Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Azért várunk egyébként, mert május 20-ig (nálam legalábbis, mert május 10-én jelentettem) van ideje a csalónak. Május 20-ig kell igazolnia, hogy elküldte az árut nekünk, a mi címünkre, stb. Jelenleg még nem is írt semmit, nem hogy bizonyított volna akármit. Ha nem ír semmit, automatikusan visszakapjuk a pénzt, ha megpróbálja bizonyítani, hogy elküldte nekünk, akkor meg paypal dönt.
Azonban azt kétlem, hogy paypal saját költségén kifizeti a vásárlót. Iszonyat pénzeket lehetne így bukni, illetve ha 2 ember összejátszik, gyakorlatilag paypal-től lopnak pénzt. Ekkora kiskaput nem hagynak szerintem benn. Mondjuk ha már itt vagyunk, akkor akkora kiskaput sem hagynak bent, mint amit felvázoltam, hogy másik számlára utalhatnánk a pénzt. Na mindegy, szóval május 20-ig egyelőre csak fórumozás meg izgulás van, utána kiderül mi lesz. Minden esetre a fórumba leírom majd én a végső konklúziót, remélhetőleg pozitív kimenetellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Suzuki topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest