogi útra térek és fel fogom jelenteni több helyen is. -
Dave946
tag
Tisztelt Adminok!
Olyan esetben mit lehetne tenni ha egy cégről van szó, pozitív értékeléssel rendelkezik csak, a kommunikáció nagyon lassú, a termékre azt ígérték gyors kiszállítás és 2 nap alatt beszerzik azóta pedig már egy hét telt el. (2023.06.27-én rendeltem) Kommunikációt meg ne is említsük, napi szinten egy levélváltás van, vagy egyetlen egy sem emailen keresztül, ph-n keresztül még választ se kaptam.. Tehát ez a vásárló félrevezetése a szállítással, beszerzéssel kapcsolatban.
Nekem megbízásra kellene teljesíteném a gépet, már az előző hétre kellett volna és nem akarok úgy járni hogy a héten sem lesz kész. -
Dave946
tag
Az én ügyem nehezen de rendeződött, sok telefon kitartás aztán addig nyaggattam h szombatra ide ért..
-
Dave946
tag
válasz
#24845312 #2432 üzenetére
Köszönöm megértésed. Bánom utólag tőle rendeltem de 600 + értékelés meg győzőtt..
Hiba volt, utalni is azért tettem mert 600 pont elég megbízható sőt mi több gondoltam ügymeneten gyorsítok neki is könnyebb mert pénzénél van hamarabb..
Én ez a régi tipusú srác vagyok, és én ha valamit veszek és azt mondják ekkor meg ekkor tudsz jönni érte ott vagyok pontosan. Eladtam gépem és meg mondtam kedves vásárlónak, figyelj péntekekn tudom átadni csak mert akkor jönnek alkatrészek, és ma jön is 16:00-ra érte. Csak engem meg jól leszívattak itt ülök gép nélkül, van egy házam, tápom meg 16 gb ramom meg a kártyám. Biztos hogy értékelésem során ezeket meg fogom jegyezni, ennél sokkal korrektebb eladó is vannak hardveraprón, nem is értem embereket hogy 600 értékelésből miért csak 1 negatív, vagy most ez véletlen sors eredménye velem.... Tudod az legszarabb mikor vársz valamit idő csak telik és nem jön hitegetnek, és még én telefonálgatok neki. (ja igen mai napra szabit vettem ki össze tudjam dobni konfigot mire dolgoznom kell) Hardveraprón dög lassan válaszol pedig be szokott lépni, sms-re semmi válasz, arra se hogy fizetek akár 1500 ft-al többet nem vág földhöz hogy ide érjen amikor nekem kell. (garantált 1 napos csomag) Itt az embert nem tudom néhányan miben nézik a kedves eladók, de engem most ugy látom nem sokba. Telefonba meg csak oké, meg hogy hát raktáron neki se volt meg most erről nem tehet, meg magyarázkodás. Nem magyarázni kell hanem elnézést kérni vagy valamit beleröförögni az üzenetbe, hogy te barom ne várd mert csúszás van! Teljesen megértő vagyok mert biztos nagyon sok rendelés meg hát karácsony előtt van, na de kérem.... Akkor elején meg kell mondani figyelj nem biztos ideér, rengeget rendelésem lehet csak jövőhét azt akkor mástól veszek akinek tuti ideér terméke. Az hogy elnézést, bocsánat hosszas volt beszerzés áhh semmi, miért is várna ilyet az ember. Egyenességből, őszinteségből levizsgázott nálam, köszönöm tőle többet semmit... Nevét nem teszem nyilvánossá nem az a fajta vagyok. Ne tudjátok meg milyen ideges vagyok.. Elnézést hosszú dumáért de muszáj volt kiírnom magamból mert felment bennem a pumpa de nagyon. -
Dave946
tag
válasz
#24845312 #2430 üzenetére
Az a baj hiába kérek, most érted ha meg nem tartotta szavát mit csinálok vele?
Semmit nem lehet. Várok estig kapok e emailt.. Ez ilyen kap olyan szaknciót hogy nem hirdethet vagy tiltják? Egyenesség kéne ebbe világba mert mindenki csak levegőbe beszél, azt hogy ne haragudj elrontottam vagy hogy nem tudom biztosítani az nincs.... -
Dave946
tag
válasz
#24845312 #2428 üzenetére
Csütörtökön azt mondta ma (azaz csütörtök napján) feladom postán péntekre ott van. Ma felhívtam azt mondta már feladta, én már voltam postán semmilyen csomag nem érkezik nekem, mindig kapok emailt, sms-t hogy önnek csomagot adtak fel. Ennyi értékelés után amit ő kapott ilyet nem engednék meg magamnak. Érdekes módon akitől tápegységeket vettem 2020.12.09-én írtam feladta és 2020.12.10-én itt volt. Itt még mindig azon van bajom, hogy nekem holnap dolgoznom kéne de nincs min jelenleg, hétfőn megint és akkor még kínlódjak hogy össze rakjam gépet. Egyszerűbb lett volna figyelj nem ígérem meg péntekre, mert ki tudja mikorra tudom berendelni. Hétfő óta nem hiszem el hogy nem lehetett ezt elintézni, de a pénz mindenkinek jó. Ez volt utolsó hogy én valakinek is utaljak valamit előre, azért hogy rugalmasabban, könnyebben menjen üzlet. Fel hívtam elmondtam neki figyelj ha van plusz anyagi vonzata hogy pl feladja garantált 1 napos csomaggal akkor fizetek többet csak érjen ide. Ennyit az értékelésről ami semmit nem jelent kb ebben az esetben, kommunikáció dög lassú az emberünk szintén.. ja és szájába rágtam 5X hogy péntekig biztosan tudja e mert sürgős az ügy. Ennyit az emberekről azt akkor ne háborogjak
-
Dave946
tag
válasz
domperke #2426 üzenetére
Ez eddig oké csak nekem ez a.munka gépem is és dolgoznom kéne. Itt csak az a gondom hogy az volt a feltétel hogy péntekig! És azt írta tudom neked biztosítani addig.akkor mondja azt ne haragudj nem biztos. Ja ht akkor nem tőle rendelek... értem én manapság csak a pénz az hogy szavam tartom az hol van mar.érdekes más is mondta leterhelt posta mégis itt volt ram tápegység 2 nap alatt ő meg hétfő óta intézi.. nevetséges világot élünk emberek szava kb semmit se ér mindenki csak hiteget következmény nélkül
-
Dave946
tag
És igen elején leírta hogy tudom biztosani neked péntekre terméket. Üzenetre reagál de annyira lassan hogy inkább többször telefonáltam
-
Dave946
tag
Tiszteletem! Szintén így vagyok hétfő óta várom terméket... Az üzlet elején elmondtam hogy a feltétel hogy péntekre tudja biztosítani mert nekem ez a munkára is kell mert szombat munkanap dolgozom. Most itt vagyok gép nélkül alkatrészek sehol. Üzenetre smsre nem reagál vagy 5x legalább beszéltünk telefonon a héten mindig mondta holnap feladom. Kezd elegem lenni ráadásul nagyon jól értékelt eladóról van szó 650 körüli pozitív értékelés) nálam nagyon fontos amit ígér úgy legyen hisz ez volt vásárlás feltétele... Mi lenne teendő várjak türelemmel? Megértem hogy ebben időben nehéz de máshonnan amit rendeltem ramok, tápegység ide ért másnapra vagy éppen harmadnapra... Hányszor kell még felhívnom ráadásul én pénzt is utaltam rugalmas gyors legyen üzlet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged