- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
PROHARDVER! #3604 üzenetére
Én szeretném nem offban, de nem találtam olyat ahol nem off. Esetleg el tudnál igazítani?
-
gyulank
addikt
"Engem érdekelne, de 12-e után lesz pénzem. De szeretnék látni róla képet, és érdekelne miért ennyi. Illetve ha mégis tudnék utalni, hova kéne?" -"Érdekes ember vagy te. Pénzed nincs, de félteleket szabsz.. képek fel vannak téve, több kép nem szükséges egy videokártyarol. Konzolra váltottam, nem akarom sokáig hirdetni azért ennyi. Egy ilyen kezdet után nem gondolod szerintem komolyan hogy csak így leírom a számlaszámom. Előbb én is tudni akarom kinek adom meg. Név, cím és utána adok adatokat utalás hoz." A képek nem is olyan kártyáról vannak, és szerinte nekem volt durva kezdésem. Szerintetek megmutatja élő kamerában?
-
gyulank
addikt
válasz
ricsi99 #3590 üzenetére
Én általánosságban kérdeztem. Nekem nem ez a tapasztalatom, hogy kameráznak, hanem, hogy még a kép se az övék, ha van, meg csak telefonon vagy személyesen akarnak beszélni, és nem olvasgatni meg írogatni. Vagy megkérdezek valamit ami nem egyértelmű, aztán el vagyok küldve a csába. Persze van jó tapasztalatom is, de a kérdés pont azokra vonatkozik, mikor az van, hogy utólag tudod meg. Meg kamerázhat is, az se jelenti, hogy azt küldi. Nyilván, ha nem ver át mindegy, de az előreutalás olcsóbb. Ha átver, akkor is olcsóbb az előreutalás, ha nem kapom vissza a pénzem. De ha elküld egy rosszat, és utánvéttel veszem, és kifizetem a futárnak, mivel jobb? Még a futár se vállal felelősséget azért se, ha a futár eltöri miközben dobálja a csomagokat, nem hogy visszaadja a pénzt mert a feladó átvert.
-
gyulank
addikt
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mit befolyásol, hogy hogy fizetem ki, vagy veszem át? Szóval pl. előre utalásra mindenhol azt írják, meg mondják, hogy azt ne. De sokszor utaltam előre, és minden rendben volt. Akinél meg nem, annál nem. Viszont ugyanígy utánvéttel is küldtek már rosszat, meg másmilyet, és nem tudom mivel jobb az nekem, csak azt, hogy drágább. Szóval tegyük fel valami olyan, amúgy általában minden olyan, amit nem tudsz egyből tesztelni, átveszed, kifizeted, akár személyesen, akár utánvéttel. Annyi a különbség, hogy előre utalás esetén lehet semmit se küld, de szrt is hiába küld. Akkor ebben az esetben jogilag, szóval abban, hogy visszakapom-e a pénzem, mit befolyások, hogy hogy veszem át, vagy fizetem ki? Sőt, gondolnám én, hogy ha utalás van, az a legjobban követett dolog, abból lehetne legegyszerűbben kinyomozni ki kinek utalt. Nem a személyesből. Azért kérdezem, mert találtam egy nagyon jó cuccot nagyon jó áron, és ha semmi előnyöm nincs az utánvétből, csak hátrányom, akkor az utánvét csak rosszabb. Ha úgyse kapom vissza a pénzem, legalább nem kellett még annyival többet fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest